Kilis Evden Eve Nakliye Firmaları

Kilis'te bulunan nakliye firmalarını sizler için derledik.
Kilis Evden Eve Nakliye Firmaları

Kilis'te birbirinden profesyonelce çalışan, işini kaliteyle ve özveriyle yapan pek çok sayıda nakliye firması bulunmaktadır. Bu nakliye firmalarının özelliklerini, verdikleri nakliye hizmetinin özelliklerini birlikte inceleyelim;

Güven Lojistik

Güven Lojistik, özellikle uluslararası taşımacılıkta kendine güvenen ve nakliye işini kaliteli bir şekilde yapan Kilis'te bulunan nakliye firmalarından birisidir. Güven Lojistik, eşyalarınızı güvenle ve hızlı bir şekilde taşır, müşteri memnuniyetini herşeyin üzerinde tutar. Özellikle geniş araç ve son teknoloji araçlara sahip olan firma, eşyalarınızı sapasağlam bir şekilde istediğiniz noktaya taşımayı hedefler.
 

guven-lojistik.jpg

- Komple kargo taşıma: Firma tarafından eşyalarınız komple bir araca yüklenip taşınır.

- Parsiyel kargo taşıma: Bir araca birkaç kişinin eşyalarının yüklenmesine denir. Güven Lojistik tarafından da bu imkan sağlanır.

Adres: Hindioğlu Mah. Dedeağa Sk. No:13 Kilis

Tel: 0544 630 50 51

Öztürkler Nakliyat

Kilis'te bulunan bir diğer nakliye firması da öztürkler nakliyattır. Öztürkler Nakliyat, kaliteli ve tecrübeli personeliyle müşterilerinin memnuniyetine çok önem veren firmalardan bir tanesidir. Eşyalarınızı güvenle ve sorunsuz taşıyacak olan Öztürkler Nakliyat'a gözünüz kapalı güvenebilir, eşyalarınızı emanet edebilirsiniz. Eşyalarınızın boyutuna ve çokluğuna göre size araç imkanı sunan firma, istediğiniz noktaya eşyalarınızı taşır.

ozturkler-nakliyat.jpg

- Şehirler arası nakliyat: Firma hem şehir içi hem de şehirler arası hizmet vermektedir.

- Komple kargo taşıma: Eşyalarınızın tümü bir araca yüklenir. Komple taşımacılık hizmeti verilir.

Adres: Mercidabık Cad. No:219 Şeyh Ahmet Mah. Kilis

Tel: 0348 814 31 47

Alim Evden Eve Nakliyat

Kilis'te bulunan Alim Nakliyat eşyalarınızı güvenli ve sorunsuz bir şekilde taşır. Kilis'te bulunan Alim Nakliyat'a da gözünüz kapalı güvenebilir, eşyalarınızı emanet edebilirsiniz. Alim evden eve nakliyat geniş araç filosuna ve tecrübeli, yetenekli elemanlara sahip kadrodan oluşmaktadır. Firma tarafından eşyalarınız istediğiniz noktaya sorunsuz bir şekilde taşınır.

alim-evden-eve-nakliyat.jpg

- Ofis, iş yeri taşımacılığı: Firma sadece eşya değil, iş yeri ve ofis taşımacılığı hizmeti de vermektedir.

- Sigortalı taşımacılık: Eşyalarınız firma tarafından sigortalanır. Garantili bir şekilde taşımacılık hizmeti verilir.
 

Güneydoğu Trans

Kilis'te bulunan adını kanıtlamış, müşteri memnuniyetini herşeyin üzerinde tutan güneydoğu trans, eşyalarınızı güvenle ve sorunsuz bir şekilde taşır. Güneydoğu Trans Kilis'te çokça tercih edilen firmalardan bir tanesidir çünkü işlerini profesyonelce yapan ve yetenekli elemanlara sahip kadrodan oluşur.

guneydogu-trans.jpg

- Asansörlü taşımacılık: Firma asansörlü taşımacılık hizmeti verir.

- Sigortalı taşımacılık: Eşyalarınız sigortalanır, güvenli bir şekilde nakliye hizmeti verilir.

- Ambalajlama: Eşyalarınız firma elemanları tarafından düzenli bir şekilde paketlenir.

 Adres: Cumhuriyet Cad. Cumhuriyet Meyd. İş Bankası Karşısı. Kilis

Tel: 0536 890 42 00
 

Kilis Ulusoy Evden Eve Nakliyat

Ulusoy Nakliyat, Kilis'te yıllardır nakliye hizmeti veren kaliteli taşımacılığı kendisine ilke edinen firmalardan birisidir. Eşyalarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde taşıyan firma, Kilis'te çokça tercih edilen firmalardan birisidir. Şehir içi ve şehirler arası nakliye hizmeti veren firma, profesyonel ve tecrübeli bir kadroya sahiptir.

ulusoy-evden-eve-nakliyat.jpg

- Asansörlü taşımacılık: Ulusoy evden eve nakliyat müşterilerine asansörlü nakliye hizmeti vermektedir. Firma tarafından eşyalarınıza hiçbir zarar gelmeden yüksek binaların, yüksek katlarına taşınır.

- Paketleme: Eşyalarınız düzenli bir şekilde paketlenir. Sapasağlam bir şekilde taşınır.

Adres: Ekrem Çetin. Mah. Yeşiltepe Cad. No: 11/B Kilis/ Türkiye

Tel: 0538 422 33 56
 

Kilis Polat Evden Eve Nakliyat

Polat Nakliyat da Kilis'te bulunan adını kanıtlamışi kaliteli nakliye hizmetiyle göz dolduran nakliye firmalarından birisidir. Polat Nakliyat, başta Kilis olmak üzere Türkiye' nin her yerine nakliye hizmeti vermektedir. Eşyalarınızın güvenle ve sorunsuz bir şekilde taşınmasını istiyorsanız Kilis'te Polat Nakliyat'a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

polat-nakliyat.jpg

- Asansörlü taşımacılık: Eşyalarınız için asansörlü taşımacılık hizmeti verilir.

- Ofis, iş yeri taşımacılığı: Firma tarafından ev eşyası dışında ofis ve iş yeri taşımacılığı da yapılmaktadır.

Adres: Yedi Aralık Mah. Murtaza Cad. No: 45/1 Kilis Merkez

Tel: 0533 020 93 34

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.