Khloe Kardashian’ın Sahteciliğini Parmakları Ortaya Çıkarttı!

Kardashian kardeşlerden olan Khloe Kardashian’ın paylaştığı fotoğrafta yaptığı oynamayı parmakları ele verdi.
Khloe Kardashian’ın Sahteciliğini Parmakları Ortaya Çıkarttı!

Geçtiğimiz günlerde Amerikalı şarkıcı Diana Ross’un doğum günü partisinde güzelliği ve stiliyle dikkatleri üzerine toplayan Khloe Kardashian bu kez yaptığı sahtecilikle ortaya çıktı.

Khloe Kardashian


Son günlerde çocuğunun babası olan Tristan Thompson tarafından aldatılan Khloe Kardashian’ın zor zamanlar geçirdiği biliniyor. Her ne olursa olsun formunu korumaya devam eden sosyetik güzel yaptığı paylaşımlarda da bunu gösteriyor.

Khloe Kardashian


Khloe Kardashian, Diana Kardashian’ın partisine katılırken giydiği altın sarısı elbisesiyle yeni fotoğraflarını paylaştı. Ancak Khloe’nin paylaştığı fotoğraflarda oynadığı ortaya çıktı.

Khloe Kardashian


Fotoğrafa ilk bakışta Khloe’nin düzgün ile herhangi bir oynama olduğu anlaşılamıyor. Ancak detaylı bakıldığında güzel televizyon yıldızını elleri ele veriyor.

Khloe Kardashian


Güzel yıldız fotoğrafı paylaştıktan sonra dikkatli takipçileri fotoğraftaki tuhaflığı hemen anladı. Fotoğrafta Khloe’nin olması gerekenden daha çok parmağı olduğu görülüyordu.

Khloe Kardashian


Paylaşıldıktan sonra binlerce beğeni alan fotoğraftaki oynamayı fark eden takipçiler Khloe’nin neden 5’ten fazla parmağı olduğunu yorumda belirttiler.

Khloe Kardashian


Güzel yıldız konuyla ilgili herhangi açıklama yapmazken, fotoğrafları da sosyal medya hesabından kaldırmadı.

Khloe Kardashian

NeOldu.com / Magazin

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.