Kemal Zeybek Kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili olan Kemal Zeybek, 1962 yılında Samsun ili Ladik ilçesi Akyar Köyünde doğmuştur.
Kemal Zeybek Kimdir

Kemal Zeybek Biyografisi

Kemal Zeybek’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

ODTÜ Elektrik Mühendisliği Lisans Eğitimine siyasi nedenler dolayısıyla devam edemeyen Zeybek,  1984 yılında  iş hayatına atılarak Zirai Ürünler Yetiştiriciliği, İnşaat ve Turizm alanlarında çalışmalara başladı.


Kemal Zeybek’in Siyasi Hayatı

1986 yılında SHP Havza İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği,1989 Yılında SHP İl Genel Meclis Adaylığı, 1993 yılında ise SHP Havza İlçe Örgütünün Kongresinde İlçe Başkanlığına seçildi.

11 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde CHP 3.sıra Samsun Milletvekili Adayı oldu.

Kemal Zeybek, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili seçilmiştir.

 

Kemal Zeybek’in Üye Olduğu Kuruluşlar

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Samsun Turizm Derneği, Türkiye Kaplıca Talasco Kür Merkezleri Derneği Yönetimlerinde çalıştı. On iki Yıldız Kültür Bilim Eğitim ve Sosyal Yaşam Vakfı Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini sürdürmekte. ÇYDD,ADD,Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri üyesidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.