Kemal Özdeş Kimdir

Kemal Özdeş, 10 Mayıs 1970 yılında Manisa’da dünyaya gelen eski futbolcudur. Günümüzde ise kariyerine teknik direktör olarak devam etmektedir.
Kemal Özdeş Kimdir

Kemal Özdeş’in Kariyeri

Kemal Özdeş, futbol kariyerine Ege Bölgesi’nde bulunan yerel kulüplerde başladı. Uzun süre yerel kulüplerde forma giydikten sonra 1993-1994 sezonunda Manisa Mensucatspor’a transfer oldu. Bu kulüp Kemal Özdeş’in son futbol oynadığı kulüp oldu ve 1994 yılında aktif futbol hayatını bitirdi.

1995 yılına ilk teknik direktörlük kariyerine başladı ve Bergamaspor’un baş antrenörü oldu. Ardından gelen yıllarda ise ünlü isimlerin yardımcı antrenörü görevini üstlendi. İlk büyük deneyimini ise 2004 yılında Konyaspor’un başına geçerek yaşadı. Kısa bir süre burada çalıştıktan sonra takımdaki görevine son verdi.

2010-2011 yılında ise Türkiye U-19 başına geçen Özdeş, ardından gelen yıllarda da Manisaspor, Gençlerbirliği, Balıkesirspor ve Karşıyakaspor takımlarını çalıştırdı. 2016 yılında Karşıyaka’dan ayrıldıktan sonra Elazığ’ın hocası oldu. Aynı yıl içerisinde Elazığspor’dan ayrıldı.

kemal-ozdes.jpg

16 Eylül 2016 tarihinde ise Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor’un teknik patronu oldu.

 

Neoldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.