Kemal Doğulu Kimdir

Bu Tarz Benim televzyon programıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun abisi Kemal Doğulu 14 Ekim 1979’da Mersin’de dünyaya geldi.
Kemal Doğulu Kimdir

Kemal Doğulu Biyografisi

Küçük yaşta heves ettiği kuaförlüğe kız kardeşinin saçlarını keserek başladı. Babası kardeşleri ve Kemal Doğulu ufak yaştayken Amerika’ya çalışmaya gitti. Üniversite eğitimini yarıda bırakıp Amerika için vize almaya İstanbul’a gelir. Kariyeriyerinin ilk taşlarını kuzeninin kuaföründe çalışarak ekleyen Doğulu, kendini geliştirip moda dergileri için saç tasarımları yaptı. 

İşinde daha iyi yerlere gelebilmek için yurt dışından makyaj malzemeleri getirdi.Çalışmaları beğenilen Kemal Doğulu, daha sonra fotoğraf çekmeyi öğrendi. Daha sonra Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Sıla ve Demet Akalın gibi ünlü sanatçıların imaj danışmanlığını yaptı. 2006’da Hande Yener’in imaj danışmanlığını yaptığı dönemde Yener’in kliplerini de çekmeye başladı. Konser günü vokalistin gelmemesi nedeniyle Doğulu, Yener’in vokalistliğini yaptı. Müzik dünyasına ise bu şekilde adım attı.

2014’ten bu yana Nişantaşı’nda kuaför salonu işleten Kemal Doğulu, Bu Tarz Benim isimli yarışmayı sunmaya başladı. Yarışmada jüri üyesi olan Doğulu’ya Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve İvana Sert eşlik etti. Sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı program 2015’te kanal değiştirerek Tv8’e taşındı. Programın adı "İşte Benim Stilim" olarak değişti

Albümleri

  • 2008 - 1 Yerde
  • 2009 - Kemal Doğulu 2
  • 2010 - Ters Köşe
  • 2011 - 4. Kemal
  • 2012 - Aşk Kabul Ederse

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.