Kedinizi Güvende Hissettirecek En İyi Kedi Yatağı Modelleri

Küçük dostunuza ait konforlu, kaliteli ve uygun boyutlara sahip kedi yatağı almaya ne dersiniz? İşte en iyi kedi yatağı modelleri incelemesi öneri tavsiye
Kedinizi Güvende Hissettirecek En İyi Kedi Yatağı Modelleri

Yepyeni bir yazıyla tekrardan merhaba! Daha önceki yazılarımda kediniz için en iyi kuru mama seçeneklerinden konserve kedi mamalarına, kedi kumlarından kedi taşıma çantalarına kadar birçok ürün paylaşımında bulunmuştum. Bu kez siz değerli okurlarımın sıklıkla yönelttiği "En iyi kedi yatağı modelleri nelerdir?" sorusunu yanıtlayacağım.

 Sizlerin de bildiği gibi kediler genellikle her yerde ve her zaman uyuma eğilimindedir. Bu durumun kediniz için rutin bir alışkanlık olduğunun farkındasınızdır.  Bazen kedinize seslendiğinizde sizin onu bulmanız gerekebilir. Neden mi?

Muhtemelen evinizde bulunan bir kutunun içi veya kitaplık raflarının arası uyuyor olmalı. Kediniz her yerde uyumaktan mutlu gibi görünüyor olsa da kendine ait rahat bir yatağı hak etmiyor mu? Bana sorarsanız kesinlikle hak ediyor! İşte bu yazımda sizlere kedinizi her daim rahat ve güvende hissettirecek en iyi kedi yatağı marka ve modellerini araştırdım.

Sizler için seçtiğim her kedi yatağı modeli kesinlikle küçük dostunuzun kendini iyi hissetmesine yetecek! Artık vakit kaybetmeden uykucu patiler için üretilmiş birbirinden kaliteli ve hesaplı en iyi kedi yatağı modellerini inceleyelim. 

İşte en iyi kedi yatağı modelleri

1. Trixie Dış Mekan Kedi Kulübesi

En İyi Kedi Yatağı
Tamamen ahşap malzemelerden üretilmiş Trixie  Dış Mekan Kedi Kulübesi, 56x94x59 cm boyutlarıyla hemen her kedinin rahatlıkla sığabileceği türde tasarlanmış. Mavi ve beyaz tonlarının sıklıkla tercih edildiği bu kedi kulübesi, aynı zamanda kedinizin günlük uyku ihtiyacını karşılayabileceği harika bir kedi yatağı olarak kullanılıyor. Özellikle bahçeli eve sahip ebeveynlerin tercih ettiği bu model, yalnızca evcil kediler için değil aynı zamanda sokak kedileri içinde kullanım imkanı sunuyor. Ürüne yakında göz attığımda üç farklı kattan oluştuğunu gördüm. Girişler zemin kattan, balkon sefası ise 2 katta! 3 katta ise derin bir uykuya dalabileceği harika bir bölüm buluyor. Öte yandan Trixie Dış Mekan Kedi Kulübesi fırınlanmış camları, termoplastik kapısı, su geçirmez çatısı ve ahşap malzemesiyle kesinlikle harika bir ürün!

Ucuza Kedi Yatağı Satın AL


2. Trixie Kedi Yatağı

En İyi Kedi Yatağı

Bu kez seçtiğim ürün eminim kedinizin akşama kadar üzerinden kalkmak istemeyeceği türden! Trixie gri / açık mavi kedi yatağı %100 polyester dokusu sayesinde son derece yumuşak ve kabarık bir yapıya sahip. Öte yandan jakar kumaştan üretilen bu kedi yatağı, kumaş üzerinde yer alan özel dokumalı motifleriyle olduça şık bir görünüme sahip. Trixie kedi yatağında en sevdiğim özellik ise kılıfının kolayca çıkartılabiliyor olması. Özellikle çok tüy döken kedi sahipleri için harika bir seçim olacak!

Ucuza Kedi Yatağı Satın AL


3. Trixie Kedi Battaniye ve Yatağı

En İyi Kedi Yatağı

Kedinizin asla hayır diyemeyeceği bir başka kedi modeli de Trixie Kedi Battaniye ve Yatağı! Ürün gerçekten sınıfın en iyisi. Fiyat konusunda da her kedi sahibinin kolaylıkla satın alabileceği bütçeye sahip bir ürün. Tıpkı Trixie kedi yatağında olduğu gibi bu ürününde iç kısmı mikrofiber ısıtmalı kedi yatağı, dışı ise polyester katkılı özel kumaştan tasarlanmış. Aynı zamanda kedi yatağının içi yumuşacık polyesterle dolu. Eminim kediniz üzerinde kendini kaybedecek!

Ucuza Kedi Yatağı Satın AL


4. Trixie İki Katlı Kedi Yatağı

En İyi Kedi Yatağı

Diğer kedi yatağı modellerine göre son derece farklı bir tasarıma sahip olan Trixie iki katlı kedi yatağı, hem açık hemde kapalı alanıyla harika bir işleve sahip. Oldukça şık ve zarif görünümüyle hem sizin hemde kedinizin isteklerini karşılayan bu kedi yatağı, özellikle güvenlik endişesi yaşayan kediler için harika bir seçim olacak. Bana sorarsanız kediniz sürekli kuyruğuyla kendini kapatarak kıvrılıp uyuyorsa  kesinlikle kapalı kedi yatağını almanızı tavsiye ederim.

Ucuza Kedi Yatağı Satın AL


5. Trixie İki Katlı Hasır Kedi Yatağı

En İyi Kedi Yatağı

Sepet şeklindeki tasarımıyla harika bir görünüme sahip olan Trixie iki katlı hasır kedi yatağı, yalnızca görünümü değil, kediniz için sunduğu konforuyla adeta harika bir ürün. İki katlı sepet şeklinde tasarıma sahip olan bu kedi yatağı, alt bölümünde yer alan kapalı alanı ve üst kısmında yer alan balkonuyla her kedinin severek kullanacağı türden. Kediniz istediği zaman balkondan evi seyredebileceği gibi rahatsız edilmek istemediğinde kapalı bölmeye çekilebilir çünkü hiç bir kedi pamuklu peluş yatağa hayır diyemez!

Ucuza Kedi Yatağı Satın AL


Kedi Yatağı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim?

En İyi Kedi Yatağı

Kedinizin uyuma şeklini öğrenin. Kedinizin nerede ve nasıl uyumaktan hoşlandığını göz önüne alarak küçük dostunuz için en ideal kedi yatağını seçebilirsiniz. Mesela benim kedim kuyrukları ile vücudunun etrafını bir çırpıda kıvırmaktan ve kafasını göğsüne doğru sıkıştırmaktan hoşlanıyor. Bu da kedimizin savunmasız organlarını koruma içgüdüsünde olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda kedimin bu pozisyonu vücut ısısını korumasını sağlıyor. Muhtemelen sizin kedinizde bu şekilde uyuyor olmalı. Bu tür uyuyan kediler genellikle büyük ve konforlu yataklardan hoşlanmaktadır. 

Her daim evcil hayvan dostu ürünler seçin. Kedinizin her daim rahat ve güvende hissetmesini istiyorsanız her zaman evcil hayvan dostu yapı malzemelerinden üretilmiş ürünler seçmeniz gerekmektedir. Pamuk ve yün kedi yatağı için harika seçeneklerdir. Öte yandan köpük katmanlar ve dolgular kediniz için ekstra yumuşaklık sağlar. Peluş ve polyester ürünler ise son derece dayanıklı ve temizlenmesi kolay olduğundan sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle kediniz bol tüy döküyorsa kesinlikle kolay yıkanabilen bir kedi yatağı almanız gerektiğini unutmayın.

Yıkanabilir kedi yatakları seçin. Kedi yatağı alırken özellikle kolay yıkanabilir olmasına dikkat edin. Nasıl ki insanlar için hijyen önemli ise, kediler için de oldukça önemli olduğunu unutmayın.  Bu nedenle kedi yatağının düzenli oalrak dezenfekte edilmesi gerekmektedir. Burada dikkat etmeniz gereken asıl nokta kedi yatağını ağır deterjanlarla yıkamamak olacak.

Kedinizin büyüklüğüne göre yatak alın. Küçük dostunuz için en önemli şeylerden bir tanesi de de yatak boyutunun ona uygun olmasıdır. Bunun iki ana nedeni bulunmaktadır. Bunlardan ilki kedinizin rahatlığı diğeri ise kendini güvende hissetmesidir. Eğer ki kedinizin uyku konforu söz konusuysa her daim büyük ve geniş ebatlara sahip yumuşak kedi yatağı tercih etmeniz gerekmektedir. Kedinizin güvenlik endişelerini göndermek için ise kapalı kedi yatağı satın alabilirsiniz. 

Önerilen İçerik: En İyi Kedi Taşıma Çantaları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum