Kedi Videoları İzlemek Sağlığınıza Faydalı

Kediler birbirinden komik, eğlenceli videolarıyla İnternet dünyasının fenomeni haline geldi. Yapılan araştırmalar tıklanma rekorları kıran kedi videolarının insan sağlığına da olumlu etki ettiğini gösterdi.
Kedi Videoları İzlemek Sağlığınıza Faydalı

Bütün insanlar günde en az birkaç kedi görmektedir. Sokaklarda, evlerde, işyerlerinde her yerde kedilerle karşılaşabilirsiniz. Her gün internette onlarca kedinin farklı videoları yayınlanıyor. Çoğu zaman komik görüntüleri aksettiren bu videolar tıklanma rekorları kırıyor. Peki, kedi videoları izlemenin sağlığınıza olumlu tesir gösterdiğini biliyor muydunuz?

bilgisayar-kullanan-kedi.jpg

Kedi Videoları Morali Yükseltiyor

ABD'de İndiana Üniversitesi’nde yapılan araştırma internetten kedi videoları izlemenin sağlığa iyi geldiğini, insanlara pozitif tesir gösterdiğini kanıtladı. Araştırma sonuçlarına göre kedi videosu izleyen insanlar negatif enerjiyi atıyor ve morali yükseliyor. Konuyu araştıran bilim adamları kedi videolarını ihmal etmemek gerektiğini belirtiyor. Araştırmacılar, bazı çevrelerin kedi videolarının araştırılmaya değer bir konu olmadığı yönündeki ifadelerine, internetin faydalarının daha iyi anlaşılması için bu tarz videoların izlenmesi gerektiğini savunarak cevap veriyor. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.