Kayseri'nin En İyi Otelleri

Kayseri' ye yolunuz düşerse şehir merkezinde bulunan otellerde rahatlıkla konaklayabilirsiniz. Dilerseniz kış tatili için Erciyes Dağı'nda bulunan oteller de keyifli bir tatil yapabilirsiniz.
Kayseri'nin En İyi Otelleri

Hilton Kayseri

Kayseri merkezde bulunan Hilton otel, 205 odası ile hizmet vermektedir. Hilton Kayseri, misafirlerine özel imkanlar sunmaktadır. Geniş ve modern odaları misafirlerinin ihtiyaçlarına göre hazırlanmıştır. Otel restoranında Türk mutfağı ve dünya mutfağından farklı lezzetler tadabilirsiniz. Otelin fitness salonu, havuzu ve saunası bulunmaktadır.

 

kayserinin-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Cumhuriyet Meydanı İstasyon Cad. No:1 Merkez / Kayseri

Tel: (0352) 207 5000

 

Hotel Almer

Hotel Almer, 75 odası ile misafirlerine hizmet vermektedir. Otel restoranında Kayseri yöresine ait yemekler servis edilmektedir. Kayseri’nin meşhur lezzetleri otel restoranında tadabilirsiniz. Otel havaalanına 6 km uzaklıktadır.

 

kayserinin-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Osman Kavuncu Cad. No:1 Düvenönü Meydanı / Kayseri

Tel: (0352) 320 7970

 

Grand Eras Hotel Erciyes

Grand Eras Hotel, Erciyes Dağı’nda yer almaktadır. Bu otel kış tatili için oldukça ideal. Grand Eras Hotel, kayak merkezi ile misafirlerine eğlenceli bir tatil imkanı sunmaktadır.

 

kayserinin-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: Erciyes Mah. Erciyes Dağı / Kayseri

Tel: (0352) 342 3839

 

Novotel Kayseri

Novotel Kayseri şehir merkezinde yer almaktadır. Otelin 96 odası mevcuttur. Odalar misafirlerin konfor ve rahatlığına uygun hazırlanmıştır. Otel havaalanına 4 km uzaklıktadır.

 

kayserinin-en-iyi-otelleri-007.jpg

Adres: Yenipervane Sok. No: 163 Kocasinan / Kayseri

Telefon:(0352) 207 3000

 

City One Otel Kayseri

City One Otel, Kayseri merkezde bulunmaktadır. Otel odaları şık ve modern dekorasyona sahiptir. Otelin sağlıklı yaşam merkezinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Otel şehir merkezinde olması nedeniyle her yere ulaşımı kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

 

kayserinin-en-iyi-otelleri-005.jpg

Adres: Eski sanayi Bölgesi 2. Cad. No:11 Kocasinan / Kayseri

Tel: (0352) 207 0000

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.