Kavunlu Karpuzlu Frozen Tarifi

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarını kendi silahıyla vurmanız, yaz meyveleri olan karpuz ve kavun ile mümkün. Üstelik pratik ve vitamin dolu bir serinlik yaşabilirsiniz. İşte kavunlu ve karpuzlu frozen tarifi.
Kavunlu Karpuzlu Frozen Tarifi

Kavunlu Karpuzlu Frozen Nasıl Yapılır?

Yaz aylarında sıcaktan bunalanlar için evde basit bir şekilde hazırlayabileceği kavunlu karpuzlu frozen içerisinde çok sayıda vitamin de barındırıyor. Katkısız tamamen ev yapımı olması nedeniyle sevdiklerinizle ve çocuklarınızla gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.

Malzemeler;

  • Karpuz (2 Dilim)
  • Kavun (2 Dilim)
  • Pudra Şekeri (2 Tatlı Kaşığı)
  • Buz (Arzu Ettiğiniz Kadar)

Hazırlanışı;

Kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkarttığınız kavun ve karpuzları küp şeklinde keserek blendırdan geçirin. Ardından blendıra pudra şekerini ve buzları da ilave edin ve 3 dakika kadar karıştırın.

Karışımı 2-3 saat kadar dolapta bekletin ancak bu süre içerisinde ara ara karıştırmayı unutmayın. Bir süzgeç ile karışımdan kavunun ve karpuzun posasını ayırın. Frozen’iniz servise hazır. Dilerseniz nane ile servis edebilirsiniz.

“Afiyet Olsun”

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.