Kaşıbeyaz Bosphorus 2019 Yılbaşı Programı

2019 yılbaşında İstanbulluların en çok tercih edeceği eğlence mekanları arasında yer alan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’un yılbaşı programı hakkında detayları bu içerikte bulabilirsiniz.
Kaşıbeyaz Bosphorus 2019 Yılbaşı Programı

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019 girerken yılbaşında nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak İstanbul’da gidilecek en popüler mekanlar arasında da Sarıyer’de bulunan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus yer alıyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy " yer aldı. Sezer Yavuz’un sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak. Geçmişten günümüze en hit parçaların yer alacağı mekanda emin olun eğlenceye doyacaksınız.

kaşıbeyaz bosphorus 2019 yılbaşı programı

Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy 2019 Yılbaşı Programı

Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en başarılı DJ’leri arasında yer alan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Sezer Yavuz’un dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Cd. No:10, 34464 Sarıyer/İstanbul

Telefon: (0212) 299 50 00


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.