Kartal Bebekten Müjdeli Haber Geldi!

Ameliyatı Almanya'da yapılacak Kartal bebek için gerekli olan para için sosyal medyada büyük seferberlik başlatılmıştı.Kalp yetmezliği hastası olan 10 aylık Kartal bebeğin tedavisi için gereken 1.099.000 euro 19 saat içerisinde toplandı.
Kartal Bebekten Müjdeli Haber Geldi!

Minik Kartal'ın kalp nakli için 1.099.000 euroya ihtiyaç vardı. Ünlü, ünlü olmayan binlerce insanın destek olduğu Kartal bebekten müjdeli haber geldi.

TÜRKİYE'DE BEBEKLERE KALP NAKLİ YAPILMIYORDU..

Tedavilere olumlu yanıt vermeyen ve durumu giderek kötüleşen Kartal bebeğin hayatta kalabilmesinin tek yolunun kalp nakli olduğu açıklandı. Ancak Türkiye'de bebeklerin nakilleri yapılmıyor.

Almanya'daki bir hastane tarafından kabul gören Kartal bebek, bir aydır bu hastanede yaşam mücadelesi veriyordu.

Birçok masrafı kendi imkanlarıyla karşıladığını söyleyen aile, "Ancak sigortamız olmadığı ve Almanya vatandaşı olmadığımız için Kartal'ın kalp nakli sırasına girip ameliyat olması için 1.099.000 euroya ihtiyacımız var" açıklamasını yapmıştı.

GEREKLİ OLAN PARA KISA BİR SÜREDE TOPLANDI

Almanya'da nakil olabilmesi için 1.099.000 euroya ihtiyacı olan Kartal bebeğe, Işın Karaca, Şahan Gökbakar, İrem Derici, Hayko Cepkin gibi daha birçok ünlü isimden yardım geldi.

Aile , "Herkese sonsuz teşekkürler! Kartal için açılan bağış hesabımız gerekli meblağ toplandığı için kapandı" açıklamasında bulundu.

kartal bebek

Minik Kartal'ın annesi Ahu Kahraman Yıldırım, Instagram hesabından şu şekilde teşekkürlerini dile getirdi;

"Sadece 19 saatte Kartal'a kalp, kan, nefes olduğunuz için nasıl teşekkür edeceğimizi bilemez bir haldeyiz. İlk etapta bizi bekleyen tedavi masrafının tamamı toplandı. Önümüzde çok uzun bir yol var. Ama dün gece gördük ki bizi bu yolda yalnız bırakamayacak, düşmemize izin vermeyecek koca bir ülke var. Allah hepinizden razı olsun, hiçbirinizin ayağına taş değdirmesin. Bundan sonra tek ihtiyacımız dua..."

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum