Kars'ın En İyi Otelleri

Kars' a yolu düşen herkes Kars'ın modern otelleri ve konaklarında konforlu bir şekilde konaklayabilir. Kayak merkezli otellerde kayak sporu için tercih edebilirsiniz.
Kars'ın En İyi Otelleri

Kar’s Otel

Kar’s Otel şehir merkezinde yer almaktadır. Eski bir Rus binasını otele dönüştürerek konaklama hizmeti vermektedirler. Otel odaları şömineli ve konforludur. Otel restoranında keyifle Kars yöresine ait yemekler yiyebilirsiniz.

 

karsin-en-iyi-otelleri-005.jpg

Adres: Halitpaşa Cad. No:31 Merkez / Kars

Tel: (0474) 212 1616

 

Konak Otel

Konak Otel, şehir merkezinde bulunmaktadır. Otel birçok tarihi esere yakın bir mesafededir. Odalar misafirlerin ihtiyaçlarına göre hazırlanmıştır. Konak Otel Havaalanına 5 km uzaklıktadır.

 

karsin-en-iyi-otelleri-001.jpg

Adres: Merkez Mah. Failk Bey Cad. No: 89 Merkez / Kars

Tel: (0474) 212 3332

 

Çamkar Hotel Sarıkamış

Çamkar Hotel Sarıkamış, adını aldığı Sarıkamış’ da yer almaktadır. Otelin kayak merkezi bulunmaktadır. Kayak sporu severler burada dilediği gibi vakit geçirebilirler. Otel odalarından mükemmel dağ manzarasını izleyebilirsiniz. Sessiz ve konforlu tatil için ideal bir otel.

 

karsin-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Cibiltepe Kayak Tesisleri Sarıkamış / Kars

Tel: (0474) 413 6565

 

Sarıkamış Snow Lıfe Otel

Sarıkamış’ ta yer alan otel havaalanına 54 km uzaklıktadır. Otelde kayak sporu rahatlıkla yapılmaktadır. Otel odaları rahat ve konforludur.

 

karsin-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Hançerli Mevkii Sarıkamış / Kars

Tel: (0474) 413 4373

 

Grand Ani Otel

Grand Ani Otel, Kars merkezde yer almaktadır. 65 odalı otel konforlu ve rahat bir şekilde dekore edilmiştir. Otel restoranında Kars’ın yöresel kahvaltısını yiyebilirsiniz. Otelde kapalı havuz bulunmaktadır.

 

karsin-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: Ordu Cad. No:115 Merkez / Kars

Tel: (0474) 223 7500

 

Cheltikov Hotel

Cheltikov Hotel, 1874 inşa edilmiş bir yapıdır. Daha sonra restore edilen bu yapı oldukça dikkat çekicidir. Görkemli bir mimariye sahip olan bu hotelin otantik odaları misafirlerine konforlu bir konaklama imkanı sunmaktadır. Otel restoranında kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi keyifle yiyebilirsiniz. Otel havaalanına 5 km uzaklıkta yer almaktadır.

 

karsin-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Yusufpaşa Mah. Şehit. Hulusi Aytekin Cad No:63 Merkez / Kars

Tel: (0474) 212 0036

 

Alpina Konakları

Alpina Konakları, yapısı ile dikkat çekmektedir. Bu konak Sarıkamış mimarisine uygun bir tarzda inşa edilmiştir. Tesiste 3 ayrı konak bulunmaktadır. Konak restoranında Kars’ın yöresel lezzetleri sunulmaktadır. Odalar klasik bir çizgide dekore edilmiştir. Misafirlerin konforu ve rahatlığı için her olanak sunulmaktadır. Aynı zamanda otelin kayak merkezi de bulunmaktadır.

 

karsin-en-iyi-otelleri-006.jpg

Adres: Hançerli Mevkii No:60 Sarıkamış / Kars

Tel: (0474) 413 7383

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.