Kardeşini Kurtaran Gerçek Bir Kahraman: Camden!

Bacaklarının ve ellerinin olmaması en iyi ağabey olmasına engel değil! İşte gerçek bir kahraman Camden…
Kardeşini Kurtaran Gerçek Bir Kahraman: Camden!

24 Yaşındaki annesi Katie Widdon’ın Instagram hesabında paylaşığı bir video tüm sosyal medyada büyük bir ilgiyle izlendi.

Henüz üç yaşında olan ve doğuştan bacakları ve elleri olmayan Camden, yanında yatan ve ağlayan kardeşinin düşen emziğini ağzıyla ona vererek sakinleştirdi.

Camden’ın annesi Katie’nin Instagram sayfasından paylaştığı bu video bir anda tüm sosyal medyaya yayıldı ve viral bir içerik haline geldi. İşte Camden ve bu tatlı ailenin öyküsü…

camden

Camden, fokomeli ve amelia sendromu ile doğan bir çocuk. Fokomeli ve amelia sendromlarında vücut uzuvlarından en az biri eksik olarak gelişir. Tıp dünyasında bir rahatsızlıktan çok kusur olarak geçer.

camden

Fokomeli ve amelia sendromlarına sahip olarak doğan Camden önümüzdeki ay 4 yaşına basacak bir bebek. Rahatsızlığından dolayı bacaklara ve kol dirseklerinden aşağıya olan uzuvlara sahip değil ancak o dünyanın en büyük yürekli ağabeyi!

camdengif

Camden’ın yeni doğan Jaxton adında bir kardeşi var. Sırt üstü yatağa yatan Jaxton emziğini kaybettiği için ağlıyor ve yardıma ihtiyacı var gibi görünüyor…

camdengif

O da ne! Küçük bebeğin kahraman ağabeyi Camden onu kurtarmaya geliyor. Yanına hemen gelen Camden, Jaxton’ın emziğini kollarını kullanarak ağzına alıyor ve küçük kardeşinin ağzına veriyor. Kardeşi emmeye başlayana kadar onun ağzında tutan Camden sonunda kardeşini ağlamaktan kurtarıyor! İşte gerçek kahraman. Camden’ın yanında Marvel halt etmiş!

camdengif

Anne Katie Widdon, Camden’ın sürekli olarak kendisine bu şekilde yardım ettiğini belirtti ve “Bu bizim her zaman şahit olduğumuz bir durum sadece arkadaşlarımızın da görmesini istediğimiz için Instagram’a yükledik.” ifadelerini kullandı.

Tebrik ediyoruz seni Camden... Sen kardeşinin zor anlarında yanında olan gerçek bir kahramansın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.