Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Yorum ve Özellikleri

İçeriğimizde Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily özelliklerini inceledik; ürünün performansı, başlıkları, motor gücü ve pil ömrünü değerlendirdik.
Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Yorum ve Özellikleri

Birçok teknolojik alet üreten Alman menşeili Karcher markası, dikey süpürgeleriyle de adını duyurmaya başladı. Dikey süpürge ararken markanın ürünlerine denk gelmiş ve en çok tercih edilen modellerden Karcher Vc 6 Premium Ourfamily dikey süpürgeyi düşünmeye başlamış olabilirsiniz. Eğer öyleyse doğru yerdesiniz çünkü sizin için Karcher Vc 6 Premium Ourfamily şarjlı süpürgeyi detaylıca inceledik. Eğer bu ürünü satın almayı düşünüyor ve aklınızda soru işaretleri yer alıyorsa içeriğimizi okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Özellikleri

Kullanım Süresi50 dk
Şarj Süresi235 dk
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,8 L
Motor Gücü250 W
Ses Seviyesi<78 dB
Ağrılık2,6 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Karcher
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily İnceleme

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily'nin özelliklerinden en çok dikkat çekeni ile başlayalım. Modelin en büyük artısı birçok rakibini geride bırakan geniş toz haznesi. Büyük evler için kullanışlı olan bu hazne, temizlik sırasında dolmaz ve sürekli hazneyi boşaltmanıza gerek kalmaz. Ayrıca model, uzun çalışma süresiyle de birçok rakibini geride bırakırken sizi yarı yolda bırakmaz. Güçlü motoru ve çok bölümlü filtreleme sistemi ise ürünü en iyi dikey süpürgelerden biri haline getirir.

İşte Karcher Vc 6 Premium Ourfamily dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily Ağırlık ve Tasarımı

2,6 kilo ağırlığa sahip olan Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily, birçok kullanıcıya göre hafif bir süpürgedir. Dikey süpürge, kullanıcıyı memnun eden hafifliğini tasarımına borçludur çünkü ağırlık tutma sapının alt ve üstüne dağıtılmıştır. Ayrıca 1130 mm yüksekliğe sahip olan model, eğilmenize gerek kalmadan temizlik yapabilmenize olanak tanır ve bu sayede temizliği kolay hale getirir.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Yorumları

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Ağırlık ve Gövde Boyutları

Ağırlık2,6 kg
Genişlik266 mm
Yükseklik1130 mm
Uzunluk235 mm

Biliyoruz, dikey süpürgelerde tetik ve düğme severler ikiye ayrılır ama bu model iki tarafı da sevindirebilir. Çünkü Karcher Vc 6 Premium Ourfamily dikey süpürgede yer alan tetik mekanizması, klipsle sabitlenerek sürekli açık kalan bir düğmeye dönüşebilir. Böylece çalıştırma tuşu hem sabitlenebilen düğme hem de tetik olarak kullanılabilir.

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily Filtreleri ve Toz Haznesi

Karcher Vc 6 dikey süpürgenin filtre kısmı siklon, hava ve HEPA filtre olarak 3'e ayrılır. Bir filtreden geçebilen toz partikülleri, diğer filtrenin elinden kurtulamaz. Torbasız filtre sistemi, küçük partikülleri bölüm bölüm ayırır ve temiz havadan ayrılan tozlar hazneye gönderilir. Hava, tozlardan tamamen arındığında dışarı salınır ve böylece filtreler, toplanan tozun yeniden dağılmasının önüne geçmiş olur. Modelde kullanılan HEPA 12 filtrenin toz yakalama oranı oldukça yüksektir.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Yorumları

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,8 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa 12, Hava, Siklon
Filtre Sayısı3 Bölüm

Daha önce de bahsetmiştik; Karcher Vc 6'nın fark yaratan özelliği toz haznesinin geniş olmasıdır. 0,8 litrelik toz haznesi temizlik sırasında dolmaz, hatta eviniz çok büyük değilse iki temizlik boyunca hazne değiştirmenize gerek kalmaz. Birçok dikey şarjlı süpürge modeline göre daha büyük olan toz haznesi geniş evlerin temizliği için de büyük kolaylık sağlar.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily dikey süpürge, bataryası kapasitesiyle kullanıcılarını memnun eder ve 50 dakika boyunca kesintisiz çalışabilir. Bu süre bir evin detaylı temizliğini yapmak için birçok kişiye göre yeterlidir. 3 kademeli güç ayarı bulunan Karcher Vc 6 şarjlı süpürge, 4 saate yakın bir sürede tamamen şarj olur ve kullanıma hazır hale gelir.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Özellikleri

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily Motor Gücü ve Batarya

Batarya Ömrü50 dk
Şarj Süresi235 dk
Ses Seviyesi<78 dB
Motor Gücü250 W

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily 250 watt motor gücüyle ideal bir emiş seviyesine ulaşır ve kullanıcılarını memnun eder. En iyi özelliklerinden biri de düşük ses seviyesine sahip olmasıdır. Onunla günün her saati temizlik yapabilirsiniz çünkü 78 db'den daha az ses çıkararak kimseyi rahatsız etmez. Elbette ses seviyesi makinenin moduna göre de değişir ancak yine de 78 desibeli geçmez.

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily Başlıkları ve Kutu İçeriği

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily başlıkları arasında ulaşılması zor ve dar yerler için ince uçlu derz başlığı ve yumuşak toz alma fırçası bulunur. Bu kullanışlı başlıklar sayesinde ürün bir el süpürgesine dönüşebilir ve mobilya, koltuk, yatak ve döşemeler üzerindeki tozları alabilmenize olanak tanır. Yumuşak başlıklı fırça, eşyalara zarar vermeden temizlik yapmanızı sağlar.

Karcher Vc 6, dikey süpürgelerde en çok aranan özelliklerden olan LED ışıklı başlık konusunda da rakiplerinden geri kalmaz. Üründe bulunan 5 noktalı LED'li başlık tüm tozları görmenize ve en ufak bir kırıntıyı dahi kaçırmamanıza imkan tanır.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily Yorumları

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily kutu içeriğinde 2 adet batarya, teleskobik emiş tüpü, HEPA filtre, hava giriş filtresi, filtre temizleme aparatı, LED'li zemin başlığı, ara başlığı, fırça başlığı, emiş borusu ve şarjlı duvar standı yer alır.

Amazon
Fiyatını Gör
Karcher
Dik Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Karcher Vc 6 Premium Yorumlar

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily Özellikleri

👤 *** ***: Dikey süpürgelerin arasında en iyisi, dyson da kullandım ama bu çok güzel, çekim gücü çok iyi ve orantısız bir gücü yok. kolu yormuyor. En düşük modda bile geride hiçbir şey bırakamıyor. Keşke insanlar popüler kültürden uzak olup, dyson çok alınıyor diye kendi aralarında dyson yarıştıracaklarına gerçekten güzel olan şeyi alsalar.

👤 *** ***: Çok kaliteli ürün çekim gücü güzel diğer ürünlere göre çok güzel teşekkürler

👤 *** ***: hiç tereddüt etmeden alın derim.110 mt kare evi tek şarjla 2 kere süpürebiliyorum. Bataryasını istediğiniz yerde şarj edebiliyorsunuz. Sadece kargo çok yavaştı 1 haftada elime ulaştı..

👤 *** ***: Güçlü bir emiş gücü var . temizlemesi mükemmel. ışığı sayesinde yerde ne kadar kir pis varsa rahatça görebiliyorsunuz. şarj süresi için 136metrekare için tek seferde yeterli oluyor. oldukça da sessiz , sabah çok erken saatlerde ve akşam çok geç saatlerde çalıştırmak zorunda kaldığınızda hiç bir sorun yaşamıyorsunuz evdekiler bile sesini duymuyor. Dyson mı karcher mi ikileminde kalanlara tavsiye ediyorum. Memnun kalacaksınız.

👤 *** ***: çok kaliteli bir ürün her eve lazım çekim gücü harika karanlıkta bile çok güzel çekiyor ve sesi çok az en iyi tarafı süpürmek artık çok eğlenceli bunu aldıktan sonra diğer süpürgeler süpürge mi tartışılır.

👤 *** ***: Anlatıldığı gibi olduğunu düşünmüyorum çekiş gücü çok iyi değil bence ekstra moduna basınca daha iyi süpürüyor keşke Philips alsaymışım dedim.

👤 *** ***: Ürün tam manasıyla fiyat performans ürünü. Satın alalı iki hafta oluyor neredeyse tecrübelerim şu şekilde: Ürün normal modda çok sessiz. O kadar sessiz ki acaba düzgün çekiyor mu diye şüpheye düşüyorsunuz. Turbo modda ise ses artıyor ama rahatsız edecek düzeyde değil. Normal modda çekiş olarak bazen yerde kırıntı bırakabiliyor ama ikinci kez üstünden geçince alıyor. Turbo modda çekişine laf yok gayet iyi. Şarj normal modda gayet yeterli 40- 50 dk'ları görüyor. Turbo da ise 25-30 dk. Artıları, iki bataryaya sahip olması, filtre temizleme aparatına sahip olması ki sırf bu sebeplerle tercih ettim diyebilirim, malzeme kalitesi gerçekten iyi olması, Hepa filtreye sahip olması büyük artı. Eksiler ise, diğer markalarla kıyaslandığında aparatları bir nebze az çeşitlilikte, daha fazla olabilirdi, LED ışıklar biraz yetersiz gibi daha parlak olabilirdi. Ama totale baktığımızda bu fiyata bu kalitede ürün kesinlikle alınır.

👤 *** ***: Ürünüm 1 saat önce geldi hemen kurup kullandım çok beğendim çekiş gücü çok iyi malzemesi kaliteli çift batarya olması büyük avantaj ihtiyacı olan varsa bu makinayı hiç düşünmeden alabilir.

👤 *** ***: Çok memnunum, ürün başlığıyla ilgili ufak bir sorun yaşadım. Müşteri hizmetleri çok ilgiliydi, bir gün içerisinde sorunumu hallettiler. Gözünüz kapalı alabilirsiniz kesinlikle.

👤 *** ***: Ürün hafif, parçalarını takmak kolay, çekimi de iyi. Ancak olurda max güç ile süpürmek isterseniz şarjı çok hızlı tükeniyor. Daha önce kablolu vardı başka marka ona nazaran bu ürünü sevdim.

👤 *** ***: Bu markanın ürününü ilk kez kullanıyorum ama gerçekten iyiymiş. Çift batarya olması aşırı kolaylık sağlamış. 2 kademe güç ayarı gereksiz enerji harcamayı engellemiş.

👤 *** ***: Gerçekten tam bir fiyat performans ürünü, ben çok memnun kaldım.

👤 *** ***: Ürünün sessiz oluşu güzel süpürmesi ideal ağırlığını da beğendim kolu yormaz ama 2 kademeli denmişti turbo moda nasıl geçilir hiç aydınlatıcı değil kullanımı zor o kadar para veriliyor ledli yüzdeli şarj göstergesi bile yok 321 diye azalıp bitiyor bakalım anlamaya çalışacağım şeyleri var yani elbette çözeriz.

👤 *** ***: Ürünün sağlam bir yapısı var. Kurulum çok kolay. Parçaların sökülüp takılması çocuk oyuncağı. Çekiş gücü ve bataryası yeterli. Süpürgenin ileri-geri hareketleri çok başarılı ancak sağa-sola hareketleri aynı başarıyı göstermiyor. Tüketicisini üzmeyecek bir ürün olduğu söylenebilir...

Karcher Vc 6 kaç watt?

Karcher Vc 6 dikey süpürge, 250 watt motor gücüne sahiptir ve bu güç ona yüksek emiş gücü sağlar. 3 kademeli güç ayarının bulunduğu modeli temizlenen alanın toz durumuna göre ayarlayabilir ve farklı alanlar için farklı güçte emiş gücü kullanabilirsiniz. Bu sayede daha etkili ve detaylı temizlik yapabilirsiniz.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily'de kaç başlık var?

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily'de detaylı ve geniş temizlik yapabilmeniz için 3 başlık bulunmaktadır. Başlıklar arasında dar ağızlı bağlık, yumuşak fırça başlığı ve ana başlık yer alır. Ana başlıkta tozları daha iyi görebilmenizi sağlayacak LED ışıklar bulunur, yumuşak temizleme başlığı ise mobilyaların tozunu almak için kullanılabilir. Derz başlığı ulaşılmazı zor ve dar alanların temizliği için idealdir.

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily ne kadar sürede şarj olur?

Karcher Vc 6 Premium Ourfamily 4 saate yakın bir sürede tamamen şarj olarak kullanıma hazır hale gelir. Pil ömrü, 50 dakikaya kadar çalışma imkanı sunar. Lityum iyon piller modelin daha uzun süreli kullanılmasına imkan tanır ve ürüne kalite kadar. Kullanışlı dikey süpürge şarj standına takılarak şarj olabilmektedir.

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily'de HEPA filtre var mı?

Karcher Vc 6 Cordless Premium Ourfamily dikey süpürgede HEPA 12 filtre kullanılmaktadır. Yüksek toz toplama kabiliyetine sahip filtre, tozların hava ile tekrar dışarı atılmasını önler ve alerjik kişiler için hijyenik bir ortam oluşturur. Makinede HEPA filtreye ek olarak siklon ve hava filtreleri de bulunmaktadır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.