Karabük' ün En İyi Otelleri

Karabük' te konaklayabileceğiniz otel seçeneklerini haberimizde bulabilirsiniz.
Karabük' ün En İyi Otelleri

Karabük sanayi anlamında olsun, doğal güzellikleri olsun kendini geliştirmiş ve hala da gelişmeye devam eden şehirlerimizden bir tanesidir. Karabük misafirlerine çok cömert davranarak pek çok otel fırsatı sunmaktadır. O otelleri inceleyelim;
 

Bağlar Saray Otel

Karabük Safranbolu ilçesinde bulunan otel Karabük otellerinin en iyisi arasında olmayı sonuna kadar haketmektedir. Safranbolu' da gezilip görülmesi gereken yerlerin tamamına yürüme mesafesinde olup, kaliteli hizmetiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Seçenekleriniz arasında Bağlar Saray oteli bulundurabilirsiniz.
 

baglar-saray-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 330 TL.

Adres: Yeni Mahallle Sadri Artunç Cad. No: 102, 78600

Tel: ( 0370 ) 725 50 78
 

İmren Lokum Konak

Safranbolu evlerinin en güzel örneklerinin bulunduğu Safranbolu' da bulunan konak insanı kendine gerçekten hayran bıraktıracak düzeyde. Eğer otel ortamından sıkıldıysanız, değişiklik arıyorsanız İmren Lokum konak tam size göre. Kaliteli hizmeti ve güleryüzlü personeliyle misafirlerini beklemekte.
 

imren-lokum-konak.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 220 TL.

Adres: Çeşme Mah. Kayyim Ali Sk. No: 4 Safranbolu / Karabük

Tel: ( 0370 ) 725 23 24
 

Zalifre Otel

Safranbolu ilçesinde bulunan Zalifre otel de kendinizi evinizde gibi hissedecek, burada konakladığınız zamanları hiç bir zaman unutamayacaksınız. Ayrıca otel içerisinde bulunan tur hizmetinden faydalanarak Safranbolu' nun en güzel noktalarını gezme fırsatı yakalayabilirsiniz. Buram buram tarih kokak ve geleneksel tatları, dokuları sevenler için ideal olan otel misafirlerini bekliyor.
 

zalifre-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 272 TL.

Adres: Barış Mah. Kıranköy

Tel: ( 0370 ) 725 47 18
 

Leyla Hanım Konağı

Küçük, mütevazi ve şirin bir otel olan Leyla hanım Konağı da yine Safranbolu ilçesindedir. Tarihle iç içe, geleneksel bir gezi seyahat ve konaklama arıyorsanız Safranbolu ve Safranbolu' da bulunan birçok konaktan biri olan Leyla Hanım Konağı'nı tercih edebilirsiniz.
 

leyla-hanim-konagi.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 306 TL.

Adres: Çeşme mah. Hükümet Sk. No: 25 78600

Tel: ( 0370 ) 725 12 72
 

Safir Konak Safranbolu

Safir Konak da yine Safranbolu da bulunmaktadır. Size kaliteli ve sonsuz bir hizmet sunan oteli tercihleriniz arasında mutlaka bulundurmalısınız. Geleneksel özellikleri içinde barındıran ve otel için klasik bir şekilde dekore edilmiş olmasıyla göz kamaştıran otel sizleri bekliyor.
 

safir-konak-safranbolu.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 327 TL.

Adres: Bağlarbaşı mah. Köy içi meydanı Arslanlar Cad. No: 2 Bağlar 78600

Tel: ( 0370 ) 712 70 60
 

Cinci Han Hotel

Türkiyede' ki en büyük kervansaraylardan biri olan han, Karabük' ü çok güzel temsil eden, misafirleri için hiçbir masraftan kaçınmadan hizemt vermeye devam etmektedir. Televizyonlarda gördüğün büyük hanlarda tatil yapmak, konaklama sizcede güzel bir deneyim olmaz mıydı? Cinci Han Oteli alternatifleriniz arasında mutlaka bulundurun.
 

cinci-han-hotel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 235 TL.

Adres: Safranbolu 78600 Karabük

Tel: ( 0370 ) 712 06 80

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.