Kan Vermek Artık Çok Kolay

Kan vermek birçok kişinin zorlandığı bir durumdur. Christie Medical Holdings’in yeni geliştirdiği teknoloji ile artık kan alırken damar yolu bulmak hiç zor olmayacak.
Kan Vermek Artık Çok Kolay

Kan verirken en çok karşılaşılan durumlardan birisi damar yolunun bulunamamasıdır. Özellikle hastane fobisi olan kişiler için bu durum tam bir işkenceye dönüşüyor.

Yeni geliştirilen ve Veinviewer adı verilen bu araç sayesinde artık damar yolları rahatça görülebiliyor. Christie Medicak Holdings tarafından gerçekleştirilen sistem sayesinde hem doktorlar hem de hastalar rahat bir nefes alıyor.

Veinviewer

Kullanımı da oldukça basit olan cihaz herhangi bir sağlık sorunu da teşkil etmiyor. Veinviewer kullanıldığında ortaya çıkarttığı özel ışık sayesinde damarlarınızı ve damarların yerini kolunuzun üzerine yansıtıyor. Cihaz sadece kolun yüzeyindeki damarları değil 1 santimetre derinde bulunan damarları bile tespit edebiliyor.

Cihazın “İnce ayrıntı” modu ile kılcal damarlara kadar koldaki tüm damarlar görüntülenebiliyor. Böylece kan alma sırasında kişiye hiçbir zarar verilmeden işlem başarıyla gerçekleştiriyor.

Yakın zamanda hastanelerde kullanılacak olan bu yöntem sayesinde kan aldırmaya fobisi olan kişiler rahat bir nefes alacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.