Kalın Telli Saçlar İçin Maske Önerisi

Saç telleri kalın olan kişiler en çok kabarma sorunundan yakınıyor. Bu içeriğimizde kabarma sorununu ortadan kaldıran maske ve şampuan önerisini vereceğiz.
Kalın Telli Saçlar İçin Maske Önerisi

Kalın Telli Saçların Kabarmasını Önleyecek Maske Tarifleri

Kalın telli saçlara maske nasıl yapılır? Kalın telli saçlara sahip olan kadınlar aslında şanslıdır. Genellikle bu saçlar çabuk şekil almaktadır. Bu yüzden her kadın, kalın telli saçlara sahip olmak ister fakat bazen kalın telli saçlar kadınların kabusu olabiliyor. Çünkü bu saçlar çok çabuk kabarabilir. Kalın telli saçların kabarmaması için bakım yapmak şart oluyor. Yapılan doğru bakım ve maske sayesinde kabarma sorunundan kurtulabilirsiniz. O zaman kalın telli saçların kabarmasını önleyen maskenin yapılışına geçelim.

İşte kalın telli saçlar için maske tarifi...

kalın telli saçlar için maske

Malzemeler

2 yemek kaşığı bal
3 yemek kaşığı zeytinyağı

Zeytinyağı ve balı bir kaba alıp karıştırınız. Saçlarınıza yedirerek sürünüz. Streç ile saçlarınızı sarıp 2 saat bekletiniz. Daha sonra saçlarınızı ılık suyla yıkayınız. Bu maskeyi haftada bir kez uygulayınız.

Kalın telli saçlarınız için yukarıdaki maskeyi uygularsanız kabarmalardan kurtulabilirsiniz. Fakat saçlarında yıpranma sorunları varsa bu maske maalesef ki pek etkili değil. Dilerseniz "Yıpranmış Saçlar İçin Maske" adlı içeriğimizi inceleyerek bu soruna karşı etkili olan maskeyi kullanabilirsiniz.

Diamond Hair Mask 7/24 Durulanmayan Saç Maskesi

Boyalı Saçlar İçin Bakım Ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Diamond Hair
Saç Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Saçlarınız için yukarıdaki maskeyi uygulayabileceğiniz gibi Diamond Hair markasının yoğun vitamin ve mineral içeren saç bakım maskesini de kullanabilirsiniz. Shea Butter ve Argan yağı içeren formülü sayesinde saç tellerini yatıştırarak kabarmasını önleyen maske, ilk kullanımdan itibaren etki etmesiyle biliniyor. Durulanmayan özelliği sayesinde saçlarınızı gün boyunca çevresel etkenlere karşı koruyan ürün aynı zamanda saç tellerinizin yumuşamasını sağlıyor. Bu sayede saçlarınızı daha kolay kontrol edebilirsiniz. Son olarak bu maskenin doğal içeriği sayesinde saçlarınızdaki kırıkları ve yıpranmaları onararak daha dolgun bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olacağını söyleyelim.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Doğal Şampuan ÖnerileriEn İyi Saç Bakım Yağları

Kalın Telli Saçlar İçin En İyi Şampuan Listesi

SıraMarkaEtkineoldu Puanı
1Diamond Hair Saç BakımOnarıcı10/10
2Kerastase Specifique Bain PreventionOnarıcı/Besleyici10/9.9
3Bonacure Keratin ŞampuanıBesleyici/Nemlendirici10/9.9
4OGX Şampuan BambooGüçlendirici10/9.8
5Dermoskin Biotin ŞampuanBesleyici10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kalın Telli
Saçlar İçin Şampuanlar
Aradığın
Fiyatları Gör

Kalın Telli Saçlar İçin Şampuan Tavsiyesi

Yukarıdaki kısımda kalın telli saçlara sahip kişilerin kullanabileceği maskeyi belirttik. Bu kısımda ise kalın telli saçlara sahip kişiler için özel olarak geliştirilen şampuanlardan bahsedeceğiz. İşte kalın telli saçlar için en iyi şampuanlar

1. Diamond Hair Saç Bakım Seti

kalın telli saçlar için şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Diamond Hair
Saç Bakım Seti
Aradığın
Fiyatı Gör

Kalın telli saçlar için en iyi şampuanlar listemize son zamanlarda çevremizdeki kişilerden duymuş olmamız muhtemel Diamond Hair markasının bu ürünüyle başlıyoruz. Formülündeki keratin sayesinde saçların güçlenmesini sağlayan ürün aynı zamanda saça nem katarak yumuşamasını sağlıyor. Bu sayede saçlarımız daha kolay kontrol edilebilir hale geliyor. İçeriğindeki 12 farklı bitkinin özünü bulunduran ürün, bu sayede saçımızın ihtiyaç duyduğu bakımını ve onarımını yapıyor. Böylelikle saçlarımız bir süre sonra daha dolgun ve hacimli bir yapıya kavuşuyor.

2. Kerastase Specifique Bain Prevention

kalın telli saçlar için şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Kerastase
Saç Şampuanı
Aradığın
Fiyatı Gör

Pro-Actif teknolojisini içeren formülü sayesinde saç derisini rahatlatan şampuan, bu sayede saç derisinde oluşabilecek hastalıkları önlüyor. Saç tellerine doku kazandıran ürün aynı zamanda mikro dolaşımını harekete geçiriyor. Bu sayede saçlarınızda oluşan kabarmalar önlenir. Ayrıca saç dökülmesini durduran bu şampuanın saçın doğallığını arttıracağını belirtelim.

3. Bonacure Keratin Mükemmel Kontrol Saç Bakım Şampuanı

kalın telli saçlar için şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Bonacure
Saç Şampuanı
Aradığın
Fiyatı Gör

Şekil verilemeyen kalın telli saçlar için özel olarak geliştirilen bu ürün, yatıştırıcı formülü sayesinde saçlarda oluşan kabarmaları engelliyor. Kayısı çekirdeği yağı içeriği sayesinde saçlarınıza daha rahat bir şekilde şekil verebildiğiniz şampuan aynı zamanda saçınıza nem katıyor. Bu sayede saçlarınız daha yumuşak hale gelir. Son olarak uzun süreli düzlük sağlayan ürünün en inatçı ve asi saçlarda bile kullanılabileceğini söyleyelim.

4. OGX Şampuan Bamboo

kalın telli saçlar için şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
OGX
Saç Şampuanı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize OGX markasının Bamboo özlü şampuanıyla devam ediyoruz. İçeriğindeki bambu bitkisinin lifleri ve soya proteinlerini sayesinde saçların daha dolgun bir görünüm kazanmasına yardımcı olan ürün, ilk kullanımdan itibaren saçları kökten uca kadar güçlendiriyor. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde saçı besleyerek yumuşaklığını ve parlaklığını arttıran şampuan aynı zamanda saça nem katıyor. Bu sayede saçlarınız hem daha rahat kontrol edilebilir hale geliyor hem de kabarmalar ortadan kalkıyor.

5. Dermoskin Biotin Şampuan

kalın telli saçlar için şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Dermoskin
Saç Şampuanı
Aradığın
Fiyatı Gör

İçeriğindeki etkinliği ispatlanmış maddeler sayesinde saça etkin bir bakım uygulayan şampuan, saçın beslenmesini sağlayarak hasar görmüş bölgelerin onarımını sağlar. Saç tellerinin temizliğini hiçbir kalıntı bırakmadan yapan ürün, formülündeki biotin sayesinde saçın kabarmasını önlüyor. Son olarak içerisindeki kafein ve steroller gibi güçlü antioksidanlar sayesinde saçlardaki oksidatif hasarları onaran ürünün tüm saç tipleri için uygun olduğunu söyleyelim.


Kalın telli saçlar için en iyi maske hangisi?

Son zamanlarda kullanıcı memnuniyeti ile kalın telli saçlar için en iyi maske olma özelliği taşıyan Diamond Hair Mask 7/24 çok fazla seviliyor.

Kalın telli saçlar için en iyi şampuan hangisi?

Saç tipine göre seçilecek şampuan türü saçın sağlığını bozmadan gerekli bakımı sağlayacaktır. Bundan dolayı kalın telli saçlar için en iyi şampuanlar arasında; Diamond Hair Saç Bakım Seti, Kerastase Specifique Bain Prevention, Bonacure Keratin Mükemmel Kontrol Saç Bakım Şampuanı, OGX Şampuan Bamboo, Dermoskin Biotin Şampuan kalın telli saçlar tarafından tercih ediliyor.

Kuru saçlar için doğal çözümler neler?

Evde kendi hazırladığınız doğal formüllerle saça nem katmak oldukça kolay. İster farklı karışımlar yaparak ister doğrudan uygulayabileceğiniz doğal ürünler saçın ihtiyacı olan nemi hapsederek daha yumuşak ve canlı görünmesini sağlıyor. Bu ürünler; zeytin yağı, Hindistan cevizi yağı, avokado yağı, aloe vera, badem yağı, jojoba yağı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.