Kahramanmaraş'ın En İyi Otelleri

Tarihe ışık tutan tarihi yapıları ve doğal güzelliklerine sahip olan Kahramanmaraş'da oteller konaklama imkanı için ziyaretçilerine birbirinden farklı alternatif sunuyor.
Kahramanmaraş'ın En İyi Otelleri

Saffron Hotel 

maras-otel.jpg

Kahramanmaraş Otogarı'na sadece 3 km mesafedeki Saffron Hotel'in tüm odalarında saç kurutma makinesi ve duş içeren özel banyo mevcuttur. Ayrıca otelde ücretsiz Wi-Fi ve sauna bulunmaktadır. 

Adres: Hayrullah Mahallesi 33004 Sok No:14/A, Kahramanmaraş

Çift Kişilik Oda Fiyatı: Ortalama 190  TL 

 

Ramada Kahramanmaras Hotel

ramada.jpg

Ramada Kahramanmaraş Hotel odalarında minibar,Wi-Fi erişimi, düz ekran TV, çay ve kahve yapma imkanı ve çalışma masası bulunmaktadır. Otelde 7/24 oda servisi vardır. Otelde ayrıca bir sauna ve fitness merkezi bulunmaktadır.

Adres: Ungut Mah. Hanefi̇ Mahcicek Bulvari No:286, Kahramanmaraş

Çift Kişilik Oda Fiyatı: Ortalama 240 TL 

 

Hotel Laville

maras-otel-3.jpg

Hotel Laville Merkezi bir konumda yer alan otel, odalarında düz ekran TV, klima ve minibar, özel banyo ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Ayrıca otel kapalı havuza sahiptir. 

Adres:  Menderes Mah. Trabzon Cad. No:82, Kahramanmaraş

Çift Kişilik Oda Fiyatı: Ortalama 190 TL 

 

Hotel Germanicia

hotel-germanicia-001.jpg

Kahramanmaraş şehir merkezinde yer alan Hotel Germanicia'nın 24 saat açık resepsiyonu, ücretsiz Wi-Fi erişimi bulunurken odalarında düz ekran uydu TV, minibar, saç kurutma makinesi, terlikler, ücretsiz banyo malzemeleri ve günün 24 saati sıcak su mevcuttur.

Adres:  Menderes Mah.Trabzon Cad. No 137,  Kahramanmaraş

Çift Kişilik Oda Fiyatı: Ortalama 170 TL 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.