Kağıttan V6 Motoru

Youtube yayıncısı ve minyatür geliştirme uzmanı Al Zh, kağıttan çalışabilen V6 motoru üretti.
Kağıttan V6 Motoru

V6 motoru denilince akla çok güçlü, metal parçadan oluşmuş bir dev geliyor. Formula1 araçlarında dahi kullanılan V6 motoru aracı oldukça güçlendiriyor. Ancak Youtube yayıncısı Al Zh, kağıttan yaptığı ve çalışan V6 motoru ile izleyenleri adeta şaşırtıyor.

V6 Motoru

V tipi motorlar adını “V” harfi şeklinde iki sıra halinde dizili silindirlerden alıyor. V6 ise 6 adet silindirden oluşuyor. Silindirler üç sağda üç solda olacak şekilde V şeklinde diziliyor.

Kağıttan V6

Youtube yayıncısı Al Zh, minyatür geliştirme uzmanı olarak tanınıyor. Çeşitli büyüklükteki maddelerin kağıttan minyatürlerini yaparak Youtube kanalında sergiliyor. Videolarından birinde tank dahi yer alıyor. Ancak Al Zh’nin ürettiği en dikkat çekeci araç şu an için V6 motoru.

Kağıttan V6

Kağıttan üretilen V6 motorunun çalışması için gerekli olan malzeme ise sadece havadan ibaret. Bir miktar havayı balon yardımıyla motorun içerisine veriyor ve kağıttan pistonlar hareket etmeye başlıyor. Zh’nin yayınladığı videoda ise nasıl yapılacağına dair bir rehber bulunmuyor. Bu yüzden bunu yapmak oldukça zor görünüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.