Kadir Bekmezci Kimdir

Kadir Bekmezci, 5 Ağustos 1985’de Belçika’nın Seraing kentinde dünyaya gelen Türk futbolcu, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev almaktadır.
Kadir Bekmezci Kimdir

Kadir Bekmezci Biyografisi

Kadir Bekmezci’nin Kulüp Kariyeri

Kadir Bekmezci, futbol kariyerine ilk olarak 1990’lı yıllarda Standart Liege takımının alt yapısında başladı. Uzun süre burada alt yapı kategorisinde kendisini geliştirdikten sonra 2005 yılında Heusden-Zolder takımına transfer oldu. Bir sezon boyunca yer aldığı takımda 18 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 2006-2007 sezonunda KFC Verbroedering Geel’e transfer oldu. Bir sezon çalışmalara çıktığı takımı ile çok fazla forma şansı elde edemedi ve bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı.

2007 yılında Türk ekiplerinden Hacettepe ile görüşmelere başladı. Bonservissiz şekilde transfer olduğu Hacettepespor ile bir sezon futbol oynadıktan sonra pilot takım Gençlerbirliği Oftaş’a geçiş yaptı.

kadir bekmezci sivasspor trabzonspor

Ardından gelen yıllarda ise Türk Ligi’nde oynamaya devam etti ve uzun süre futbol oynayacağı takım olan Sivasspor’a transfer oldu. İlk sezonunda 23 maça sahne alabilen Kadir Bekmezci, sonraki sezonlarda performansının üstüne koyarak ilerledi ve her maça ilk 11’de çıkıp takımın değişilmez futbolcuları arasında yer aldı.

2014-2015 sezonu sonuna kadar burada kendisine şans bulurken, toplamda 153 lig maçına çıkıp 4 kez fileleri havalandırdı. Kadir Bekmezci, 2015-2016 sezonu öncesinde ise Süper Lige yeni çıkan Antalyaspor ile anlaşıp 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.