Kokusu İçinizi Isıtacak 2024'ün En İyi 15 Kadın Kış Parfümü

Bu içierğimizde kış aylarında kadınların tercih etmesi gereken yoğun notalara sahip odunsu ve baharat aromalı kış parfümlerini listeledik...
Kokusu İçinizi Isıtacak 2024'ün En İyi 15 Kadın Kış Parfümü

Parfüm seçimi özellikle kadınlar için oldukça zor ve kafa karıştırıcı bir durumdur. Kış aylarında ise kokuların daha hızlı dağılıyor olması parfüm seçerken daha dikkati olmamızı gerektiriyor. Kadınlar için kış parfümü önerileri verdiğimiz bu içeriğimizde odunsu ve baharat gibi yoğun notalara sahip, kalıcılık oranı yüksek parfümleri listemize ekledik.

En İyi Kadın Kış Parfümü Listesi

SıraModelNotaneoldu Puanı
1Coco MademoiselleOdunsu, Yoğun10/9,9
2Valentino DonnaÇiçeksi, Oryantal10/9,8
3Miss DiorTurunçgil, Çiçeksi10/9,9
4Chloé NomadeOdunsu, Meyveli10/9,8
5Bright Crystal AbsoluÇiçeksi, Zarif10/9,9
6Armani SiOdunsu, Sofistike10/10
7The Only OneÇiçeksi, Odunsu10/9,9
8Eros Pour Femme Odunsu, Meyveli10/9,8
9Pleasures IntenseÇiçeksi, Egzotik10/9,9
10Love StarÇiçeksi, Fresh10/9,8
11Mon ParisÇiçeksi, Meyveli10/9,9
12MK WonderlustÇiçeksi, Baharatlı10/9,8
13Calvin Klein BeautyÇiçeksi, Odunsu10/9,9
14Elie Saab Le ParfumÇiçeksi, Odunsu10/9,8
15Twilly d’HermèsÇiçeksi, Baharatlı10/9,9
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kadın
Parfümü Çeşitleri
Aradığın
Fiyatları Gör

15 En İyi Kadın Kış Parfümü Tavsiyesi

Eğer sizde kendiniz için en uygun kış parfümü hangisi diye merak ediyorsanız aşağıda yer alan kadın parfümü modellerini detaylıca incelemelisiniz. Şimdi gelelim akıllarda ki o sorulara; "en iyi kış parfümü hangisi?", "kış için hangi parfüm", "en kalıcı kadın parfümleri hangileri?"... 

İşte yoğun notalara sahip en kalıcı kadın kış parfümü önerileri...

1. Chanel Coco Mademoiselle Intense

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiBüyüleyici, Odunsu, Yoğun
Hacim100 ml

En iyi kadın kış parfümleri listemize Chanel Coco Mademoiselle Intense ile başlıyoruz. Özgür ve büyüleyici kadının temsilcisi olan bu parfüm, odunsu kokusuyla güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu gösteriyor. Oryantal havasıyla dikkatleri çeken parfüm, baştan çıkartıcı kokusu sayesinde tüm ilginin üzerinizde olmasını sağlayacak. Ayrıca parfümün kokusunun yoğun olması sayesinde uzun süre kalıcılığa sahip olduğunu belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Chanel
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Yaz kış kullanılacak özel günler için harika bir koku. Kullandığımda herkes mutlaka soruyor. Çok çok güzel bir koku. C**** C.

👤 Çok güzel bir koku ve uzun süre kalıcılığı var. Tavsiye ederim. P***** R.

2. Valentino Donna

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Oryantal, Zarif
Hacim100 ml

Dolce Vita ruhunu yansıtan zamansız bir koku olan Valentino Donna, asil özlerin kontrastından oluşan oryantal bir deneyim sunuyor. Gül ve şeftali özlerini barındırmasıyla zarif ve duygusal bir iz bırakan koku, zambak ve paçuli notalarıyla benzersiz bir etki yaratıyor. Ayrıca şişesi Roma mimarisinden esinlenen parfüm oldukça zarif bir görüntü sunuyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Valentino
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok eskiden beri kullandığım bir parfüm. İnanılmaz güzel bir koku ama yayılımı azdır. E**** Ş.

👤 Güzel kalıcı bir kokusu var. Çok memnunum. A***** S.

3. Dior Miss

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiTurunçgiller, Çiçeksi, Yumuşak
Hacim100 ml

Listemize Dior markasının oldukça popüler parfümlerinden olan Miss ile devam ediyoruz. Duygusal güllerin odunlarla olan dansını betimleyen Dior Miss, kalbinde Grasse ve Damascus bölgelerinden cesur gül kokularını bulunduruyor. Yumuşak yapısı sayesinde narin olduğunuzu hissettirecek koku, turunçgil notalarıyla dikkatlerin üzerinizde toplanmasını sağlıyor. Ek olarak çiçeksi notalarıyla oldukça beğenilen parfümün Reunion adasından gelen pembe biberle daha güzel bir deneyim yaşatacağını belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Dior
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Muhteşem bir koku. Çiçeksi tatlı. Kesinlikle insanı mutlu ediyor. F***** R.

👤 Yıllardır kullanıyorum inanılmaz güzel bir koku. Tavsiye ederim. S**** K.

4. Chloé Nomade

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiOdunsu, Meyvemsi
Hacim75 ml

Kendinden emin ve özgürlük düşkünü kadınların ruhunu yansıtan Chloé Nomade, saflık ve gücün karışımıyla tazeliği hissettirecek. Sınırlardan uzak bir yolculuğa çıkan kadının yol haritasını çizen ürün, meşe odunu yosununun yoğun esintisiyle taze bir esinti yaratıyor. Ayrıca meyvemsi notalarla hafif tatlı bir koku oluşturan parfümün enerjinizi en üst seviyeye çıkartacağını belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Clohe
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Harika, çok istiyordum ve şuan benim. Dahası olamaz herhalde. Kokusu muhteşem, şiddetle tavsiye edilir. T**** S.

👤 Parfümünün markası nedir diye sıkça sorular almak istiyorsanız, hem naif hem de kalıcı bir parfüm arıyosanız kesinlikle çok çok güzel bir koku. E**** Ç.

5. Versace Bright Crystal Absolu

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiBaştan Çıkarıcı, Çiçeksi
Hacim90 ml

Parıltılı ve kusursuz görünümüyle elmastan esinlenen bu parfüm, Versace ruhunu en iyi yansıtan eserlerden birisidir. Her zaman şık olan kadınların ilk tercihlerinden olan Versace Bright Crystal Absolu, çiçeksi notalarıyla lükslüğü temsil ediyor. Ayrıca yoğunlaştırılmış formülüyle daha uzun bir süre boyunca kalıcılık sağlayan parfümün tüm gözleri üzerinize çevireceğini ekleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Versace
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Ablam sayesinde tanıştım bu kokuyla, kendimi bu kadar özel hissettiğim, soft müthiş bir koku daha olabilir mi bilmiyorum. Gayet kalıcı, edp özellikle tercih ettim, kıyafetlerin üzerine adeta yapışıyor koku müthiş. E***** E.

👤 Kızım için aldım. Ferah, misk, tatlımsı, çiçeksi. Çok çok güzel bir koku. Hafif ama çok kalıcı. Günlük olarak çok uygun. İ****R.

6. Giorgio Armani Si

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiBüyüleyici, Odunsu, Sofistike
Hacim100 ml

Giorgio Armani'nin ruhundan bir parçayı taşıyan bu parfüm, büyüleyici etkisiyle tüm duyuların ortaya çıkmasını sağlıyor. Eşsiz ve zerafet dolu yapısıyla çıktığından beri kadınların temsil kokusu olmayı başaran Giorgio Armani Si, modern kadınların bir numaralı tercihidir. Aynı zamanda şık, zarif, yumuşak, sofistike ve karizmatik bir yapısı olan bu koku, odunsu havasıyla İtalyan tarzının özünü somutlaştırıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Armani
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Anneme doğum günü hediyesi olarak aldım bayıldı! Kokusu bir harika ve oldukça kalıcı, teşekkür ederim. S**** Ö.

👤 Mükemmel ötesi bir koku muazzam... Kalıcılığı da muhteşem. Hafif tatlı kokuları sevenlerin vazgeçemeyeceği cinsten. F**** G.

7. Dolce Gabbana The Only One

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Sofistike, Odunsu
Hacim100 ml

Sofistike yapısıyla hipnotize edici kadınları temsil eden Dolce Gabbana The Only One, büyüleyici çilek kokusuyla çevrenizdekilerin tüm dikkatini üzerinize çekiyor. Odunsu havasıyla karşı tarafa tarifsiz bir etki bırakan koku, kahve ve iris notalarının birleşimiyle eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Ek olarak bu parfümün oldukça yoğun olduğunu ve bu sayede daha uzun süre kalıcılık sunduğunu belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Dolce
Gabbana Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Tam bir kış kokusu. Kahvemsi ve odunsu bir koku çok ağır değil. Kalıcı bir koku. 3. kez alışım markanın ödül almış kokusu. Sıradan değil farklı. İ**** Ö.

👤 Parfümüm pudramsı biraz sulu ve tatlısı bir kahve kokusu. İlk ve sonbaharlık diyebilirim. Aldığıma memnunum. E**** G.

8. Versace Eros

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiOdunsu, Meyvemsi, Çiçeksi
Hacim100 ml

Şakayık taç yapraklarıyla kadifemsi bir dokunuş sağlayan Versace Eros, limon çiçeğinin parıltısıyla İtalya'nın geleneklerini hatırlatıyor. Saf zambak ile gizem yaratan koku, kuvvetli musktan oluşan akorla muhteşem bir uyum sağlıyor. Ayrıca büyüleyici ve yoğun notalarıyla karşı tarafı baştan çıkartan parfümün tüm duyguları ortaya çıkaracağını ekleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Versace
Eros Parfüm
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Arkadaşımda görüp kokusuna aşık olmuştum. Bundan sonra kullanacağım favori parfümlerim arasına girdi hiç düşünmeden alın bence. A***** K.

👤 Koku oldukça hafif ama tabi şöyle ben normalde paçuli karabiber notalı parfümler kullanıyorum. Onlara göre çok hafif kalıyor ama oldukça kalıcı sabahtan sıktım akşama kadar kokusu benimleydi. Açık tenliyim bu arada. D**** E.

9. Estee Lauder Pleasures Intense

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDT
Koku TipiÇiçeksi, Egzotik, Yoğun
Hacim100 ml

En iyi kış kadın parfümlerini listelerken Estee Lauder markasını atlasak büyük hata olurdu. Yeşil zambağın, şakayık bitkisinin ve Fas gülünün mükemmel birleşiminden ortaya çıkan bu koku, yeni bir parfüm trendinin ilk temsilcisi. Yoğun yapısıyla hazzı en üst seviyeye çıkartan Estee Lauder Pleasures Intense, kadifemsi havasıyla parfüme yeni bir yorum katıyor. Ek olarak modern parfümlere yeni bir soluk katan bu ürünün egzotik notaları da barındırdığını söyleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Estee
Lauder Parfüm
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Yaklaşık 15 senedir kullanıyorum; arada farklı parfümler de kullanıyorum ama en vazgeçemediğim parfümüm budur. G**** S.

👤 Çiçek kokusu severlere tavsiye ederim. Ben bayılıyorum. Paketleme harikaydı. E**** S.

10. Victoria's Secret Love Star

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Meyvemsi, Fresh
Hacim50 ml

Rakiplerine göre daha yeni bir koku olan Victoria's Secret Love Star, 2018 yılında piyasaya sürüldü. 3 sene gibi kısa sürede oldukça popüler olmayı başaran bu koku, fresh havasıyla teninizde bir esinti oluşturuyor. Çiçeksi notalarıyla kadınlığın büyüleyiciliğini temsil eden parfüm, meyvemsi aromalarıyla baştan çıkartıcı etkiye sahip. Ayrıca yumuşak baharatlı notaları da olan parfüm, bu sayede kış aylarında kullanabileceğiniz güzel kokular arasında yer alıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Victoria's
Secret Parfüm
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 En sevdiğim koku bu. Yıllardan beri kullanırım ve asla eskimiyor. S**** D.

👤 Bir arkadaşımdan görüp de almıştım. O gün bugündür hastası oldum. Herkese tavsiye ederim. A***** G.

11. Yves Saint Laurent Mon Paris

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Meyvemsi
Hacim90 ml

Listemize oldukça kaliteli parfümler üreten Yves Saint Laurent markasının Mon Paris ürünüyle devam ediyoruz. Baş döndürücü kokusuyla karşı tarafın tüm duygularını ortaya dökmesini sağlayacak olan Yves Saint Laurent Mon Paris, aşkın kışkırtıcılığını temsil ediyor. Çiçeksi ve meyvemsi notalarıyla her daim ilgi gören kadınların tercihi olan parfüm aynı zamanda şık şişe tasarımıyla duygusallığın kapılarını aralıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
YSL
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok güzel bir koku. Tatlı değil çok fresh de değil ama o kadar narin bir kokusu var ki anlatamam. M**** V.

👤 Fark etmeden fark edilmenizi sağlayan bir koku. N**** Ç.

12. Michael Kors Wonderlust

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Baharatlı, Odunsu
Hacim100 ml

İtalya'da yetişen bergamotun tazeliğinin ve pembe biberin davetkar patlamasının akıl almaz karışımı olan Michael Kors Wonderlust, büyüleyici imza kokusuyla kışkırtıcılığın son noktasını temsil ediyor. Sri Lanka'nın egzotik notalarını barındıran koku, odunsu havasıyla tüm ilgileri üzerinize topluyor. Son olarak parfümün çiçeksi notalarıyla aşkın büyüleyici havasını yakalamanıza olanak sağladığını belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Michael
Kors Parfüm
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Her zaman enfes bir koku olarak hayatımıza devam edeceğiz seninle Michael Kors. İndirimde bu güzel kokuya da tekrar sahip olduğum için çok şanslıyım, iyi ki olmuş. Kaçırmayın. Zaten bir tanışınca hiç vazgeçilmiyor, bunu da lütfen tüm kadınlar kabul etsin artık. B**** B.

👤 Harika bir koku ve çok kalıcı. Kış için ideal olduğunu söyleyebilirim. S**** T.

13. Calvin Klein Beauty

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Odunsu, Sıcak
Hacim100 ml

En iyi kadın kış parfümleri listemize Calvin Klein markasını almasak olmazdı. Kendine güveni tam olan kadınların bir numaralı tercihi olan Calvin Klein Beauty, lityuma yeni bir yorum getiriyor. Her daim ışık saçan ve ilham veren kadınları temsil eden koku, salt ambrette tohumları ile ortamın sıcaklığını yükseltiyor. Ayrıca sedir ağacıyla enerjik ve çekici bir hava yaratan parfüm, çiçeksi notalarıyla duygusallığın ön plana çıkmasını sağlıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Calvin
Klein Parfüm
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 En sevdiğim parfümüm mis gibi kokuyor çok soranı da oldu. Başka bi parfüm almıştım ama tekrar geri dönüş yapacağım. M**** T.

👤 Yıllardır kullandığım parfüm. Fiyatına göre kalıcılığı yüksek segmentindeki parfümlere fark atar. Çiçek kokusu. Az sıkmanız lazım yoksa ilk saatler başınızı ağrıtır. E**** Y.

14. Elie Saab Le Parfum

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Odunsu, Büyüleyici
Hacim90 ml

Odunsu havasıyla kadınların ışıltısını ve parlaklığını temsil eden parfüm, Akdeniz tomurcuklarıyla güneşi çağrıştırıyor. Kalp notasındaki değerli yaseminler sayesinde size duyulan tüm duyguların ortaya çıkartılmasını sağlayan koku, sedir ağacı ve beyaz çiçeklerle ortama yoğunluk katıyor. Son olarak bal gülü notasıyla bağımlılık yaratan parfümün büyüleyici bir havasının olduğunu ekleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Elie
Saab Parfüm
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok güzel bir koku. Bitmek üzere tekrar alacağım. B**** H.

👤 Eşim kullanıyor ve çok çok memnun. Herkese tavsiye ederiz. S**** D.

15. Hermes Twilly d’Hermès

kadın kış parfümleri

Özellikler
TipEDP
Koku TipiÇiçeksi, Baharatlı, Odunsu
Hacim85 ml

En iyi kadın kış parfümleri listemizi Hermes Twilly d’Hermès ile bitiriyoruz. Pembe karabiber, paçuli ve gonca gülü ile zenginleştirilmiş formülüyle cesurluğun yeniden tanımlanmasını sağlayan parfüm, duygusallığın ön plana çıkmasını sağlıyor. Büyüleyici çiçeksi notalarıyla duyguların harekete geçmesini hızlandıran koku, baharatlı havasıyla baştan çıkartıcı bir etki yaratıyor. Ayrıca odunsu havasıyla varlığınızı hissettirecek olan parfümün uzun süre kalıcılık sunduğunu ekleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Hermes
Kadın Parfümü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Yoğun bir koku bekledikçe daha hafif hale geliyor ama daha çok kış kokusu. D**** Y.

👤 Anneler gününde hediye olarak aldım ve annem çok beğendi. Herkese tavsiye ediyorum. R**** R.

Kış için hangi kokular tercih edilmeli?

Soğuk kış günlerinde amber, misk, tarçın, balkabağı, vanilya, baharatlı ve odunsu kokuların tercih edilmesi daha doğru olur. Çünkü bu kokuların yoğunluğu daha yüksektir. Bu yüzden bu kokuya sahip parfümleri sadece kış aylarında kullanmanızı öneriyoruz. Yaz günlerinde bu kokular ağır gelebilir.

Kışın parfümler nasıl kullanılmalı?

Soğuk havalarda parfümler daha hızlı bir şekilde moleküllerine parçalanırlar. Bu yüzden kış aylarında yoğunluğu daha yüksek baharatlı ve odunsu kokuların tercih edilmesi gerekiyor.

Baharatlı kokular nelerdir?

Baharatlı kokular yoğun ve sıcak notalara sahiptirler. Bu kokuların içeriklerinde tütün, tarçın, sedir ağacı, zencefil ve sandal ağacı notaları bulunuyor. Ayrıca bazı parfümlerde paçuli notası da yoğun olarak kullanılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum