Kablosuz Sinyalleri Görebilseydik Dünya Nasıl Olurdu?

Gelişen teknolojik cihazlar, uzaya gönderilen uydular, baz istasyonları gibi birçok gelişme kablosuz sinyallerle yaşanılan bir hayat sundu. Peki, bu sinyalleri görebilseydik çevremiz ve dünyamız gözümüze nasıl görünürdü?
Kablosuz Sinyalleri Görebilseydik Dünya Nasıl Olurdu?

Günümüzde gelişen teknoloji ile neredeyse her şey kablosuz sinyallerle işlev görmeye başladı. Yeni ürünlerle artık baz istasyonları, uydulardan yayılan aşırı sinyaller, modemler dört bir yanımızı sarmış durumda. Ancak biz bunların hiçbirini çıplak gözle göremeyiz ve direk hissedemeyiz. Kablosuz sinyallerin zararları bir köşeye, biz bu sinyalleri çıplak göz ile rahatlıkla görebilseydik çevremiz nasıl görünürdü?

sinyal.png

Artık Çevremizdeki Tüm Sinyalleri Görebileceğiz 

Hayatımızı çıkarıp atamadığımız teknoloji yaydığı kablosuz sinyallerle hayatımızın her yerinde. Bu sinyal yayılma durumunun ciddiyetini ortaya koymak için Hollandalı sanatçı Richard Vijgen bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama sayesinde radyo dalgaları ve iletişim sinyalleri artık görülebilecek. Uygulamayla ilgili açıklama yapan Vijgen, uygulamanın eylülde Almanya’nın Karlsruhe şehrinde tanıtılacağını açıkladı. Tanıtımdan sonra da bireysel olarak kullanıma açılacağını belirtti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.