Kablosuz Müzik Alıcısı Üretildi

Auris firması ürettiği cihaz ile tüm kablolu müzik sistemlerini kablosuz aygıta dönüştürmeyi başardı.
Kablosuz Müzik Alıcısı Üretildi

Müzik birçok kişinin rahatlamasını sağlar. Ancak dinlemeniz için bazı gereksiz kabloları birbirlerine takıp çıkartmak herkes için kabustur. Bu fikir üzerinden düşünen Auris firması tüm kablolu müzik sistemleri kablosuz hale getirebilen bir alıcı üretti.

bluMe Hi-Fi

bluMe Hi-Fi ismi verilen cihaz tabletler, akıllı telefonlar ve bilgisayarlarla uyumlu bir şekilde çalışıyor. Wi-Fi ağına ya da herhangi bir uygulamaya gerek duymayan cihaz tüm müzik aletlerini kablosuz hale getiriyor.

bluMe Hi-Fi

bluMe alüminyum bir gövdeye sahip. Cihaz üzerindeki tüm aygıtlar en iyi iletkenlerden biri olan altından oluşuyor. bluMe Hi-Fi AAC ve aptX kod çözücülere destek veriyor. Böylece tüm müzikleri ses kalitesi düşmeden rahatça oynatabiliyor. Bu da CD kalitesinde kablosuz ses aktarımını sağlıyor.

Altın kaplama analog ses çıkışları bulunan cihaz üzerinde dijital analog dönüştürücü de bulunuyor. Spotify, Apple Music, Pandora ve Deezer başta olmak üzere dünyadaki birçok müzik servisiyle uyumlu olarak çalışan bluMe böylece kaliteli bir hizmet sunuyor.

bluMe Hi-Fi

Üretim aşamasını Kickstarter’da topladığı 65 bin dolar sayesinde çoktan aşan firmanın, ürünü Kasım ayı gibi satışa çıkartması bekleniyor. Tüm müzik sistemlerini kablosuz yapabilen bluMe Hi-Fi isimli cihazın fiyatı ise yurtdışında 119 dolar olarak belirlenmiş durumda.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.