Kaan Yıldırım Kimdir

Ulan İstanbul isimli dizide canlandırdığı Ferdi karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986’da İstanbul’da dünyaya geldi.
Kaan Yıldırım Kimdir

Kaan Yıldırım Biyografisi

İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu üniversite eğitimi için Londra’ya gitti. Londra’da pazarlama eğitimi aldı. Kariyerine pazarlama yerine oyunculukla devam eden Kaan Yıldırım, kamera karşısına Kayıp isimli dizi ile geçti.  Televizyon dünyasında hem oyunculuk hem de yapımcılık yaptı. Ulan İstanbul isimli dizide canlandırdığı Ferdi karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 

Kaan Yıldırım 2014’te Ulan İstanbul isimli dizide Ferdi karakterini canlandırdı. Dizi İstanbul’da adaleti sağlamak için dolandırıcılık yapan Kandemir ve çetesinin yaşadıklarını anlatıyor. Dikkat çekmemek için küçük bir mahalleye yerleşen Kandemir ve çetesi fark edilmemek için bir aileymiş gibi davranırlar ve macera başlar. Dizinin başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Kaan Yıldırım ve Erkan Kolçak Köstendil yer aldı. 

2015’te ise Adı Mutluluk isimli gençlik dizisinde rol aldı. Dizide Batu karakterini canlandırdı. Romantik komedi kategorisinde olan dizi, Kumsal ve Batu isimli gençlerin yaşadıklarını anatıyor. Kumsal üniversite öğrencisidir. Ailesine rest çekerek Batu isimli bir genç ile Çeşme’ye kaçar. Ailesi her nekadar Kumsal için endişelense de Kumsal’ı yeni insanlar ve olaylar bekliyor. Dizinin başrollerinde ise Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık ve Ceyhun Mengroğlu yer aldı.


Filmleri ve Dizileri

  • 2016- Kalbim Yangın Yeri (Volkan)
  • 2015- Yok Artık
  • 2015- Adı Mutluluk (Batu)
  • 2014 - Ulan İstanbul 
  • 2013 - Kayıp

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.