Kaan Kanak Kimdir

Kaan Kanak, 6 Ekim 1990’da Yozgat ilinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında sol bek pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Kaan Kanak Kimdir

Kaan Kanak Biyografisi

Kaan Kanak’ın Kulüp Kariyeri

Kaan Kanak, futbol kariyerine ilk olarak 2009 yılında Ankaragücü'nün Paf takımında futbola başladı. Gösterdiği performans sonucunda teknik ekip tarafından beğenildi ve aynı yıl içerisinde as takıma çıkartılıp profesyonel kariyerine başlangıç yaptı.

İlk profesyonel maçına 15 Ağustos 2009 tarihinde Manisaspor karşısında çıkan oyuncu, 2010 yılında kendisini geliştirmesi için Bugsaşspor’a kiralık olarak gönderildi. Burada sadece 3 maça çıkan Kaan, 2011 yılında Hatayspor’a kiralık gönderildi. Burada 6 maça çıktıktan sonra 2011 yılının devre arasında İnegölspor’a kiralandı. Sezon sonunda ise Ankaragücü’ne tekrardan geri dönüş yaptı.

kaan kanak eskişehirspor

2012-2014 yılları arasında 73 kez giydiği Ankaragücü formasıyla 11 gol atma başarısı gösterdi. 2014 yılında ise Eskişehirspor’a transfer olan Kaan, ilk başta U-21 takımında başlasa da sonrasında Eskişehir as takımına yükseldi ve sezon boyunca 28 maça çıkıp 2 kez fileleri havalandırdı. Kaan Kanak, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine Eskişehirspor’da devam etmektedir.

Kaan Kanak’ın Milli Takım Kariyeri

Kaan Kanak, milli formayı kariyerinde ilk olarak 2015 yılında Türkiye A2 takımında giydi ve kariyeri boyunca sadece bir kez giyme şansını yakaladı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.