Justin Bieber'ın Instagram'dan Yürüdüğü Güzel Gober

Bir spor salonunda çalışan Gober'ın çalıştığı firmanın Instagram hesabı üzerinden bir enerji içeceğinin bumerangını çekmesi üzerine olanlar oldu. Justin Biber sosyal medyadan bu güzel kıza yürüdü, kızın cevabı ise tokat gibi oldu.
Justin Bieber'ın Instagram'dan Yürüdüğü Güzel Gober

Jessica Gober bir spor salonunda çalışıyor ve mesleği beslenme koçluğu. Justin Bieber spor salonunun Instagram hesabından yayınladığı bumerangı görüyor.

Bumerangda güzel ve seksi kız Gober var. Ardından Justin Biber spor salonunun Instagram hesabına bir DM atıyor.

Mesajın içeriği çok ilginç. ''Bu kız kim?''

Justin Biber milyonlarca hayranı olan ve elde edemediği hiç bir şeyin olmadığını düşünen biri orası belli. Bu hareketi zaten bunu gösteriyor. Ancak bilmediği bir şey var. Sen ünlüsün çocuk. DM'en öyle gizli kalmaz. 

Ancak güzel kız Gober ona hiç de beklemediği şekilde bir yanıt verdi.


Justin Biber'ın gördüğü ve hayran kaldığı bumerangı yukarıda paylaştık. Bu da Justin Bieber'ın Instagram DM'den spor salonuna yolladığı mesaj;

justin bieber


Peki bu mesajı atan gerçekten Justin Biber mıydı? Yoksa sayfasını yönetin yardımcılarından biri miydi? Fark eder mi? Yürüdü mü? Yürüdü...

jessica-gober.png

Peki ya sizce bu güzel, Justin Biber'a nasıl bir cevap vermiş olabilir? Merak ettiniz değil mi?

- Bu güzel kız Justin'e öyle bir cevap verdi ki...

jessica-gober.jpg


Sosyal medya hesabından erkek arkadaşıyla olan resimlerini paylaştı. Bir de Twitter'dan Justin Bieber'ın çalıştığı spor salonuna kendisinin kim olduğunu merak ettiği yönünde açıklama içeren bir tweet yayınladı.

jessica-gober-001.png


Bu tweetine yüzlerce kişi yorum yaptı.

''Keşke yapmasaydın Justin Bieber'la birlikte olma şansını artık kaybettin!'' gibi yüzlerce mesajlar aldı. Ancak bu güzelin onlara da bir cevabı vardı. ''Benim zaten bir erkeğim var, ve onunla mutluyum!''


Justin Şokkkk :)

justinbiebergif.gif


Şimdi milyonları peşinden sürükleyen Justin Bieber'ı reddeden güzel Jessica Gober'ın resimlerine bir göz gezdirelim.

jessica-gober-002.png


jessica-gober-003.png


jessica-gober-004.png


jessica-gober-005.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.