Jurassic World Chicago'da Canlandı

Hollywood'un gişe rekortmeni filmlerinden olan Jurassic World’ün konu alındığı interaktif sergi, Field Müzesi'nde ziyaretçilere kapılarını açtı.
Jurassic World Chicago'da Canlandı

"Hayali dinozor adası", ziyaret edenlere hafızalarından silinmeyecek bir deneyim yaşatmak için, müzede yaklaşık bin 500 metrekarelik kapalı bir alana kuruldu. Sergi, filmin temasına uygun olarak hazırlanmış. Dinozorların yaşadığı varsayılan Isla Nublar Adası'na yapılan bot yolculuğu ile başlayan macera, ziyaretçilerin adaya ulaşması ile devam ediyor. Ziyaretçiler, Jurassic World yazan bir kapıdan geçerek o dünyaya girmiş bulunuyor.


01-001.jpg

Burada genetik dinozorların geliştirildiği laboratuvarda başlayan macera, örnek türlerin tanıtımı ile devam ediyor. Sergide ziyaretçiler, harekete duyarlı olan dinozor maketlerini yakından inceleme fırsatına sahip oluyor. Birbirine bağlı şekilde hazırlanmış olan sergi salonlarını gezen ziyaretçiler, senaryoya uygun olarak serbest kalan dinozorların saldırılarına da şahit oluyor.


02.jpg

Ziyaretçilerin oldukça eğlendiği bu sergi aynı zamanda heyecan ve korku ile karışık bir deneyim de sunuyor. Müzede sergiye ait ürünlerin satıldığı bir market de bulunuyor. Ziyaretçiler dilerse burada alışveriş yaparak Jurassic World macerasını sonlandırmış oluyor. Her gün çoğunluğu çocuk olan binlerce kişi tarafından ziyaret edilen sergi, 7 Ocak 2018’e kadar gezilebilir.

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.