Jumanji: Yeni Seviye Filmi Hakkında Bilgi ve Yorumlar

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Dwayne Johnson’un başrolü olduğu Jumanji serisi 2. Filmi Yeni Seviye ismi ile vizyona girdi. Kısa zamanda iyi bir izleyici kitlesine ulaşan Jumanji: Yeni Seviye hakkında bilgiler ve izleyici yorumları sizlerle...
Jumanji: Yeni Seviye Filmi Hakkında Bilgi ve Yorumlar

Jumanji: Yeni Seviye Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Jake Kasdan’ın bizzat yarattığı yeni Jumanji dünyası aksiyon ve maceranın merkezi olduğunu çıkardığı ikinci filmle izleyicilerine kanıtladı. Jumanji: Vahşi Orman’dan sonra Jumanji: Yeni Seviye ismi ile izleyicileriyle buluşan film tanıtım reklamları ve fragmanlarıyla da bir hayli konuşuldu. Başrolde aksiyonun diğer adı Dwayne Johnson’ın rol aldığı filmin kadrosunda Jack Black, Kevin Hart ve Karen Gillan gibi ünlü isimler de rol almıştır. NeOldu.com takipçilerine özel olarak hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde aksiyon filmleri türündeki Jumanji filmi hakkında izleyici yorumları ve bilgilere yer verdik...


1. 2017 yılında vizyona giren Jumanji: Vahşi Orman filmi ile aksiyon ve maceraseverlere yeni bir dünya yaratan Yönetmen Jake Kasdan, bu sefer Jumanji dünyasını daha inanılmaz kılacak efektler ve fantastik olaylar geliştirmiş.

jumanji


2. İlk filmiyle fantastik türde filmler için deneyim kazanan Jake Kasdan Jumanji: yeni Seviye filmiyle hem kendini hem de filmi yeni bir seviyeye taşımış gözüküyor.

jumanji


3. Başrolünde Dwayn Johnson’un oynadığı Jumanji: Yeni Seviye filminde Danny Devito ve Danny Glover gibi usta oyuncular da rol almıştır.

jumanji


4. İlk filmin devamı niteliğinde olan Jumanji: Yeni Seviye eski bir oyun makinesinin karakterleri Jumanji dünyasına hapsetmesi ile başlıyor. Bir anda bir bilinmezliğin ortasında kendilerini bulan karakterler hem başka vücutlarda hem de olduklarından farklı yaşlarda uyandıkları bu dünya da hayatta kalmaya çalışıyorlar.

jumanji


5. Fantastik bir dünya da geçen filmde karakterlerimiz kaybolan bir arkadaşlarını bulmak amacıyla çıktıkları yolda yağmur, çamur, kar ve çöl gibi engelleri aşmaları gerekiyor.

jumanji


6. Jumanji dünyasının yeni zorlukları efsane efektlerle birleştirilmiş ve ortaya güzel bir film çalışması çıkmıştır. Daha çok küçük çocuklara hitap eden film ailecek de izlenebilir bir senaryoya sahiptir.

jumanji


7. Genel olarak filmin yapım amacına uygun olduğunu ve hem aksiyon hem macera hem de eğlenceyi bir arada sunduğu söylenebilir. Sahne geçişleri ve etkileyicilik anlamın da birkaç problemi olan film beklenilen yüksek performansı da yeterince gösteremediği açıkça gözüküyor.

jumanji


8. Film hakkında eleştiriye sebep olan en önemli konu ise aşırı fantastik ve gerçekten uzak sahneleri olmuştur ancak Jumanji: Yeni Seviye, türü ve hitap ettiği kitle gereğince uygun bir senaryoya sahip olduğunu da söylememiz gerekiyor.

jumanji


9. Çıktığı günden beri iyi bir izleyici sayısı yakalayan ve film otoriteleri tarafından da beğenilen Jumanji: Yeni Seviye IMDb’de de 7.0’lık yüksek bir puan alarak başarılı bir yapım olduğunu kanıtlamıştır.

jumanji


Jumanji: Yeni Seviye İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

İki yıl önceki yapıma göre daha derli toplu, izlenmesi zevkli bir çalışma olan Jumanji: Yeni Seviye’nin bence asıl başarısı iki ‘Danny’ (Eddie ve Milo karakterlerini canlandıran DeVito ve Glover) üzerinden yapılan ince ‘yaşlılık’ esprileri ve filme katılan hüzün dozu olmuş ayrıca komik ve sarsak ‘Indiana Jones’ tadı bu kez daha hissedilir biçimde yakalanmış.


İzleyici 2:

Yaşlıların devreye girmesiyle mizah seviyesi artan yeni macera keyifli bir seyirlik vaat ediyor. Yönetmen Jake Kasdan da hem görsel hem de aksiyon olarak bu vaadi gerçekleştiriyor. Ve genç kuşağa 'avatarın olma kendin ol' diyerek insanın kendisiyle barışık olması gerektiğini anlatmaya çalışıyor.


İzleyici 3:

Jumanji: Yeni Seviye”, izledikten sonra akılda kalmayan ancak izleyicisini maceranın içine çekebilen bir film.


İzleyici 4:

Öncelikle ilk başta tanıdığımız ve kanımızın kaynadığı tüm o kahramanları birden kaybediyoruz. Hiç de hoş bir deneyim değil! Çünkü her kişilik bambaşka bir kılığa ve kişiye dönüşüyor. Bu arada yaşlar ve cinsiyetlerle de oynanıyor. Yani yaşlı bir adam genç bir kız, bir moruk iri-yarı bir dev olabiliyor. Bir zaman sonra bu duruma alışıp filmin aksiyon ve macerasına kapılsam da ilk başta beni biraz üzdü.


İzleyici 5:

İzleyip beğenmeyeceğim diye düşünerek sıfır beklenti ile sadece sinemaya gitmiş olmak için gittim. Amma velakin Denny Glover ve Denny Devito gibi 2 efsane oyuncunun sıradan bir filmi nasıl seyredilebilir kıldığına şahit oldum.


Jumanji: Yeni Seviye Filmi Oyuncuları ve Karakterleri

Jumanji: Yeni Seviye filminde rol alan bazı oyuncular ve film karakterleri hakkında bilgileri sizlere sunuyoruz.

Dwayne Johnson – Dr. Smolder Braveston

Jumanji

Jumanji film serisinin başrol oyuncusu Dwayne Johnson sergilediği etkileyici performans ile yine dikkatleri çekmeyi başardı. Dr. Smolder Braveston karakterinin Jumanji dünyasında genç ve güçlü bir vucüt ile doğması karakter için tezatlık doğurmuş olsa da Dwayne Johnson’ın aksiyon ve macerayı sonuna kadar yaşatıyor olması izleyicilerin bu tezatlığı unutmasını sağlıyor.


Karen Gillan – Ruby Roundhouse

Jumanji

İlk filmde de rol alan Karen Gillan başarılı performansı ile izleyicileri etkilemeyi başarmıştı. Jumanji: Yeni Seviye filminde de yine üstlendiği rolü başarılı bir şekilde oynadığı görülüyor. Bu sefer Ruby Rundhouse karakteriyle gördüğümüz güzel oyuncu aksiyon sahnelerindeki başarılı performansıyla göz dolduruyor.


Jack Black – Professor Sheldon Oberan

Jumanji

Jack Black yine komik karakteriyle izleyicilerini güldürürken Jumanji: Yeni Seviye filmine de renk katmış görünüyor. Professor Sheldon Oberan karakterine can veren ünlü oyuncu başarılı bir performans göstermiştir.

Önerilen İçerik: Star Wars Skywalker’ın Yükselişi Filmi Hakkında Bilgi ve Yorumlar

NeOldu.com  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.