Jeep Renegade 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

2019 Jeep Renegade artık pek çok Subcompact SUV'dan biridir, ancak bir kez bu hızlı büyüyen segmenti teşvik sağladı ve öncü oldu. Bununla beraber, artan rekabete rağmen, en küçük Jeep en yetenekli ve tartışmasız grubun en karakterli olmaya devam ediyor.
Jeep Renegade 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

Jeep Renegade 2019 Yeni Modeli

2019 Jeep Renegade artık pek çok Subcompact SUV'dan biridir, ancak bir kez bu hızlı büyüyen segmenti teşvik sağladı ve öncü oldu. Bununla beraber, artan rekabete rağmen, en küçük Jeep en yetenekli ve tartışmasız grubun en karakterli olanı olmaya devam ediyor. Çok ilginç tasarım dokunuşlarından ve eşsiz My Sky çıkarılabilir çatı panellerinden Selec-Terrain çekiş ayarlarına ve her yere gidebileceğiniz Trailhawk süslemelerine kadar Renegade, rakiplerinin yapmadığı şeyler sunuyor. Ve 2019 için, sadece 2,4 litrelik taban motorundan çok daha fazla torkla değil aynı zamanda daha yumuşak ve daha rafine edilmiş 1.3 litrelik turboşarjlı bir motora çarpıyor. Üç kompakt Jeep modelini rahatsız eden aynı sinir bozucu vitesli otomatik ile de üzülmüş olsa da kesinlikle elde edilmesi gereken motor. 

jeep-renegade-.gif


Jeep Renegade 2019 Tasarım ve Teknolojisi

Jeep Renegade ilk önemli güncellemesini aldı. Stil revize edildi ve şimdi tam bir LED aydınlatma paketi ile geliştirilebilir. Diğer yeni özellikler arasında uyarlamalı hız denetimi, ön park sensörleri ve otomatik park sistemi bulunuyor. Ama en büyük haber yeni motorudur. Önceki 2.4 klitrelik 4 silindirli yükseltme şimdi standartken, yükseltme yeni bir 1.3 litre turboşarjlı 4 silindir haline geldi. 9 vitesli otomatik şanzıman artık standart. 2019'da Renegade Sport ve Latitude trim seviyeleri, 180 hp ve 175 lb-ft tork için iyi olan 2.4 litrelik 4 silindirli bir motorla standart olarak geliyor. Her Renegade'de 9 vitesli bir otomatik şanzıman standarttır. Dört tekerlekten çekiş(AWD) isteğe bağlı iken önden çekişli(FWD) bu kaplamalarda standart olarak bulunur. Tahmini yakıt ekonomisi galon başına 21 mil, 29 mpg karayolu ve 24 mpg ile AWD veya 22 mpg şehir / 31 mpg hwy / 25 mpg FWD ile birliktedir. Her iki tahmin de bu segment için düşük. Bu kaplamalarda isteğe bağlı ve Trailhawk ve Limited'de standart, 177 beygir gücü ve 200 lb-ft tork torku üreten yeni bir 1.3 litrelik turboşarjlı 4 silindirdir. Yakıt tasarrufunu arttırmak için otomatik bir durdurma / çalıştırma sistemi ve ızgaradaki aktif hava perdeleri içerir. Resmi tahminler bu yazının yazıldığı tarihte mümkün değildi, ancak 2.4 litrelik tabandan çok daha iyi olmalıdır.

jeep-renegade-.jpg


Jeep Renegade 2019 Özellikleri

  • 5 kişilik yapıya sahiptir.
  • 180 hp beygir gücü üretmektedir.
  • Jeep Renegade 0'dan 100'e hızlanması için sadece 8,2 saniye gereklidir.
  • Renegade'nin ağırlığı 2349 kg'dır.
  • Renegade 4820 mm uzunluğunda, 1850 mm yüksekliğinde, 1900 mm genişiliğindedir.
  • Bagaj kapasitesi 575 litredir.

Jeep Renegade'nin Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Jeep Renegade hem önden hem de dört tekerden çekiş seçenekleri ile sunulmaya devam edecek. Araçta iki adet dört tekerden çekiş sistemi bulunuyor. Bunlardan birisinin sadece Trailhawk ile sunulan daha sofistike bir sistem olduğunu not olarak düşelim. İki modelde sunulan yeni UConnect bilgi eğlence sistemi ise Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip. Jeep Renegade Limited ve Jeep Renegade Trailhawk çıkış tarihi ile fiyat bilgisi hakkında bilgiler şu an için mevcut değil.

jeep-renegade--001.jpg


Jeep Renegade 2019 Yeni Model Fotoğrafları

jeep-renegade--002.jpg 

jeep-renegade--003.jpg

jeep-renegade--004.jpg

jeep-renegade--005.jpg

jeep-renegade--006.jpg

jeep-renegade--007.jpg

jeep-renegade--008.jpg

jeep-renegade--009.jpg

jeep-renegade--010.jpg

jeep-renegade--011.jpg

Önerilen İçerik: 2019'da Satışa Çıkacak 33 Yeni Otomobil Modeli

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.