Ahmet Sonuç (Jahrein) Kimdir? Jahrein Kaç Yaşında?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Twitch’te yayın yapan Jahrein, gündeme gelmeyi başardı. İşte Jahrein Kimdir? ve Jahrein Kaç Yaşında? gibi sorularının yanıtı.
Ahmet Sonuç (Jahrein) Kimdir? Jahrein Kaç Yaşında?

Yaptığı Twitch yayınlarıyla dikkatleri üzerine çeken Jahrein’in gerçek ismi Ahmet Sonuç'tur. Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yayınına konuk etti ve genellikle gençlere yönelik olan sorular cevaplandı. İşte ünlü Twitch yayıncısı Jahrein hakkında bilgiler.

Jahrein Kimdir?

Jahrein Kimdir?

29 Kasım 1988 tarihinde dünyaya gelen Ahmet Sonuç, 32 yaşındadır. İstanbul’da doğan Jahrein’in babası jinekoloji doktoru, annesi ise hemşiredir. İlkokul zamanlarını Karabük’te geçirdikten sonra ortaokul ve lise için Antalya’nın yolunu tuttu. Türkiye’de eğitim hayatını tamamlayan Ahmet Sonuç, Moleküler Fizik ve Biyokimya Bölümü okumak istedi ve Leipzig Üniversitesine gitti.

Almanya’ya taşındıktan sonra oyun hayatına daha çok ilgi gösteren Sonuç, ilk olarak Youtube üzerinden videolar çekerek yavaş yavaş takipçi kazanmaya başladı. Daha sonra jahrein ismiyle Twitch platformunda canlı yayın yaparak okulunu son sınıfta bıraktı. Bunun üzerine yeniden ülke değiştiren Ahmet Sonuç, Polonya’ya taşında. Burada G2A firmasıyla çalışma şansı yakaladı ve iyi işler başardı.

2018 yılında yapılan Oyunun Yıldızları isimli ödül töreninde en iyi yayıncı ödülünü almaya hak kazandı. Bir süre daha Polonya’da yaşayan Jahrein, Türkiye’ye dönmeye karar verdi. 5 Ekim 2019’da kız arkadaşı Selin Sonuç ile beraber dünya evine girdi. 2021 yılının Nisan ayında yaptığı bir yayında ise dinin deist olduğunu açıklayan Jahrein, diğer yayınında ise Türkiye genel seçiminde bağımsız adaylığını koyacağını söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım isimli yayın 22 Mayıs 2021 tarihinde yapıldı ve 300 binden fazla kullanıcı tarafından izlendi. Bu yayında gündem konuları ve gençlerin yaşadığı sorunlar ele alındı.


Jahrein Kaç Yaşında?

Jahrein Kaç Yaşında?

2012 yılından beri aktif olarak insanlara içerik sunan Jahrein, 32 yaşındadır. 29 Kasım 1988’de İstanbul’da doğmuştur. Yayınlarıyla kendini sevdirse de Ahmet Sonuç’un bir o kadar da sevmeyen kitlesi bulunmaktadır.


Jahrein Tartışma Konuları

Jahrein Tartışma Konuları

Jahrein, kendi Twitter hesabı ve canlı yayın üzerinden yaptığı çarpıtıcı açıklamalarıyla gündemde kalmaya devam ediyor.  

Korsan Çekiliş

Bu zamana kadar yapılan çekilişlerin resmi dayanağı olmamasından dolayı Jahrein dahil tüm yayıncılara 2021 yılının başlarında idari ve adli soruşturma açıldı.


Türk Yapımı Erzurum Oyunu

Benzer bir oyunun daha önceden yapılıp ve Erzurum oyunun fazlasıyla benzerlik gösterdiğini düşünerek oyunu iade eden Jahrein, steam platformunda oyunu tavsiye etmediğini ve yapımcı hakkında “Bir kuruş bile para kazandırmak istemiyorum” şeklinde kötü bir yorum yazdı. Oyunun yapımcısı Ahmet Sonuç’u rahatsız edici insan olarak tanımladı ve kendisinin takipçilerinin de oyunu iade etmesini söyledi.


Gaga Bulut

Çektiği uygunsuz video ile 2018 yılında hapse giren Gaga Bulut, yeniden tahliye edilmişti. Bir diğer farklı Twitch yayıncısının yayınına katılan Gaga Bulut, Jahrein’in kendisine ve eşi hakkında ağıza alınamayacak sözler etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.