İzmir'de Sular Ne Zaman Gelecek?

İzmir’in 3 ilçesinde kesilen suların uzun süre gelmemesi sonrasında halk bidonları alıp çeşmelerden su doldurmaya başladı. Peki İzmir’in suyu ne zaman açılacak?
İzmir'de Sular Ne Zaman Gelecek?

İzmir’in Tahtalı Barajı’nda meydana gelen dev boru arızası sebebiyle kentin en büyük ilçeleri olan Buca, Karabağlar ve Gaziemir’e uzun süre su verilemedi. İzmir’deki ekipler sorunun giderilmesi için büyük çaba harcıyor ve ekipte 25 kişi çalışıyor.

İZMİR SUSUZ KALDI TWİTTER COŞTU! (FOTO GALERİ)

kilicdaroglu.png

17 MAYIS SAAT 23.59’A KADAR SU VERİLEMEYECEK

İZSU’dan yapılan açıklamada, arızanan çok büyük olduğu belirtildi. Konu hakkında ekiplerin yoğun bir tempoda çalıştığı açıklandı. Arızanın olduğu saatlerden itibaren 25 kişilik ekiple 3 vardiya halinde araklıksız çalışan İZSU ekipleri, gecenin ilk saatlerine kadar dev borunun kaynak çalışmasını sürdürecek. Kaynak çalışmasının ardından dolgu işleminin yapılacağını belirten yetkililer, su akışının kesinti yapılan bölgelere 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 23.30’a kadar verilemeyeceğini bildirdi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum