İvana Sert Kimdir

Bugün Ne Giysem isimli programın jüri üyeliğini yapmasıyla popülerliği artan sempatik model ve tasarımcı 25 Ekim 1979’da Belgrad’ta dünyaya geldi.
İvana Sert Kimdir

İvana Sert Biyografisi

Küçük yaşlarda bale ve piyano eğitimi alan İvana Sert, Sırbistan’da katıldığı güzellik yarışmasında Belgrad Güzel seçildi. Ardından Türkiye’ye Miss Globe’a katılmak için gelip 2002’de Türkiye’ye yerleşti. İş adamı Yurdal Sert ile 2004’te evlendi.  Bu evlilikten bir çocuğu olan İvana Sert evliliğini 2013 yılında sonlandırdı. Ardından Sinan Akıman ile ilişki yaşamaya başladı. 

Dünyanın ünlü markalarını Türkiye’ye getiren İvana Sert'in, Nişantaşı’nda İkon isminde mağazası bulunmaktadır. 2010’da jürisi olduğu Bugün Ne Giysem isimli yarışmayla popülerliği artan Sert, aynı zamanda 2011’de yayınlanmaya başlayan Yok Böyle Dans isimli programda yarışmacı olmuştur. Azra Akın, Tan Sağtürk, Burcu Esmersoy ve Acun Ilıcalı’nın jüri üyesi olduğu yarışmadan sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Çeşitli reklamlarda ve dizilerde de rol alan İvana Sert,  2012’de Bizimlesin isimli bir kitap çıkarmıştır. 2015’te vizyona giren ve İlker Ayrık’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan Yapışık Kardeşler isimli filmde rol aldı. Filmde İvana Sert'in yanı sıra İlker Ayrık, Hakan Bulut, Suzan Kardeş ve Suat Sungur gibi isimler de yer aldı. 

2015 yılından itibaren TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı programda jüri üyeliği yapmaktadır. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum