İşte Karşınızda "İzlanda'nın Kardashianları"

Eğer kedileri seviyorsanız bu program tam size göre... İzlanda'da yayınlanan bir reality şovda sadece kediler var. Hatta bu kediler "İzlanda'nın Kardashianları" olarak biliniyor.
İşte Karşınızda "İzlanda'nın Kardashianları"

“Keeping Up With the Kattarshians” adlı reality şovda Guðni, Stub, Bríet, and Ronja adlı 4 kedinin yaptıkları ekranlara geliyor. Hatta internet üzerinden canlı yayınla 24 saat izlemek bile mümkün.kedi1


Bu dört kedi kendileri için özel olarak hazırlanmış ve her yanı kameralar ile çevrili özel bir bebek evinde yaşıyorlar. 

kediler


İzlanda'nın başkenti Reykjavik'de keşfedilen bu dört kedinin her biri ayrı bir karaktere sahip. Guðni, kardeşlerini sürekli çılgına çeviren ve hoş sohbet bir karaktere sahipken Stub ise cesur ve grubun lideri konumunda. 

kediler


Bríet iyimser, sessiz ve oldukça kararlı görülürken, Ronja ise tam bir dövüşçü ve grubun en tatlı üyesi olarak dikkat çekiyor. 

kediler izlanda


Yerel bir haber sitesi ve bir kedi barınağının ortaklaşa yürüttüğü bu proje ile sahipsiz kedilerin sıcak bir yuva bulmaları amaçlanıyor.

kediler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum