İstanbul’un Zengin Çocukları ve Gösterişli Hayatları

İstanbul'da çok yakınımızda yaşanan ihtişamlı hayatları ve İstanbul'un zengin çocuklarını listeledik.
İstanbul’un Zengin Çocukları ve Gösterişli Hayatları

İstanbul'un Zengin Çocukları ve İhtişamlı Hayatları

İstanbul’un zengin ailelerinin gösterişli hayatlar yaşayan çocuklarını yayınlayan Instagram hesabı, Rich Kids of Turkey’den derlediğimiz içerikte, yakınımızda yaşanan bu ihtişamlı hayatlara birlikte göz atalım. Bu çocuklar altlarındaki lüks araçlarla, pahalı marka eşyalara sahip olmalarıyla, evcilleştirilmesi zor hayvanlara sahip olmalarıyla ve paralar döktükleri lüks eğlence mekanlarında çekilmiş fotoğraflarıyla oldukça dikkat çekiyorlar. Binlerce kişi tarafından takip edilen bu zengin çocuklarının hayatlarını birlikte daha yakından inceleyelim.

Emir Bahadır

İş hayatında belirli bir başarı elde etmiş sosyal yaşamında da gayet hareketli ve renkli bir tarza sahip Bahadır, Instagram sayfasındaki yaklaşık bir milyon takipçisine de kaliteli bir sosyal medya profili sunuyor. İstanbul’un zengin çocuklarından olan Emir Bahadır’ı elde ettiği takipçi sayısından ötürü tebrik eder ışıltılı hayatının devamını dileriz.

emir-bahadir.png

Emir Bahadır Instagram Hesabı


Bianca Somer Türkmen

Bianca Somer Türkmen, instagramdaki geniş takipçi kitlesiyle ve gezi-moda blog sayfasıyla kendinden sıkla bahsettirmeyi başarıyor. Güzelliğiyle de dikkat çeken Türkmen, İstanbul’daki gösterişli hayatıyla sosyal medya hesaplarında göz doldurmaya devam ediyor.

bianca-somer-turkmen.png

 Bianca Somer Türkmen Instagram Hesabı


Burcucan Uysal

Kendisini dünya gezgini olarak tanımlayan Uysal’ın Instagram hesabı yaklaşık 100 bin takipçiye sahiptir. Muhteşem fiziği ve güzelliğiyle Instagramı sallayan Burcucan Uysal dünyanın her noktasından paylaştığı fotoğraflarıyla nefes kesiyor.

burcucan-uysal.png

Burcucan Uysal Instagram Hesabı


Serhas Öztürk

Serhas Öztürk, İstanbul’un zengin çocukları arasında en korkusuz olanlarından birisi diyebiliriz. Instagram hesabında lüks araçlarıyla ve yılanlı fotoğraflarıyla oldukça dikkat çekiyor.

serhas-ozturk-instagram-turkiye-.png

 Serhas Öztürk Instagram Hesabı


Selin Uzdil

Selin Uzdil aslında bir avukat ve işinde oldukça başarılı aynı zamanda trendandtravel isimli Instagram hesabının da sahibidir. Yaşam tarzı, seyahat ve moda hakkında tüyolar verdiği hesabında güzelliğiyle de oldukça dikkat çeken Uzdil takipçilerine görsel açıdan keyifli bir profil sunmayı başarıyor.

selin-uzdil.png

► Selin Uzdil Instagram Hesabı


Elif Aksu

Sakarya’nın merkez ilçesi Adapazarı’ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı olan Elif Aksu, hem uyuşturucu hem de ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza almasıyla tanındığı kazada Ferrari’siyle kaza yapıp sevgilisinin özel uçağıyla kaçarken yakalanmıştı. Ünlü bir model olan Elif Aksu hem Türk hem yabancı takipçileri tarafından Instagram hesabında büyük ilgi görüyor.

elif-aksu.png

Elif Aksu Instagram Hesabı


Berk Eryılmaz

Eryılmazlar Group’un sahibi olan Berk Eryılmaz sosyal medya hesabındaki renkli ve gösterişli hayatıyla da oldukça dikkat çekiyor. Sürekli tatil halinde olması ve lüks araç filosu ile Instagram hesabında keyifli bir profile sahip Eryılmaz, İstanbul’un kesinlikle zengin çocuklarından birisi diyebiliriz.

berk-eryilmaz.png

Berk Eryılmaz Instagram Hesabı


Harun Taştan

Harun Taştan, Instagram’daki harunmpowerr sayfasının sahibi, İstanbul’un  zengin çocuklarından birisidir. Genellikle lüks araçlar ve tatil fotoğraflarını yayınlayan Taştan 400 bine yakın takipçiye sahiptir.

harun-tastan-instagram.png

Harun Taştan Instagram Hesabı


Nilay Erköseoğlu

1994 Ankara doğumlu olan Nilay Erköseoğlu, çocukluğundan bu yana çok iyi eğitim almış, TOBB Üniversitesi’nde iktisat eğitimi aldıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesinde Uluslararası Finans bölümünde devam ettirmiştir. Keman, resim ve heykel gibi sanat dallarında da profesyonel olarak çalışmalarını sürdüren Erköseoğlu, Instagram hesabında oldukça dikkat çeken İstanbul’un zengin çocuklarından biridir.

nilay-erkoseoglu.png

Nilay Erköseoğlu Instagram Hesabı


Onat Doğan Dağ

Onat Doğan Dağ, Dağ Mühendislik’in sahibi, bunun yanı sıra Instagram’da popüler zengin çocuklarının da en bilinenlerinden birisidir. Lüks araçları ve renkli yaşam tarzıyla takipçilerine takip etmesi keyifli bir profil sunuyor.

onat-dogan-dag.png

Onat Doğan Dağ Instagram Hesabı


Aylin Gürkan

Aylin Gürkan İstanbul’un prenseslerinin en bilinenlerindendir. Bunun sebebi Instagramda seyahat, yaşam stili ve moda konusundaki en iyi profillerden birine sahip olması olabilir. Genellikle lüks otel odalarındaki veya ihtişamlı pahalı arabalardaki fotoğrafları ile göz dolduruyor. Takipçilerinden tam not almayı başaran Aylin Gürkan’ı renkli hayatından ötürü tebrik ederiz.

aylin-gurkan.png

Aylin Gürkan Instagram Hesabı


Mert Külahcı

Genç bir iş adamı olan Külahcı, Instagram sayfasındaki çok farklı aktivitelerden ve etkinliklerden çekilmiş fotoğraflarıyla takipçilerinin gözünü boyamayı beceriyor. Kaç tane lüks aracı olduğunu biz sayamadık ama arabalara karşı ilgisi olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz. Canlı hayatının rengarenk devam etmesini dileriz.

mert-kulahci.png

Mert Külahcı Instagram Hesabı


Dila Tarkan

Instagram hesabından tanıdığımız kadarıyla Dila Tarkan dünyayı gezmekle oldukça meşgul bir zengin çocuğu. Dilasima Group’un da yaratıcısı olan Tarkan, MaxMara, Marina Rinaldi, Max&Co., Furla ve Paciotti gibi önde gelen bir çok İtalyan markasını Türkiye'ye getiren kişidir. Çok sayıda takipçisi de onun modaya olan merakına ve seçimlerine bayılıyor!

dila-tarkan-instagram.png

Dila Tarkan Instagram Hesabı


Sercan Saray

Instagram hesabında 20 bine yakın takipçi kitlesine sahip Saray, gittiği gördüğü yerlerden, renkli yaşamına dair verdiği ipuçlarından ve lüks yaşamından ötürü İstanbulun zengin çocukları arasına girmeyi başarıyor.

sercan-saray.png

Sercan Saray Instagram Hesabı


Dilşat Erdil

Dilşat Erdil, Koç Üniversitesi’nden mezun Juitox adlı meyve sularının yaratıcısı isimdir. İş hayatında başarılı olduğu gibi Instagram’da gördüğümüz kadarıyla sosyal hayatında da oldukça eğlenceli ve renkli bir tarza sahiptir. Dünya’nın dört bir yanında çekilmiş olduğu pozlarıyla sosyal medyada da fazla sayıda kişi tarafından takip edilmektedir.

dilsat-erdil.png

Dilşat Erdil Instagram Hesabı


Buğra Ekinci

Ekbir Holding’in sahibi olan Buğra Ekici, iş hayatındaki başarılarını sosyal hayatına da yansıtmış görünüyor. Instagram hesabında yayınladığı fotoğraflardan çıkarım yaparak onun da tam bir İstanbullu zengin çocuğu olduğuna karar verdik! Bütün yazını teknelerde geçiren Ekici bu yaz da çok eğlenmiş gibi görünüyor.

bugra-ekinci.png

Buğra Ekinci Instagram Hesabı


Simge Sarıoğlu Kılıç

Sarıoğlu çok uzun zamandır Instagram’da fenomen bir İstanbullu zengin çocuğudur. Güzellik salonu bulunan ve aynı zamanda kendi güzelliğiyle de sık sık konuşulan Instagram ünlülerindendir. Profilinde ailesiyle ve selfieleriyle adından bahsettirmeyi başarmıştır.

simge-sarioglu-kilic.png

Simge Sarıoğlu Kılıç Instagram Hesabı


Efe Bezci

Kedisini Instagram biyografi kısmında BESA GRUP, ATO Meclis Üyesi,TÜGİAD Genel Başkan Yardımcısı,TÜSİAD ve TAİDER Üyesi olarak tanımlayan Bezci, iş hayatındaki başarılarının yanı sıra sosyal hayatında da oldukça hareketli görünüyor. Yine İstanbullu zengin çocukları arasında önemli bir yere sahip Bezci, gece hayatına da oldukça meraklı birisi. Bulunduğu lüks mekanlarda ve sahip olduğu ihtişamlı arabalardaki etkileyici pozlarının yanında ailesiyle çekinmiş olduğu fotoğrafları sıkça paylaşmaktan geri kalmıyor.

efe-bezci.png

Efe Bezci Instagram Hesabı


Melih Can Korkmaz

Asıl mesleği avukatlık olan Korkmaz da bir İstanbullu zengin çocuğu hem de en gezmeyi sevenlerinden! Instagram’da poz vermeye bayılan ve ihtişamlı hayatını takipçilerine dakikası dakikasına aktaran isimlerinden birisi daha! Renkli ve hareketli yaşamından ötürü sosyal medyada takipçileri gün geçtikçe artıyor.

melih-can-korkmaz.png

Melih Can Korkmaz Instagram Hesabı


Ümit Aslan

Ümit Aslan, Aslan Group Yatırım İşletmeleri’nin sahibi başarılı bir iş adamıdır. İş hayatındaki başarı aile yaşamına, aile yaşamındaki başarısı da Instagram sayfasına yansımış olmalı ki, hayatı dakika dakika binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Genç yaşta bu kadar başarının sebebi tabiki onun da bir İstanbullu zengin çocuğu olması!

umit-aslan.png

Ümit Aslan Instagram Hesabı


Mehmet Kaan Kurt

Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Kurt, Instagram’daki canlı ve eğlenceli hayatıyla da kendinden ses getirmeyi başarıyor. Lüks yaşamını takipçileriyle paylaşmaktan zevk alan Mehmet Kaan Kurt, sevenlerinden tam not almayı başarıyor.

mehmet-kaan-kurt.png

Mehmet Kaan Kurt Instagram Hesabı


Yağmur Taktaş

Yağmur Taktaş Instagram sayfasında güzelliğiyle binlerce takipçisini büyülemeyi başarıyor. Şimdilerde Los Angeles’da yaşayan Taktaş, İstanbul’un zengin çocuklarından birisidir ve renkli yaşamını sosyal medya hesaplarından insanlarla paylaşarak onları etkilemeyi başarmaktadır.

yagmur-taktas.png

Yağmur Taktaş Instagram Hesabı


Caner Karakaş

Caner Karakaş, iş hayatındaki başarılarıyla kendinden bahsettirebilmeyi başarmak dışında kendi özel hayatıyla da etrafta konuşulan İstanbullu zengin çocukları arasındadır. Silahlara ve lüks arabalara olan aşırı ilgisiyle bu tarzla ilgilenen takipçilerine keyifli bit timeline oluşturmaktadır.

caner-karakas.png

Caner Karakaş Instagram Hesabı


Melisa Maral

Melisa Maral her yaştan kadının ilgisini çekebilecek bir Instagram sayfasına sahiptir. Renkli ve canlı hayatının her dakikasını takipçileriyle paylaşan Maral, zengin çocuğu olmanın hakkını verenlerdendir!

melisa-maral.png

Melisa Maral Instagram Hesabı


Orçun Kaya

Orçun Kaya, ottomanstyle’ın da patronu olarak yaşam tarzında daha eski ve Vintage bir adamdır. Instagram’da da büyük bir takipçi kitlesine sahip Kaya, adından sıkça bahsettiren bir zengin çocuğudur. İş hayatında ve sosyal hayatındaki renkli havanın devamını dileriz.

orcun-kaya.png

Orçun Kaya Instagram Hesabı


Hasan Ünün

Hasan ünün, lüks ve gösterişi seven bunu da sosyal medya hesabından takipçileriyle eş zamanlı paylaşan İstanbullu zengin çocuklarından biridir. Genellikle lüks araçlar, lüks oteller ve havalı pozlarıyla Instagram’da takipçilerini tatmin edici gönderiler yayınlamaktadır.

hasan-unun.png

Hasan Ünün Instagram Hesabı


Özge Esmer

Özge Esmer Instagramda hatrı sayılır bir takipçi kitlesine sahip Airbus pilotu bir zengin çocuğudur diyebiliriz. Genellikle arabalarda geçen hayatından ötürü Instagram’da da arabalı fotoğrafları en çok beğeni alan gönderileridir. Lüks bir hayat yaşayan Esmer, takipçileriyle her anını paylaşmaktan oldukça keyif alıyor.

ozge-esmer.png

Özge Esmer Instagram Hesabı


Eray Ölçüm

Eray Ölçüm, Instagram’dan göründüğü kadarıyla zengin çocuğu profilinin tam karşılığı özelliklere sahip bir İstanbullu! Gezip gördüğü yerleri, üst çıtada yaşadığı eğlence anlayışını, lükse düşkünlüğünü profile girdiğimiz ilk an görebiliyoruz.

eray-olcum.png

Eray Ölçüm Instagram Hesabı


İbrahim Kolcu

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi olan Kolcu, aynı zamanda Instagram’da da yansıttığı sosyal hayatıyla oldukça dikkat çekiyor. Lükse ve gösterişe oldukça meraklı Kolcu takipçileriyle özel anlarını paylaşmaya önem veriyor.

ibrahim-kolcu.png

İbrahim Kolcu Instagram Hesabı


Mustafa Mert Koç

Yakışıklılığıyla özellikle kız takipçileri bu sıralar gün geçtikçe artan Mustafa Mert Koç, aynı zamanda oyunculuğa da soyunmuştur. Instagram’da yoğun bir takipçi kitlesine sahip Koç, sosyal medyayı çok aktif bir biçimde kullanıyor.

mustafa-mert-koc.png

Mustafa Mert Koç Instagram Hesabı

 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.