Lezzetli ve Samimi İstanbul'un En İyi 10 Salaş Balıkçısı

İstanbul'da lezzetli ve taze balıklar yerken samimi ortam arıyorsanız eğer; en iyi ve en salaş balıkçıları sizler için liste haline getirdik.
Lezzetli ve Samimi İstanbul'un En İyi 10 Salaş Balıkçısı

Hemen hemen hepimizin kabul ettiği bir gerçek var ki oda ne yenirse yensin en lezzetlisini salaş mekanlarda bulabileceğimizdir. Balıkta bu lezzetler arasında yer aldığından dolayı öyle çok lüks restoranlara gitmeden enfes bir balık ziyafeti çekmek isteyenlerin yüzünü güldürecek içeriğimizle karşınızdayız.

Balık restoranı denildiğinde çoğumuzun aklına gelen denize sıfır ve bir gece için neredeyse servet ödenen mekanlar, bazılarımız için pek de cezbedici gelmiyor. Ne yerse yesin salaş ve samimi bir ortamda üst düzey lezzet arayanlar, balık yemek içinde bu tarz mekanları tercih ediyor. Bu sebeple bizlerde hem samimiyeti hem de lezzeti bir arada barındıran İstanbul'un en iyi salaş balıkçılarından bir liste hazırladık. Eğer sizde hem cep yakmayan hem de lezzetli olan bir yer arıyorsanız mutlaka listemize göz atmalısınız.

İstanbul'un Salaş Balıkçıları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Adem BabaBeşiktaş10/10
2Kandilli Balıkçısı Suna AblaÜsküdar10/9.9
3İsmet Baba RestaurantÜsküdar10/10
4Sandal BalıkSarıyer10/9.8
5Kadı Nimet BalıkçılıkKadıköy10/9.8
6PalukçuFatih10/9.9
7Akın BalıkBeyoğlu10/9.8
8Taka BalıkSarıyer10/9.8
9Balıkçı TufanBeyoğlu10/9.7
10Tarihi Ali Baba Balık LokantasıSarıyer10/9.8

İstanbul'un En İyi 10 Salaş Balıkçısı

İşte İstanbul'da samimi ortamları ve lezzetleriyle beğeni toplayan en iyi salaş balıkçılar...

1. Adem Baba

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Samimi Ortam
Taze Ürünler

İstanbul'da salaş bir mekanda lezzetli balık yemek isteyenlerin ilk tercih ettiği balıkçı olan Adem Baba, balık çorbasından karidese, ahtapottan kalamara kadar birçok deniz ürünüyle beğeni topluyor. Adem Baba'da birçok deniz ürününü bulunsa da müdavimlerinin en çok tercih ettiği kalamar, balık çorbası ve mezgit oluyor. Ayrıca sıcak ve samimi ortamıyla da beğeni toplayan bu mekan, birçok ünlü tarafından da tercih ediliyor. Unutmadan söylemekte fayda var Adem Baba'da balık yedikten sonra mutlaka irmik helvasının tadına bakmanız gerekiyor.

Telefon(0212) 287 26 48
Saatler12:00-22:00
AdresArnavutköy, Satış Meydanı Sk. No:2, 34345 Beşiktaş/İstanbul
MutfakDeniz Ürünleri
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Senelerdir giderim. Müşterisi özeldir. En sevdiğim yerlerden. Her şey taze, servis güleryüzlü ve hızlı, akşamları hele haftasonları masa için bekleyebilirsiniz. Ama değer👍💯

👤 Deniz gören yerlere on basar yediklerimiz çok taze ve lezzetliydi. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. İlk gelişimdi ve çok beğendim.

2. Kandilli Balıkçısı Suna Abla

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

Boğaz manzarasına karşı samimi bir ortamda rahatça balık keyfi yapacağınız Kandilli Balıkçısı Suna Abla, Kandilli iskelesinin hemen karşısından yer alıyor. Özellikle yazları ılık esen rüzgara karşı oturacağınız masalarıyla insanı kendisine çeken bu mekanda her zaman mevsime uygun balık sunuluyor. Bu sebeple her zaman taze olan balıklar gelen misafirleri tarafından beğenildiğinden dolayı rakı balık yapmak isteyen arkadaş gruplarının da ilk tercihi oluyor.

Telefon(0216) 308 45 12
Saatler12:00-00:00
AdresKandilli, Kandilli İskele Cd. No:4, 34684 Üsküdar/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Senelerdir geldiğim ve hep memnun ayrıldığım yer, meze sayısı sınırlı ama lezzetli, balıklar lezzetli, manzara mükemmel.

👤 İstanbul'da en sevdiğim mekanlardan biri. Öyle değişik meze çeşitleri vs. yok fakat şahane bir ortam var. Lezzetli yiyecekler var. Arkadaşlarla keyifli sohbetler var. Garsonlar biraz daha güler yüzlü ve ilgili olsa daha da harika olacak.

3. İsmet Baba Restaurant

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara
Taze Ürün

1951 yılından beri İstanbul'da balık restoranı denildiğinde akla gelen İsmet Baba, Kuzguncuk'ta denize sıfır konumuyla gelen herkesin beğenisini kazanıyor. Salaş ve samimi ortamıyla kendisine çeken bir havaya sahip olan İsmet Baba, her zaman taze olan balıklarıyla lezzet şöleni yaşatıyor. Ayrıca sadece balıklarıyla değil mezeleriyle de beğenilen bu mekan, alkol çeşidiyle de memnun ediyor.

Telefon(0216) 341 33 75
Saatler12:00-00:00
AdresKuzguncuk, Kuzguncuk Çarşı Cd No:1, 34674 Üsküdar/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Öğlen saatinde giderseniz istediğiniz yerde oturabiliyorsunız, yoksa rezervasyon yaptırmadınız gerekiyor. Sadece günlük taze balık ve mezeler olduğundan emin bir şekilde keyifle boğaz manzarasını izleyerek rakı- balık keyfi yapabilirsiniz.

👤 Izgara palamut, mezeler, rakı, ortam hepsi çok güzeldi. Arkadaşlarımızın tavsiyesiyle onlarla birlikte geldik. İlgi, alaka, mis gibi boğaz manzarasıyla sakin ve keyifli vakit geçirdik. Sadece ufak bir öneri arkadan minik minik şarkı çalsa daha keyifli bir ortam olurdu.

4. Sandal Balık

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

Yeniköy'de yer alan Sandal Balık, hem açık hem de kapalı oturma alanlarıyla ferah bir ortam sunuyor. Dekorasyonunda yer alan denizci simgeleriyle oldukça şık bir hava yaratan bu mekan, ızgara balıktan tava balığa kadar hemen hemen her çeşit balığıyla gelen herkesin memnun ayrılmasını sağlıyor. Her zaman taze balıkları menüsünde bulunduran bu mekan, ara sıcakları ve mezeleriyle de lezzet şöleni yaşatıyor.

Telefon(0212) 262 04 05
Saatler11:00-22:30
AdresYeniköy, Köybaşı Cd. No:178, 34464 Sarıyer/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Uzun zamandır gittiğim en iyi balık restorantı servis, ilgi alaka, temizlik hepsi bir arada emeklerine sağlık.

👤 Kalamar, levrek, atom, tereyağda karides, cevizli yeşil salata, mısır ekmeği, hamsi köftesi. Harika tatlar. Mekan çok hoş sevimli. Hızlı servis. Elemanlar Güler yüzlü. Mutlaka gelmelisiniz. Yer bulmak biraz zor ama biz bu sefer sanşlıydık. Teşekkür ederim.

5. Kadı Nimet Balıkçılık

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Taze Ürünler

Kadıköy çarşıda yer alan en iyi balık restoranlarından biri olan Kadı Nimet, her zaman dönemin en taze balıklarını sunuyor. Ayrıca balık çarşısı içinde yer aldığından dolayı karşısında bulunan balıkçılardan istediğiniz balığı alıp pişirtebileceğiniz nadir balıkçılar arasında yer alana Kadı Nimet, sakince balık yemeniz için oldukça uygun. Çarşısının tam ortasında Kadıköy'de hayatın akışını izleyerek keyifle rakı balık yapacağınız bu mekan, çeşidi az fakat lezzeti bol mezeleriyle de kendinizden geçmenizi sağlıyor.

Telefon(0216) 348 73 89
Saatler11:00-00:00 Pzt: Kapalı
AdresCaferağa, tarihi Balıkçılar Çarşısı, Serasker Cd. 10/A, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Bu mekana yorum yapabilmek için şair olmak lazım. Fakat şunları paylaşacağım. Ruha ziyafet veren bir yer. İlgili ve tavsiyeler yerinde. Bir deniz çupurası pişirme kıvamları var parmak ısıtır. Paranın karşılığından fazlası. Yol üstündeki diğer mekanlar hikaye. Pazartesi günleri kapalı.

👤 Canımız balık çektiğinde severek gittiğimiz tek mekan fiyatlar ortamın bir tık üzeri alkol seçenekleri mevcut balıkları ve yeşillikleri ne zaman gelsek taze ve leziz garsonlar ilgili ve güler yüzlü

6. Palukçu

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Vedat Milor Önerisi

Dışarıdan sadece balık satan bir mekan gibi duran Palukçu Balık Lokantası'nda mevsiminde hangi balık tazeyse onu yiyebiliyorsunuz. Özellikle enfes balık çorbası ve Karadeniz'in yöresel lezzeti olan mısır ekmeğiyle damak çatlatan bu mekan, Vedat Milor gibi birçok gurme tarafından onay alan lezzetlere sahip. Ayrıca ağlarla dekore edilen bu mekan, kışın ısınmak için ise soba kullandığı için oldukça otantik bir ortam sunuyor.

Telefon(0212) 529 08 72
Saatler12:00-23:00
AdresŞehremini, Büyük Saray Meydanı Cd. No:13, 34104 Fatih/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Balık kavurma efsane 👌🏻 Dekorasyon güzel. İçerde kuzine yanıyor 🔥 Ara ara küçük eşantiyonlar da verirlerdi eskiden. Bir tık pahalı ama balık her yerde pahalı.

👤 Çalışanlar ve sanıyorum işletme sahiplerinden hanım efendi çok ilgiliydi, somon ve special salatanın lezzetleri harikaydı, yeşillikler iyi yıkanmıştı. Tavsiye edilir.

7. Akın Balık

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

Yeşillikler altında yer alan masalarında izleyeceğiniz deniz manzarasıyla oldukça keyifli bir ortam sunan bu mekan, mezeleriyle lezzetli bir akşam sunuyor. Her zaman taze balıklar sunan bu mekanda en sevilen balık çeşitleri ise levrek, mezgit, hamsi ve palamut oluyor. Ayrıca bardaklarıyla oldukça dikkat çeken bu mekanda yer alan bardaklar ise küçük çay bardağı büyüklüğünde. Bu sebeple oldukça farklı bir hava sunan bu mekan, rakı balık yapmak için tercih edilecek en iyi salaş balıkçılar arasında.

Telefon(0212) 244 97 76
Saatler12:00-00:00
AdresAzapkapı, Fermeneciler Cd. No:40/A, 34420 Beyoğlu/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Salaş ve samimi bir balık restorantı. Tüm deniz ürünleri ve mezeler çok taze. Manzarası şahane. Köy ekmeği ile sofranızı taçlandırıyorlar. Güzel müziklerde ortama eşlik ediyor.

👤 Eski balıkçılar gibi lezzetli, mezeler çok lezzetli ve porsiyonlar tatminkar 👍 ara sıcaklar gayet başarılı. Fiyatlar, kalitesine ve porsiyonlarına göre makul... Demek ki müşterinin gözünü doyurup da para kazanılabiliyormuş... Aç gözlü ve kazıkçı meyhanelerden sonra Akın Balık bizlere moral oldu. Alkışlar 👏ahlaklı esnaflara gelsin...

8. Taka Balık

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

İstanbul'da hem salaş hem de denize sıfır bir balıkçı arıyorsanız önereceğimiz yerler arasında bulunan Taka Balık, Yeniköy'de yer alıyor. Deniz kokusunu doyasıya içinize çekerek lezzetli balıkların keyfini süreceğiniz bu mekan, salaşlığın hakkını veren tabureleriyle de beğeni topluyor. Ayrıca midye dolma, kalamar, midye tava gibi lezzetlere sahip olsa da en sevilen lezzeti balık ekmek oluyor. Kredi kartı geçmediğinden dolayı nakit parayla gitmeniz gereken bu mekan, minik otoparkıyla da gelen misafirlerini memnun ediyor.

Telefon0542 782 33 86
Saatler10:00-23:00
AdresYeniköy, Köybaşı Cd. No:1, 34464 Sarıyer/İstanbul
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Salaş, çok güzel bir yer. Denize sıfır tertemiz bir ortamda minik taburelerde sımsıcak balık ekmeklerinizi yiyorsunuz. Fiyatı uygun ortam sıcak . Daha ne olsun

👤 Hafta sonu Balık ekmek için gittik lezzet ve hız yerinde fiyatlar zamana göre uygun araç için otopark var. Deniz kenarı ayak üstü oturup denize karşı balık ekmek yemek isterseniz doğru yerdesiniz

9. Balıkçı Tufan

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Hemen hemen hepimizin Karaköy'e gittiğinde mutlaka balık yediği o eşsiz lezzete sahip olan Balıkçı Tufan, eskiden seyyar olarak satış yaparken şimdilerde ise küçük bir mekana sahip. Balık sevemeyene bile balık sevdiren enfes lezzetteki balık ekmeğini küçük oldukça salaş bir mekanda sunmaya devam eden Balıkçı Tufan, minderde oturarak yemek yeme zevkini yaşatıyor. Ayrıca balık ekmeğin yanında verdiği turşusuyla da damak çatlatan bu mekan, önünden çeken herkesi balık kokusuyla içeri davet ediyor.

Telefon0534 739 04 40
Saatler12:00-00:00
AdresKemankeş Karamustafa Paşa, Ağaç Tulumba Sk. No:2, 34425 Beyoğlu/İstanbul
MutfakBalık
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Balık ekmek bu kadar mi lezzetli olabilir harikaydı. 3 4 yıldır her İstanbul'a gelişimde uğrarım. İşine aşık birisi olduğunu mangalın başında izlerken fark edebilirsiniz. Çok güzel ve fiyatları da Eminönü'ndeki balıkçılardan daha uygun. Mangalda pişirdiğimi unutmayın. Artık çoğu mekan elektrikli ızgarada yapıyor...

👤 Küçük salaş bir mekan, sahibi de nazik birisi. Balıkları kömür ateşinde pişiriyor. Çok lezzetli.

10. Tarihi Ali Baba Balık Lokantası

İstanbul'un En İyi Salaş Balıkçıları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

1920 yılından beri balıklarıyla İstanbulluların gönlünde taht kurmuş olan Tarihi Ali Baba Balık Lokantası, Kireçburnu'nun en sevilen mekanları arasında yer alıyor. Her zaman taze balıklarıyla lezzet şöleni sunan bu mekan ayrıca mezeleriyle de herkesin hafızasında yer ediniyor. Ayrıca manzarasıyla da oldukça keyif veren bu mekan, arkadaşlarınızla toplanıp rakı balık yapacağınız en iyi balıkçılar arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 223 25 25
Saatler09:00-03:00
AdresKireçburnu, Haydar Aliyev Cd. No: 7 D:1, 34457 Sarıyer/İstanbul
MutfakDeniz Mahsülleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 İlgi alaka üst seviyedeydi. Her şey çok lezzetli ve sıcak geldi. Balıklı karnıyarık denenmeli. Kalamar da çok güzeldi. Memnun kalmazsanız bana istediğiniz yorumu yapabilirsiniz

👤 Mezeler çok güzel ve lezzetli. Kendilerine özel balık mantısı, balık böreği var. Mantı, yoğurt ile servis ediliyor. Çalışan bey'ler çok ilgili, saygılı🙏Sanki hep tanıyormuş gibisiniz. Tavsiye ederim👍

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'un En İyi Balık RestoranlarıAnadolu Yakası Balık Restoranları

İstanbul'un en iyi salaş balıkçıları hangisi?

İstanbul'da gidebileceğiniz salaş balıkçı arıyorsanız eğer; Adem Baba, Kandilli Balıkçısı Suna Abla, İsmet Baba Restaurant, Sandal Balık, Kadı Nimet Balıkçılık, Palukçu, Akın Balık, Taka Balık, Balıkçı Tufan ve Tarihi Ali Baba Balık Lokantası İstanbul'da balık yiyeceğiniz en iyi mekanlardır.

İstanbul'da en iyi balık nerede yenir?

İstanbul'da lezzetli balık yiyebileceğiniz mekanlar arasında; Foça Balık, Sur Balık, Lacivert Restoran, Delmare, Kıyı Restoran, İsmet Baba, Balıkçı Kahraman ve Uskumru Restoran İstanbul'un en iyi balıkçılarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.