İstanbul'un En İyi Sinema Salonları

Ses sistemleriyle, konfuruyla İstanbul'un en iyi sinema salonlarını sizler için derledik...
İstanbul'un En İyi Sinema Salonları

Özellikle soğuk havalarda yapılacak en eğlenceli aktivite sinemaya gitmektir. Her ne kadar gönüllerin birincisi Beyoğlu'nun simgesi olan Emek sineması olsa da, yıkıldığı için listede yer alamamıştır. İşte ses sistemi kalitesi, konforu ve sinema salonlarının tarihi dokusu göz önüne alınarak en iyi sinema salonları listesi.

Kanyon Cinebonus

Kanyon Avm Sinema Salonu

Levent'teki Kanyon alışveriş merkezinde yer alan sinemada, 300'er kişilik iki geniş salon bulunmaktadır. İç tasarımı ve kaliteli ses sistemiyle Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en iyi sinema salonları arasında yer almaktadır.

Adres: Büyükdere Caddesi No:185 Levent/İstanbul

Atlas Sineması

Beyoğlu Atlas Sineması

İstiklal Caddesi üzerinde Atlas Pasajında yer alan sinema salonun Türkiye'nin en büyük ve tarihi sinema salonlarından biridir. 500, 130 ve 85 kişilik olmak üzere 3 ayrı sinema salonu bulunmaktadır.

Adres: Tomtom Mh., İstiklal Cd. No:209 Beyoğlu/İstanbul

G-Mall Cinebonus

G-Mall Sinema Salonu

Başarılı havalandırma sistemi ve ferahlık yaratan tavan yüksekliğiyle en iyi salonlar arasında yer almaktadır. Sevgili koltuğu denilen koltuklar ilk defa bu sinema salonunda yer almıştır. Salonun amfi dağılımı sayesinde hiçbirşey film izlemenize engel olmamaktadır. 7 ayrı salonunda, 792 koltuk bulunmaktadır.

Adres: Harbiye Mahallesi Maçka/İstanbul

İstinye Park Cinemaximum

İstinye Park Avm Cinemaximum

Koltuklar ve salonların ses sistemleri son teknolojiye göre tasarlanmıştır. Toplam 12 salonun ve 2 bin 136 koltuk sayısı bulunmaktadır. 3 adet de üç boyutlu sinema salonu bulunmaktadır.

Adres: Pınar Mahallesi Sarıyer/İstanbul

Akasya Cinemaximum

Akasya Avm Cinemaximum

Geniş koltuklarıyla ve son teknoloji sinema salonuyla Anadolu Yakası'nın en iyi sinema salonlarından biri olmuştur. Özellikle Vip salonu imkanı sinema salonu anlayışınızı değiştirecek.

Adres: Çeçen Sok. Acıbadem Üsküdar/İstanbul

CKM (Budak) Cinemaximum

CKM Budak Cinemaximum

Cadde Bostan Kültür Merkezinin içerisinde yer alan 8 adet sinema salonu bulunmaktadır. Ayrıca kültür merkezinin içerisinde tiyatro, konser salonu ve kafelerde yer almaktadır.

Adres: Haldun Taner Sok. Caddebostan Kültür Merkezi No:11, Kadıköy/İstanbul

Beyoğlu Sineması

Beyoğlu-Pera Sinema Salonları

Genel olarak ödüllü filmlerin gösterildiği Beyoğlu Sineması, 1989 yılında kurulmuştur. İki adet sinema salonu bulunmaktadır, Beyoğlu ve Pera. Toplam 351 koltuk bulunmaktadır. 

Adres: İstiklal Cad. No:62 Beyoğlu/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.