İstanbul'un En İyi İtalyan Mutfağı Mekanları

Muhteşem İtalyan lezzetleri tadabileceğiniz, İstanbul'un en iyi İtalyan mutfağı mekanlarını sizler için derledik.
İstanbul'un En İyi İtalyan Mutfağı Mekanları

İstanbul'daki En Güzel İtalyan Mutfağı Adresleri

Dünya mutfağının en sevilenlerinden biri de ülkemizde İtalyan mutfağıdır. Türk mutfağına yakın tatların yer aldığı İtalyan mutfağının yeri her zaman bir ayrıdır. El yapımı taze makarnalardan pizzalara, lezzet dolu soslardan, risottolara kadar birçok enfes tatlar barındıran İtalyan mutfağının İstanbul'daki en iyi adreslerini sizler için derledik.

Olivia Pizzeria

Olivia Pizzeria Beşiktaş

İtalyan pizzası lezzetini tam olarak İstanbul'da bulabileceğiniz harika bir mekan. Beşiktaş'ta bulunan bu küçük ama pizzalarının lezzeti büyük olan mekanı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Telefon: 0212 284 57 24

Adres: Levent Mah. Başlık Sok. No:22 Levent Beşiktaş/İstanbul


Da Mario Ristorante & Pizzeria

Da Mario Ristorante & Pizzeria Beşiktaş

1993 yılından beri Etiler'de hizmet veren Da Mario Ristorante & Pizzeria, İstanbul'da İtalyan lezzeti arayanların uğrak noktalarından biridir. Restorantta Napoli'den özel olarak getirilen odun fırınında enfes pizzalar pişmektedir. Bunun yanı sıra ev yapımı makarnalarını ve balık çeşitlerini de mutlaka denemelisiniz.

Telefon: 0212 265 15 96

Adres: Dilhayat Sok. No:7 Etiler Beşiktaş/İstanbul


Vapiano

Vapiano Kadiköy

Muhteşem İtalyan pizzalarını ve makarnalarını İstanbul'da yiyebileceğini en iyi mekanlardan birisidir. Vapiano'daki İtalyan lezzetlerini tattıktan sonra buranın müdavimi olacaksınız.

Telefon: 0216 464 42 65

Adres: Bağdat Cad. Selim Ragıp Emeç Sok. No:4 Suadiye Kadıköy/İstanbul


Due Forni

Due Forni Kadiköy

Çorbalardan aperatiflere, risottodan pizzaya İtalyan Mutfağı'nın en özel ve en güzel lezzetlerini bulabileceğiniz bir mekan. Due Forni, sunduğu mükemmel İtalyan sofrası ile sizleri kendine hayran bırakacak. 

Telefon: 0216 350 00 90

Adres: Caddebostan Mah. Prof. Dr. Hulusi Behçet Cad. No: 10 Kadıköy/İstanbul


Jamie's Italian

Jamie's Italian Beşiktaş

Zorlu Center'in içerisinde konumlanan Jamie's Italian, zengin İtalyan mutfağı menüsünün yanı sıra et ve balık çeşitleri ile de göz doldurmaktadır. Atmosferi ve lezzetleriyle büyüleyen Jamies Italian'ı, mutlaka gidilip deneyimlemelisiniz.

Telefon: 0212 353 68 08

Adres: Levazım Mah. Koru Sok. No: 227/280 Zorlu Center Beşiktaş/İstanbul


49 Çukurcuma

49 Çukurcuma Beyoğlu

Tadına doyulmaz nefis İtalyan pizzaları ile adından söz ettiren 49 Çukurcuma, aynı zamanda enfes kahveler içebileceğiniz de bir mekan. 49 Çukurcuma kusursuz hizmeti ve yemekleri ile İstanbul'un en iyi İtalyan mutfağı hizmeti veren adreslerinden biri olarak yer almaktadır. 

Telefon: 0212 249 00 48

Adres: Kuloğlu Mah. Turnacıbaşı Sok. No:49/A Beyoğlu/İstanbul


Beppe Pizzeria

Beppe Pizzeria Beşiktaş

Kadiköy Moda'da yer alan Beppe, İtalyan mutfağının en özel lezzetlerini sizlere sunuyor. Hizmeti ve kalitesinden ödün vermeyen mekan, İtalyan lezzetlerini tatmak için mükemmel bir adres.

Telefon: 0216 550 22 07

Adres: Caferaga Mah. Ferit Tek Sok. No:60 Moda Kadıköy/İstanbul


Miss Pizza

Miss Pizza Beyoğlu

Pizza severler için en doğru adreslerden biri de kuşkusuz Miss Pizza'dır. Özenle hazırlanmış malzemelerle yapılan muhteşem pizzalarına doyamayacaksınız.

Telefon: 0212 251 32 79

Adres: Kılıç Ali Paşa Mah. Havyar Sok. No:7 Beyoğlu/İstanbul


Trattoria Da Rosario

Trattoria Da Rosario Kadiköy

Antik İtalyan Hanlarının sıcaklığını, atmosferini ve konukseverliğini içerisinde taşıyan Rosario Restaurant, aynı zamanda enfes yemekleri ile de İstanbul'un en özel İtalyan Restoranlarından biri haline gelmiştir.

Telefon: 0216 327 63 63

Adres: Kalfaçeşme Sok. No:22 Koşuyolu (Koşuyolu Altunizade Yolu Üzerinde Öğretmenler Hastanesi Karşısı) Kadıköy/İstanbul


Cortiletto Pizzerie & Bar

Cortiletto Pizzerie & Bar Şişli

Birbirinden lezzetli pizzalarıyla farklı bir İtalyan Mutfağı alternatifi sunan Cortiletto, mutlaka ziyaret etmeniz gereken restoranlardan birisidir.

Telefon: 0212 224 05 55

Adres: Teşvikiye Mah. Ahmet Fetgari Sok. No: 22 Şişli/İstanbul

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.