İstanbul'da Acı ve Renkli En İyi İspanyol Restoranları

İstanbul'da İspanyol lezzetlerini tatmak isteyenler için hazırladığımız içeriğimiz en iyi İspanyol mutfağına sahip mekanlardan oluşuyor.
İstanbul'da Acı ve Renkli En İyi İspanyol Restoranları

İspanya'nın çok çeşitli iklim bölgesinde yer alması, çağlar boyunca yaşadığı savaşlar, keşifler, göçler sonucunda oldukça geniş ve lezzetli bir mutfağa sahip olmasını sağlamıştır. Paelladan tapaslara kadar birçok farklı lezzet sunan İspanyol mutfağında deniz mahsullerinin kullanımı da oldukça fazladır. Acısıyla ve ferahlatan Akdeniz lezzetleriyle oldukça farklı mozaiklere sahip olan İspanyol mutfağını İstanbul'da bulmak ise oldukça zor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz İspanyol mutfağını seven ve denemek isteyenler için İstanbul'un en iyi İspanyol mutfağına sahip mekanlardan bir liste içeriyor.

İstanbul'da İspanyol Mutfağına Sahip Mekan Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Olivos RestoranKüçükçekmece10/9.9
2The GalliardAtaşehir10/9.9
3Quetal Gastro PubBeyoğlu10/9.8
4MellowBeyoğlu10/9.9

İstanbul'da İspanyol Mutfağına Sahip En İyi 4 Mekan

İşte İstanbul'da İspanyol lezzetlerini tadabileceğiniz en iyi mekanlar...

1. Olivos Restoran

İstanbul'da İspanyol Mutfağına Sahip En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Hizmet Kalitesi

İspanyol mutfağını sevenlerin gitmesi gereken Olivos Restoran, loş ışıklar altında kaliteli bir akşam yemeği sunuyor. İspanya mutfağını başlangıçtan tatlılara kadar hakkıyla sunan bu mekan, Radisson Blu Hotel'de yer alıyor. Hizmet kalitesiyle de gelenleri memnun eden bu mekan, turistlerinde ilgisini çekiyor.

Telefon(0212) 411 38 38
Saatler06:00-23:00
AdresKartaltepe, Radisson Blu Conference & Airport Hotel, 34295 Küçükçekmece/İstanbul
Mutfakİspanyol Mutfağı
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Muhteşem yemekleri harika tatlıları dünya mutfağından klasikleri özellikle penne arabiata nın muhteşem olması acısının bol olması gönülleri fethediyor kaliteli hizmeti Güler yüzlü personeli profesyonel bir şekilde karşılanma Vale servisinin olması çok hoşuma gitti teşekkürler Berra Elmas

? Çok güzel beğendim. Semanur Şirin

2. The Galliard

İstanbul'da İspanyol Mutfağına Sahip En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Zengin Menü
Lezzet

Türk, İtalyan ve İspanyol mutfağının lezzetlerini sunan bu mekan, İstanbul'da İspanyol yemeği yemek isteyenlerin uğrak mekanları arasında. Şık dekorasyonuyla da herkes tarafından beğenilen bu mekan, sunumlarıyla da ilgi çekiyor. Kahvaltıdan deniz mahsullerine kadar günün her saati için lezzetli yemek bulabileceğiniz bu mekan, özellikle paellalarıyla herkesin beğenisini kazanıyor.

Telefon444 0 233
Saatler08:30-01:00
AdresAtaşehir Atatürk, Ataşehir Blv., 34758 Ataşehir/İstanbul
MutfakTürk, İtalyan ve İspanyol Mutfağı
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Yemekleri lezzetli, servisi iyi, fiyatları ortanın üzeri. Ersan Öner

? Güzel, nezih bir mekan. Fiyatlar ortalamanın üzerinde ama çok da değil. Ama yemekleri güzel, servis hızlı, mekan güzel, kesinlikle tavsiye ederim. Tekin Akçapınar

3. Quetal Gastro Pub

İstanbul'da İspanyol Mutfağına Sahip En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Ambiyans

İstanbulluları tapas kültürü ile tanıştıran mekanlardan biri olan Quetal Gastro, sıcak atmosferiyle herkes tarafından beğeniliyor. Alt fonda yer alan İspanyol müzikleriyle sizi İspanya'ya götüren bu mekan, paella, sangria ve çeşit çeşit tapaslarıyla herkes tarafından beğeni kazanıyor. Ayrıca arkadaşlarınızla buluşup hem lezzete hem de eğlenceye doyacağınız bu mekan, latin şarkılar eşliğinde dans etmenize olanak tanıyor.

Telefon(0212) 244 41 40
Saatler17:00-02:00 Pzt: Kapalı
AdresŞahkulu, İlk Belediye Cd. 5/A, 34421 Beyoğlu/İstanbul
Mutfakİspanyol Mutfağı
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Gittiğim en iyi yerlerden birisi, hatta ispanyol mutfağı için en iyisi. Çalışanlar aşırı ilgililer, sohbeti muhabbeti servisi kusursuz. Mekanın atmosferi çok güzel. Yemeklerine hayran kaldım, Mert şef çok başarılı, yemek sonrasında kendileriyle tanışmamız konuşmamız kesinlikle çok inceydi. Giden herkesin Bulldog denemesini tavsiye ediyorum, ama ne denerseniz deneyin o da eminim ki çok iyi olacaktır. Beyza Çavuşoğlu

? Barcelona'da tapas yediyseniz oraları hiç aramayacaksınız, o kadar lezzetli ve orijinal. Harun İncesu

4. Mellow

İstanbul'da İspanyol Mutfağına Sahip En İyi Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çalışan İlgisi

Beyoğlu'nun en iyi mekanları arasında yer alan Mellow, birbirinden farklı tapas çeşitleriyle ön plana çıkıyor. İspanyol mutfağının hemen hemen her lezzetini sunan bu mekan, et ve deniz ürünlerinden tatlıya kadar her çeşit lezzeti deneyimleyebileceğiniz bir yer. Ayrıca sadece İspanyol lezzetleriyle değil kokteylleriyle de adından sıkça söz ettiren bu mekan, sıcak ortamıyla da misafirlerini memnun ediyor.

Telefon(0212) 245 22 53
Saatler13:00-02:00
AdresKılıçali Paşa, Akarsu Ykş. Sok. No:30, 34433 Beyoğlu/İstanbul
Mutfakİspanyol Mutfağı
MekanAlkollü

Müşteri Yorumları

? Mücver harika güzel tapas sempatik ortam. Onur Kutlu

? Sıcak ve hoş ambiyansı var, gayet samimi bir ortam. İrem Kocatürk

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'un En iyi Hint Mutfağıİstanbul'un Meksika Restoranları
İstanbul'da En İyi Lübnan MutfağıEn İyi Fransız Mutfağı Mekanları

İstanbul'da İspanyol yemekleri nerede yenir?

İstanbul'da İspanyol lezzetlerini tadacağınız mekanlar arasında; Olivos Restoran, The Galliard Metropol, Quetal Gastro Pub ve Mellow İstanbul'da en iyi İspanyol mutfağına sahip mekanlardır.

İstanbul'da paella nerede yenir?

İstanbul'da paella yiyebileceğiniz mekanlar arasında; Yelken Restoran, İskele Restoran, Quetal Gastro Pub, Olivos Restoran ve The Galliard en lezzetli paellayı sunan mekanlardır.

İstanbul'da tapas nerede yenir?

İstanbul'da tapas yiyebileceğiniz en iyi mekanlar arasında Mellow, Quetal Gastro Pub ve The Galliard yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum