İstanbul'da Teras Keyfi Yapabileceğiniz Mekanlar

Muhteşem İstanbul manzarasıyla kendinizden geçeceğiniz, en güzel teras keyfi yapabileceğiniz mekanları sizler için derledik.
İstanbul'da Teras Keyfi Yapabileceğiniz Mekanlar

Dört duvar arasında sıkılıp kendinizi dışarıya atmak ve püfür püfür esen rüzgarda İstanbul manzarası seyretmek isterseniz işte tercih edebileceğiniz en güzel mekanlar.  

Limonata Teras

Limonata Teras İstanbul

Rengarenk dekoru ve ferah bahçesiyle Limonata Teras sizi büyüleyecek. Limonata Teras'a gitmişken özellikle nutellalı cheesecake denemeniz tavsiye edilmektedir.

Adres: Trump Cadde Kuştepe Mahallesi Kuştepe Yolu Caddesi No 12 Şişli/İstanbul

Tel: 0212 373 23 00

Divan Brasserie

Divan Brasserie İstanbul

Muhteşem manzarası olan bu mekanı güzel bir akşam yemeği için tercih edebilirsiniz. Divan Brasserie Beyoğlu'nun yemekleri de manzarası kadar güzeldir. 

Adres: Tomtom Mahallesi İstiklal Cad. No: 181 Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 243 24 81

Mikla Restaurant

Mikla Restaurant İstanbul

Modern Türk mutfağının enfes lezzetlerini Mikla Restaurant'ın mükemmel manzarası eşliğinde yiyebilirsiniz. Mikla Restaurant'ın teras manzarası sizi adeta büyüleyecek. 

Adres: The Marmara Pera Meşrutiyet Cd No:15 Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 293 56 56

Nuteras

Nuteras İstanbul

Keyifli müziği, geniş barı ve muhteşem manzarasıyla Nuteras'tan vazgeçemeyeceksiniz. Özellikle gece dışarı çıkmak istediğinizde bu mekanı tercih etmeniz tavsiye edilmektedir. 

Adres: Meşrutiyet Caddesi No.67  Tepebaşı Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 245 60 70

1841 Tünel

1841 Tünel İstanbul

Hoş manzarasının yanı sıra, fiyatlarıyla bütçeniz için ideal gelebilecek yerlerden biridir. 1841 Tünel, kaliteli hizmet alabileceğiniz bir mekan.

Adres: İstiklal, İstiklal Caddesi Kumbaracı Yokuşu No:79/D Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 243 71 07

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.