İstanbul Tekirdağ Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Tekirdağ arasının araba, otobüs, uçak, tren ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
İstanbul Tekirdağ Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Tekirdağ arası; araba ya da otobüsle Avrupa Otoyolu/O-3 ve E84 üzerinden 1 sa. 40 dk. (146 km), yürüyerek D100 üzerinden 30 sa. (146 km), trenle Trakya Expresi üzerinden 1 sa. 53 dk. sürmektedir. 

İstanbul - Tekirdağ Arası

Araba Mesafesi146 km
Otobüs Mesafesi132 km
Uçuş Mesafesi46 dk. 
Yaklaşık Mesafe146 km
Araba Süresi1 sa. 40 dk.
Otobüs Süresi2 sa. 8 dk.
Yürüme Mesafesi30 sa.
En Ucuz Bilet50 TL
Otobüs Sefer Sayısı220
Tren Sefer Sayısı2

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İstanbul Tekirdağ arası yol güzergahı haritası;


Tekirdağ Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

İstanbul - Tekirdağ arası yolculuk kaç saat?

İstanbul - Tekirdağ arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Avrupa Otoyolu/O-3 ve E84 üzerinden 1 saat 40 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu/O-7 ve E84 üzerinden 1 saat 50 dakikadır. 

İstanbul - Tekirdağ arası otobüs güzergahı ne?

İstanbul - Tekirdağ arası otobüs güzergahı, Bayrampaşa'da yer alan Esenler Otogarı kalkışlı, Avrupa Otoyolu/O-3 ve E84 üzerinden Süleymanpaşa 59020'de yer alan Tekirdağ Otogarı varışlı olarak ortalama 2 saat 8 dakikadır.

İstanbul - Tekirdağ arası kaç saat?

İstanbul - Tekirdağ arası ortalama Avrupa Otoyolu/O-3 ve E84 üzerinden 1 saat 40 dakika (146 km), Kuzey Marmara Otoyolu/O-7 ve E84 üzerinden 1 saat 50 dakika (161 km) sürmektedir. 

İstanbul - Tekirdağ arası otobüs firmaları neler?

İstanbul - Tekirdağ arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: İstanbul Seyahat Havalimanı, Pamukkale Turizm, Keşan Birlik, İstanbul Seyahat, Çanakkale Truva Turizm, Kamil Koç, Kale Seyahat, Şarköy Seyahat, Buzlu Turizm, Çerkezköy Barış Seyahat günün hemen her saati yer alıyor.  

İstanbul - Tekirdağ arası otobüs fiyatları ne kadar?

İstanbul - Tekirdağ arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 50 TL, en yüksek 110 TL'dir.  

İstanbul - Tekirdağ arası tren ne kadar?

İstanbul - Tekirdağ arası tren fiyatı Trakya Ekspresi ile 30 TL'dir. 

İstanbul - Tekirdağ arası tren saatleri ne?

İstanbul - Tekirdağ arasındaki tren saatleri ilk sefer 12:40'da başlarken son sefer 18:10'dır. 

İstanbul - Tekirdağ arası arabayla kaç saat?

İstanbul - Tekirdağ arası veya arabayla ortalama Avrupa Otoyolu/O-3 ve E84 üzerinden 1 saat 40 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu/O-7 ve E84 üzerinden 1 saat 50 dakikadır. 

İstanbul - Tekirdağ arası tren kaç saat?

İstanbul - Tekirdağ arası hızlı tren Halkalı Tren Garı kalkışlı, Çorlu Tren Garı varışlı olarak 1 saat 53 dakika sürmektedir. 

İstanbul'dan Tekirdağ'a uçakla nasıl gidebilirim?

İstanbul Atatürk Havalimanı ya da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Tekirdağ Çorlu Havalimanı'na uçuş yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.