İstanbul Şehir İçi Nakliye Firmaları

Evden eve nakliye işlerinizi en sorunsuz şekilde yapabilmeniz için, İstanbul'daki en iyi nakliye firmalarını sizler için derledik.
İstanbul Şehir İçi Nakliye Firmaları

Şehir içi nakliye işleri oldukça zordur. Özellikle nakliye firmasının eşyalarınızın zarar görmeden taşınabilmesi çok önemli bir husustur. Bizler de bu yüzden İstanbul'da şehir içi en iyi evden eve nakliyat gerçekleştiren firmaları sizler için araştırdık. 

İstanbul Şehiriçi Nakliye Şirketleri

Özenver Nakliyat

Özenver Nakliye - İstanbul

İstanbul'da evinizi şehir içi herhangi bir ilçeye taşımak istiyorsanız, 15 yıllık tecrübeli kadrosuyla Özenver Nakliyata güvenebilirsiniz. Şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliye işleri yapan firma, uygun fiyat olanakları da sağlamaktadır.

Adres: Fatih Mahallesi Fındık Sok. No: 83 Bağcılar/İstanbul

Telefon: 0212 446 67 61

 

Timuroğlu Nakliyat

Timuroğlu Nakliye - İstanbul

Timuroğlu Nakliyat, 1950'li yıllara varan tecrübesi ile gelişen teknolojiyi takip ederek kaliteli ve güvenilir nakliye hizmeti sunmaktadır.

Adres: Yalı Mah. Fevzi Çakmak Cad. Albayrak Apt. No:4 Maltepe/İstanbul

Telefon: 0216 370 56 26

 

Cantur Nakliyat

Cantur Nakliye - İstanbul

1981 yılından bu yana hizmet veren firma, gelişen teknolojiyi sürekli takip ederek müşteri memnuniyetini ön plana koyup sorunsuz taşıma çalışmalarını sürdürmektedir.

Adres: Talat Paşa Bulv. Gülser Hanım Sok. Egemen Apt. No:2 Bahçelievler/İstanbul

Telefon: 0212 277 80 85

 

Pektaş Nakliyat

Pektaş Nakliyat - İstanbul

Şehir içi nakliyatta uzun yıllardır sorunsuzca hizmet veren Pektaş Nakliyat, uygun fiyatları ve tecrübesiyle verdiği güven sayesinde çokça tercih edilmektedir.

Adres: Esentepe Mah. Ankara Cd. Muş Sk. No: 16/A Kartal/İstanbul

Telefon: 0216 488 32 42

 

Oruçoğlu Nakliyat

Oruçoğlu Nakliye - İstanbul

Evden eve nakliyat hizmetlerinde 20 yılı aşkın süredir çalışan Oruçoğlu Nakliyat, yılların bilgi birikimi, tecrübesi ve geniş araç filosu ile kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet vermektedir.

Adres: Fenerbahçe Mahallesi Erguvan Sokak No: 18 Kadıköy/İstanbul

Telefon: 444 4 165

 

Kardelen Nakliyat

Kardelen Nakliye - İstanbul

Evden eve nakliyatta asasörlü hizmeti de kullanan Kardelen Nakliyat, genel olarak hizmetlerini titiz, disiplinli, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hoşgörü bir çalışma prensibi ile gerçekleşmektedir.

Adres: Akıncılar Mah. Öğretici Sok. No: 82 Dükkan:2 Güngören/İstanbul

Telefon: 0212 502 22 26

 

Murat Nakliyat

Murat Nakliye - İstanbul

Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, banka taşımacılığı, fuar taşımacılığı, kurum taşımacılığı gibi alanlarda hizmet veren Murat Nakliyat, asansörlü nakliyat ile sigortalı şehir içi nakliyat hizmeti sunmaktadır.

Adres: Merdivenköy Mahallesi Bahriyeli Sok. No:3/4 Kadıköy/İstanbul

Telefon: 0216 565 43 19

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.