İstanbul Manisa Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Manisa arasının araba, otobüs, uçak ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
İstanbul Manisa Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Manisa arası; araba ya da otobüsle O-5 üzerinden üzerinden 3 sa. 50 dk. (428 km), yürüyerek Bandırma-Yenikapı/Yenikapı-Bandırma üzerinden 51 sa. (353 km), uçakla 1 sa. 10 dk. sürmektedir. 

İstanbul - Manisa Arası

Araba Mesafesi428 km
Otobüs Mesafesi528 km
Uçuş Mesafesi1 sa. 10 dk. 
Yaklaşık Mesafe428 km
Araba Süresi3 sa. 50 dk.
Otobüs Süresi7 sa. 10 dk.
Yürüme Mesafesi51 sa.
En Ucuz Bilet212 TL
Otobüs Sefer Sayısı187

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İstanbul Manisa arası yol güzergahı haritası;


Manisa Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

İstanbul - Manisa arası yolculuk kaç saat?

İstanbul - Manisa arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama O-5 üzerinden 3 saat 50 dakikadır.

İstanbul - Manisa arası otobüs güzergahı ne?

İstanbul - Manisa arası otobüs güzergahı, Bayrampaşa'da yer alan Esenler Otogarı kalkışlı, O-5 üzerinden Arda, Mimar Sinan Blv. 45020'de yer alan Manisa Otogarı varışlı olarak ortalama 7 saat 10 dakikadır.

İstanbul - Manisa arası kaç saat?

İstanbul - Manisa arası ortalama O-5 üzerinden 3 saat 50 (428 km) dakikadır.

İstanbul - Manisa arası otobüs firmaları neler?

İstanbul - Manisa arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Lüks Yalova Seyahat, Kamil Koç, Balıkesir Uludağ Turizm, Salihli Güven Turizm, Nilüfer Turizm, Metro Turizm, Ema Turizm, Alaşehir Sarıkız Turizm, Ayar Aydın Seyahat, İstanbul Kalesi, İzmir Turizm günün hemen her saati yer alıyor.  

İstanbul - Manisa arası otobüs fiyatları ne kadar?

İstanbul - Manisa arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 175 TL, en yüksek 300 TL'dir.  

İstanbul - Manisa arası arabayla kaç saat?

İstanbul - Manisa arası arabayla ortalama O-5 üzerinden 3 saat 50 dakikadır.

İstanbul'dan Manisa'ya uçakla nasıl giderim?

Manisa'ya uçak ile yolculuk yapmak isteyenler İzmir'de bulunan Adnan Menderes Havalimanı'nı kullanmak zorundadırlar. Buradan kalkan servis, otobüs ve taksiler ile Manisa'ya ulaşabilmektedirler. İzmir Manisa arası mesafe 39 km, ortalama hız ile araç yolculuğu 39 dakika kadar sürmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum