İstanbul Kayseri Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Kayseri arasının araba, otobüs, uçak ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
İstanbul Kayseri Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Kayseri arası; araba ya da otobüsle O-4 üzerinden 8 sa. 20 dk. (775 km), yürüyerek Kayseri Kırşehir Yolu/D260 üzerinden 149 sa. (723 km), uçakla 1 sa. 20 dk. sürmektedir. 

İstanbul - Kayseri Arası

Araba Mesafesi775 km
Otobüs Mesafesi772 km
Uçuş Mesafesi1 sa. 20 dk.
Yaklaşık Mesafe772 km
Araba Süresi8 sa. 20. dk.
Otobüs Süresi11 sa. 44 dk.
Yürüme Mesafesi149 sa. 
En Ucuz Bilet200 TL
Otobüs Sefer Sayısı183

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İstanbul Kayseri arası yol güzergahı haritası;


Kayseri Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

İstanbul - Kayseri arası yolculuk kaç saat?

İstanbul - Kayseri arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama O-4 üzerinden 8 saat 20 dakika,  D200/E90 üzerinden 9 saat 31 dakikadır. 

İstanbul - Kayseri arası otobüs güzergahı ne?

İstanbul - Kayseri arası otobüs güzergahı, Bayrampaşa'da yer alan Esenler Otogarı kalkışlı, D200/E90 üzerinden Şeker, Muhsin Yazıcıoğlu Blv. Kayseri Otogarı, 38080'de yer alan Kayseri Şehir Terminali varışlı olarak ortalama 11 saat 44 dakikadır.

İstanbul - Kayseri arası kaç saat?

İstanbul - Kayseri arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama O-4 üzerinden 8 saat 20 dakika (775 km), D200/E90 üzerinden 9 saat 31 dakika (815 km) sürmektedir. 

İstanbul - Kayseri arası otobüs firmaları neler?

İstanbul - Kayseri arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Beydağı Turizm, RH Turizm, Malatya Zafer Turizm, Adıyaman Ünal Turizm, Adıyaman Anka Turizm, Elazığ Hazar Turizm, Vangölü Turizm, Malatya Kayısıkent Turizm, Öz Elbistan Seyahat, Kamil Koç günün hemen her saati yer alıyor.  

İstanbul - Kayseri arası otobüs fiyatları ne kadar?

İstanbul - Kayseri arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 200 TL, en yüksek 400 TL'dir.  

İstanbul'dan Kayseri'ye trenle nasıl gidilir?

Ne yazık ki İstanbul'dan direkt Kayseri'ye giden bir tren hattı bulunmuyor. Ancak İstanbul - Ankara ve Ankara - Kayseri arası trenler bulunuyor. Dilerseniz bu rotaları izleyerek trenle yolculuk edebilirsiniz.

İstanbul - Kayseri arası arabayla kaç saat?

İstanbul - Kayseri arası yolculuk süresi arabayla ortalama O-4 üzerinden 8 saat 20 dakika, D200/E90 üzerinden 9 saat 31 dakika sürmektedir. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum