Sağlıklı Beslenenlere Diyet Yemekler Sunan En İyi 13 Mekan

Diyet yapanlar için menüsünde diyet yemek seçenekleri bulunan İstanbul'daki en iyi mekanları sizler için liste haline getirdik.
Sağlıklı Beslenenlere Diyet Yemekler Sunan En İyi 13 Mekan

Formuna ve sağlığına özen gösteren kişiler için dışarıda yemek yiyecek yer bulmak oldukça zor. Bu sebeple her Pazartesi başlanılan diyetin sağlıklı lezzetler bulunamadığından bozulması ise oldukça can sıkıcı oluyor. Hem arkadaşlarla dışarda yemek yiyeyim hem de diyetim bozulmasın diye düşünenler için hazırladığımız içeriğimiz ise İstanbul'da fit lezzetler sunan en iyi mekanlardan oluşuyor.

Diyet Yemek Mekanları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1AlafBeşiktaş10/9.9
2ArakaSarıyer10/9.9
3Bi Nevi DeliBeşiktaş10/9.8
4Lokanta KruŞişli10/9.9
5Voi CaddeKadıköy10/9.8
6Sanayi 313Sarıyer10/9.9
7PokemateŞişli10/9.8
8Çiya SofrasıKadıköy10/9.9
9HelvetiaBeyoğlu10/9.9
10JunoŞişli10/9.8
11A Bit Of EggoBeşiktaş10/9.9
12Roots & ShotsKadıköy10/9.8
13İnkaseKadıköy10/9.8

İstanbul'da Diyet Yemek Sunan En İyi 13 Mekan

İşte İstanbul'da diyetteyken gidebileceğiniz en iyi mekanlar...

1. Alaf

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Mevsimsel Ürünler

Yörük mutfağının geleneksel lezzetlerini sunan Alaf, tamamen diyet yemekleri sunmasa da diyet yapanlara uygun lezzetleriyle beğeni topluyor. Her yemeğinin hem lezzetli hem de sağlıklı olasına özen gösteren bu mekan, diyetteyken arkadaşlarınızla şık bir mekana gitmek istediğinizde tercih edebileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Ayrıca sıfır atığa da önem veren bu mekan, bütün ürünlerini mevsime uygun kullanıyor.

Telefon0532 015 94 19
Saat18:00-00:00
AdresKuruçeşme, Kuruçeşme Cd. No:19, 34345 Beşiktaş/İstanbul
MutfakYörük Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Çok şey söylenebilir ama sıra dışı yorumlama ve yaratıcılık tatlarının peşindeyseniz hiç düşünmeyin ve mutlaka aç gelin.

? Vedat Milörün paylaştığı yerler içinde en uzun yazıyı burası için yazmıştı, ilgimizi çektiği için geldik ve neden uzun uzun yazdığını deneyimleyerek öğrendik.

2. Araka

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Mevsimsel Ürünler

Bitki bazlı menüsüyle İstanbul'da en dikkat çeken mekanlar arasında yer alan Araka, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyor. Diyet yapanların veya tamamen sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercih ettiği bu mekan, her gün farklı bir menüyle her gelişte misafirlerini şaşırtıyor.

Telefon(0212) 223 72 23
Saat12:00-00:00 Pzt: Kapalı Pazar: 12:00-23:00
AdresYeniköy, Kapalı Bakkal Sk. No:8, 34464 Sarıyer/İstanbul
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Çok lezzetli başlangıçlar, ana yemek ve tatlılarla keyifli bir mekan. Pınar genç bir şef kadın olarak tebrik ediyorum

? Menüsünde sadece mevsiminde olan ürünlerden orijinal ve marjinal yemekler olan, şefi ve çalışma arkadaşlarıyla sıcak samimi bir ortam. Yeniköyün en iyisi desem yeridir...

3. Bi Nevi Deli

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çalışan İlgisi

İstanbul'da yer alan ilk bitkisel restoran olan Bi Nevi Deli; meyve, sebze, tahıl ve kuruyemiş gibi sağlıklı ürünlerden enfes lezzetler sunuyor. Gıdaların besin değerini koruyarak hazırladıkları lezzetlerle herkesten beğeni toplayan bu mekan, diyet yapanların ve sağlıklı beslenmek isteyenlerin kesinlikle gitmesi gereken restoranlar arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 358 60 32
Saat10:00-22:00
AdresEtiler, Dilhayat Sk. No:10/1, 34337 Beşiktaş/İstanbul
MutfakVegan Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Değişik lezzetlerin bulunduğu bir menüsü var ve yemekler son derece lezzetli.

? Glutensiz ve vegan beslenenler için kesinlikle tavsiye edeceğim bir cafe. Kahvaltıda yediğim kaju peynirli glutensiz tost, pankek ve poğaçalari nefisti.

4. Lokanta Kru

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Taze Ürün Kullanımı
Samimi Ortam

Ege otları ve zeytinyağlı lezzetlerle İstanbul'da Ege esintisi yaşatan Lokanta Kru, Nişantaşı'nın en sevilen mekanları arasında bulunuyor. Sıcak samimi ortamıyla da dikkat çeken bu mekan, hem diyet yapanları, hem sağlıklı beslenenleri hem de veganları memnun ediyor.

Telefon(0212) 230 25 00
Saat11:00-23:30 Pazar: Kapalı
AdresTeşvikiye, Avukat, Av. Süreyya Ağaoğlu Sk. No:13, 34360 Şişli/İstanbul
MutfakEge Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? “Renklerin ve tatların müthiş dansı” diyorum ben, buradaki zeytinyağlıların hazırlanış ve sunuş tarzına — Hep mi taze olur çatalını batırdığın sebzeler ve meyveler? Hep mi şaşırtır ilk lokma?

? Sebze, zeytinyağlı yemekler arayanlar için adeta bir vaha oldukça başarılı bir lokanta, ayrıca başlangıç olarak gelen zeytin, zeytinyağı ve ekmek de takdire şayan

5. Voi Cadde

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çalışan İlgisi
Zengin Menü

Bağdat Caddesi'nin en sevilen mekanları arasında yer alan Voi Cadde, düşük kalorilere sahip kahvaltı ve öğünlerle sağlıklı beslenmek isteyenlerin uğrak noktaları arasında. Fit lezzetlerin yer aldığı bu mekan, yemek ve kahvaltının yanı sıra fit tatlılarıyla da diyet yapan müşterilerinin gönlünün alıyor.

Telefon(0216) 356 11 45
Saat09:00-23:00
AdresSuadiye, Bağdat Caddesi Mücahit Sokak Bahar apt No:5 Dükkan 1, 34740 Kadıköy
MutfakKafe Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Kahvaltı menüsü çok başarılı. Özellikle sağlıklı ve hafif kahvaltı tercihleri için eşsiz. Kalabalık ama sakin bir ortamı var. Siparişler biraz geç gelebiliyor. Haftasonları yer bulamama durumunu göz ardı etmeyin.

? Daha önce böyle bir bowl yemedim gerçekten çok güzel çok keyifli.

6. Sanayi 313

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Dekorasyon

Sanayinin tam orta yerinde lezzet şöleni sunan Sanayi 313, herkesin damak tadına uygun lezzet sunuyor. Özellikle fit kahvaltısıyla diyet yapanların gönlünü çalan bu mekan, öğle yemeğinde protein ağırlıklı beslenmek isteyenlere veya sadece salata yemek isteyenlere de enfes lezzetler sunuyor. Dekorasyonuyla ve tarzıyla da İstanbul'da en dikkat çeken mekanlar arasında bulunan bu mekan, bütün ürünlerini yerel üreticilerden temin ediyor.

Telefon(0212) 286 38 57
Saat09:30-19:00
AdresMaslak, Maslak, Ataturk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kisim-10. Sokak. No: 313, 34398 Sarıyer/İstanbul
MutfakEt Restoranı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Yemek menüsü ve sunumları çok güzel ....cumartesi ve pazar tüm gün kahvaltı servisi var..personeller çok kibar..biraz yeri bulmakta zorlarnabilirsiniz.binası siyah renk olan …

? Yemekler çok lezzetliydi. Sangria harikaydı. Özenle tasarlanmış, estetik algınızı üst seviyeye çıkaracak ferah bir mekan.

7. Pokemate

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Her öğün için sağlıklı lezzetler bulabileceğiniz Pokemate, Havai lezzetlerini sunuyor. Sağlıklı yemeklerin de lezzetli olabileceğini gösteren bu mekanın en sevilen lezzetleri arasında ise bowl kaseleri yer alıyor.

Telefon(0212) 225 00 55
Saat11:00-22:00
AdresTeşvikiye Mahallesi, Poyracik Sk No:10/A, 34365 Şişli/İstanbul
MutfakHavai Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Türkiye de yediğimiz en güzel Poke Bowl u burada deneyimledik. Özellikle Salmon Dreamin, Sushi Burrito ve Yengeç topları harikaydı. Ekip olarak bir daha geleceğiz. Ellerinize sağlık

? Çok leziz vegan seçenekleri var. Fiyatlar biraz piyasanın üzerinde ama sıradan değil, farklı ve özgün yemekler tattığınız için değer. Yalnız crunchy tofu lezzetli ama crunchy değil:)

8. Çiya Sofrası

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

Anadolu'nun unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini yeniden kazandırmaya çalışan Çiya Sofrası, herkesi memnun edecek lezzetlere sahip. Kebaptan lahmacuna ev yemeklerinde sebze yemeklerine kadar birçok lezzet sunan bu mekan, özellikle diyet zamanı arkadaşlarıyla gidecek yer bulamayanlar için uygun yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0216) 418 51 15
Saat11:30-22:00 Cuma-Cmt: 11:30-22:30
AdresCaferağa, Güneşli Bahçe Sok, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakAnadolu Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Kadıköy çarşısı içerisinde yöresel ev yemekleri yapan güzel bir mekan. Çeşidi oldukça bol. Aşçısı ulusal-uluslararası dergilere kapak olmuş. Gayet temiz ve nezih. İkinci kat daha sakin. Biz özellikle Diyarbakır bölgesine ait bir patlıcan-et yemeği olan meftun denedik. Gayet memnun kaldık. Yolunuz düşerse mutlaka deneyin.

? Mezeleri çok başarılı Antakya’da yemiş gibi. Her yerde bulunamayacak Türk mutfağı lezzetleri var. Biz görseldeki patlıcanı denedik etsizdi içerisinde asma yaprağı yeşil mercimek gibi farklı tat veren malzemelerle yapmışlar.

9. Helvetia

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Fiyat
Samimi Ortam

Özellikle veganların tercih ettiği Helvetia, sağlıklı yemek yemek isteyenlerin de tercih ettiği yerler arasında bulunuyor. Sağlıklı et yemekleri sunan bu mekan, zeytinyağlısı, baklagili, tahılı hemen hemen fit lezzetlerin hepsini barındırdığından civarda çalışanların öğle yemeği için tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 245 87 80
Saat12:00-20:00 Pazar: Kapalı
AdresAsmalı Mescit, General Yazgan Sk. No:8, 34430 Beyoğlu/İstanbul
MutfakEv Yemekleri
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Porsiyonlar doyurucu ve lezzetli. Vejetaryen çeşit bol. fiyatlar uygun.

? Kendinizi bir Beyoğlu romanında bulabilirsiniz. emin değilim ama çalışanlar aile gibi ve bu burayı çok sıcak kılıyor. uygun fiyata tam yazlık, sağlıklı, hafif tabaklar oluşturabilirsiniz. lezzeti zaten...?

10. Juno

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Diyetisyen Menüsü
Zengin Menü

Uzman diyetisyen eşliğinde hazırladığı diyet menüsü sayesinde gönül rahatlığıyla yemek yiyebileceğiniz Juno, sadece normal diyet yapanları değil katejonik beslenenlere de lezzetler sunuyor. Nişantaşı'nın en sevilen mekanları arasında bulunan Juno, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar herkesin damak zevkine uygun lezzetler sunuyor.

Telefon(0212) 291 57 23
Saat11:00-00:00 Pazar: Kapalı
AdresHarbiye, Mim Kemal Öke Cd. No:15, 34365 Şişli/İstanbul
MutfakKafe Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Tam bir fiyat performans mekanı, çalışanlar ilgili, yemekler lezzetli, fiyatlar pek çok yere göre uygun.

? Juno her gittiğimizde kesinlikle çok memnun ayrıldığımız bir mekan. Ürünleri çok kaliteli malzemeler kullanarak yapıyorlar, yiyecekler her zaman çok lezzetli ve sunumları müthiş

11. A Bit Of Eggo

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Bahçesi

Güne fit başlamak isteyenlerin tercih edebileceği A Bit Of Eggo, granola, poşe yumurtalı tost, Avokadolu tost gibi birçok lezzet barındırıyor. Ayrıca bahçesiyle de beğeni toplayan bu mekan, detoks içecekleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Telefon0532 636 63 10
Saat09:00-17:00 Cmt-Paz: 09:00-18:00
AdresArnavutköy, Abdülhak Molla Sk. No:26, 34345 Beşiktaş/İstanbul
MutfakKahvaltı Restoranı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Kahvaltı için Arnavutköyde kesinlikle gidilmesi gereken bir kahvaltıcı. Çok lezzetli

? Muhteşem.. yedikçe yiyorsunuz. Asla rahatsız etmiyor ve cok lezzetli. Ayrıca servis cok hızlı. Teşekkür ederiz.

12. Roots & Shots

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Güler Yüzlü Çalışan

Bağdat Caddesi'nde diyet yapanların en sevdiği mekanlar arasında yer alan Roots & Shots, birçok farklı salatayla doyurucu bir öğün sunuyor. Günün her saati gidebileceğiniz bu mekan da en sevilen lezzetler arasında ise zeytinyağlı fasulye ve kabaklı yoğurt salatası yer alıyor.

Telefon(0216) 385 20 70
Saat08:00-00:00
AdresCaddebostan, Bağdat Cd. No: 260 / C, 34728 Kadıköy/İstanbul
MutfakEv Yemekleri
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Sağlıklı, lezzetli ve iyi bir hizmet… Melek hanımın her ürünü aşkla anlattığı ve böylesine lezzetli yiyerek sizi şişirmeyen bir menüsü var.

? Kadın girişimcilerin işlettiği, tüm ürünleri vegan ve glutensiz olan çok lezzetli bir ev yemekçisi.

13. İnkase

İstanbul'da Diyet Yemek Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Doğal Ürünler

Günün her öğünü için dengeli beslenme imkanı sunan İnkase, gıdaların besin değerini kaybettirmeden pişirdiği için hem lezzet hem de sağlık sunuyor. Glutensiz lezzetlerden çorbalara, bowllardan deniz ürünlerine kadar birçok lezzeti bir arada bulunduran bu mekan, ev yapımı tatlılarıyla da masum bir lezzet sunuyor.

Telefon(0216) 356 19 07
Saat11:30-21:00
AdresFenerbahçe, Dr. Faruk Ayanoğlu Cd. no:31, 34726 Kadıköy/İstanbul
MutfakSağlıklı Yemek
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Sağlıklı beslenme, diyetimden vazgeçmem ama aynı zamanda lezzet de arıyorum diyorsanız çok doğru adrestesiniz, somon tabağı ve tatlıları bende iz bıraktı, en kısa zamanda gitmek için sabırsızlanıyorum..

? Hem leziz hem sağlıklı hem de kullandıkları malzeme kalitesine göre fiyatları uygun. Bir de çok temizler ve güler yüzlüler. Avrupa yakasına da keşke açılsa, bize böyle gelmek zor oluyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Salata MekanlarıKinoa Salatası Yapan Mekanlar

İstanbul'un en iyi diyet mekanları hangisi?

İstanbul'da diyet yaparken gidebileceğiniz mekanlar arasında; Alaf, Araka, Bi Nevi Deli, Lokanta Kru, Voi Cadde, Sanayi 313, Pokemate, Çiya Sofrası, Helvetia, Juno, A Bit Of Eggo, Roots & Shots ve İnkase İstanbul'da en iyi diyet lezzetler sunan mekanlardır.

Kadıköy'de fit yemek nerede yenir?

Kadıköy'de fit yemek yiyebileceğiniz mekan arayışınız varsa eğer; Voi Cadde, Roots & Shots ve İnkase Kadıköy'ün en sağlıklı lezzetlerini sunan mekanlardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum