Boğazda İftar Mekanları ve Fiyatları

Ramazan Ayı’nda İstanbul Boğazı manzarasına karşı iftar yapmak isteyen okurlarımız için, boğaz manzaralı iftar mekanlarını bu içerikte bir araya getirdik. İftar keyfini boğaza karşı yaşamak isteyen okurlarımız için hazırladığımız 10 kaliteli iftar mekanı…
Boğazda İftar Mekanları ve Fiyatları

11 ayın sultanı Ramazan Ayı geldi ve İstanbul’da birçok mekanda iftar organizasyonları ve iftar menüleri oluşturulmaya başlandı. Bizlerde bu içerikte İstanbul’da Boğazda iftar mekanı arayan okurlarımız için oldukça faydalı bir içerik hazırladık. İşte, İstanbul Boğazı manzarasına karşı iftarını açmak isteyen okurlarımız için birinden kaliteli Boğazda iftar mekanı…

Kaşıbeyaz Bosphorus

Boğazda İftar Mekanları

Editör Tercihi;

İstanbul’un en bilindik restoranları arasında yer alan Kaşıbeyaz Bosphorus, Boğaza karşı iftar yapılacak mekan arayanlar için ilk tercih olabilir. Kaşıbeyaz Lezzetler Grubu bünyesinde yer alan ve Sarıyer’de bulunan Kaşıbeyaz Bosphorus, menüsünde bulundurduğu lezzetler sayesinde sizleri kendisine hayran bırakacak. Ana yemek sonrası sunulan enfes tatlılarla da başınızı döndürecek. Enfes lezzetleri boğaz manzarasıyla beraber tatmak isteyenler için Kaşıbeyaz Bosphorus'u mutlaka öneririz.

İftar Menüsü Fiyatı: 150 TL

Adres: Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Cd. No:10 D:10, 34464 Sarıyer/İstanbul

Telefon: (0212) 299 50 00

Tuğra Restaurant - Çırağan Sarayı

Boğazda İftar Mekanı

Muhteşem Çırağan Sarayı’nın göz alıcı atmosferinde Osmanlı mutfağı çeşitlerini yeni yorumlarla sunan Tuğra Restaurant, Ramazan’a özel iftar menüsü veya seçenekli a la carté menüsü ile iftar yemeklerini ziyafete çeviriyor.

İftar Menüsü Fiyatı: 410 TL

Adres: Çırağan Palace Kempinski, Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesi, No 32, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 988 1546

Feriye Lokantası

Boğazda İftar Mekanı

Boğazda iftar mekanları arasında bulunan ve enfes lezzetleri müşterilerine sunan Feriye Lokantası, her Ramazan Ayı olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da tercih edilesi mekanlardan bir tanesi… Osmanlı mutfağından yöresel yemeklere kadar birçok çeşidi bulacağınız mekanda boğaz manzarasına da doyabilirsiniz.

İftar Menüsü Fiyatı: 250 TL

Adres: Yıldız Mh., Çırağan Cd. No:44 D:No:44, 34347 Beşiktaş/İstanbul

Telefon: (0212) 227 22 16

Yıldız Hisar Tesisleri

Boğazda İftar Mekanı

İstanbul’da Boğaz Manzarasına karşı iftar yapılacak mekanlardan bir tanesi de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün hemen hizasında bulunan ve göz alıcı bir manzaraya sahip olan Yıldız Hisar Tesisleri… Ramazan Ayı’na özel hazırlanan iftar menülerinde et ve tavuk tercihleri başta olmak üzere birçok yöresel ve Türk mutfağında yemekleri bulabilir, sonrasında ikram edilen lezzetli tatlılarla kendinizden geçebilirsiniz. Boğazda iftar yapılacak mekanlar arasında mutlaka tercih etmenizi öneririz.

İftar Menüsü Fiyatı: 150 TL

Adres: Rumeli Hisarı, Salih Bey Sk. No:6, 34470 Sarıyer/İstanbul

Telefon: (0212) 287 70 45

Baltalimanı Oba Restoran & Sultan Cafe

Boğazda İftar Mekanı

Uzun yıllardır İstanbul Avrupa Yakası’nda hizmet veren ve Boğazda iftar mekanı arayanlar için özellikle tercih edilen mekanlardan bir tanesi Baltalimanı: Oba Restoran… Zengin iftar menüsü ile beraber hem yöresel yemeklerden hem de Osmanlı mutfağından esintiler bulabilirsiniz.

İftar Menüsü Fiyatı: 80 TL

Adres: Rumeli Hisarı, Balta Limanı Hisar Cd. No:54, 34470 Sarıyer/İstanbul

Telefon: (0212) 323 40 50

Huqqa Restaurant

Boğazda İftar Mekanı

Eşsiz boğaz manzarasıyla beraber iftar yapmak isteyenlerin uğrak noktası Huqqa… Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz bu mekan, Ramazan ayına özel iftar menüleri ile de sizleri oldukça memnun edecek. Kaliteli hizmet anlayışını içinde barındıran mekanda Boğaza karşı güzel bir iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

İftar Menüsü Fiyatı: 200 TL

Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Kuruçeşme Mah, Muallim Naci Cd. No:56, 34345 Beşiktaş

Telefon: (0212) 265 06 66

Kuleli Yakamoz Restaurant

Boğazda İftar Mekanı

İstanbul’un en güzel boğaz manzarasına sahip olan ve aynı zamanda Kuleli Askeri Lisesi’nin hem yanında yer alan Kuleli Yakamoz Restaurant, Boğazda iftar mekanı arayan okurlarımız için harika bir tercih. Et ve Tavuk yemekleri başta olmak üzere birbirinden farklı lezzetleri denemek iftar menüsünde bulabilirsiniz. Çengelköy’de bulunan bu mekanda yemekten sonra huzurlu bir şekilde boğazı izleyip dinleyebilirsiniz.

İftar Menüsü Fiyatı: 125 TL

Adres: Çengelköy Mh., Kuleli Cad. No:69, 34684 Üsküdar/İstanbul

Telefon: (0216) 318 95 05

Paysage Restaurant

Boğazda İftar Mekanı

İstanbul’un en güzel yerlerinden Kanlıca’da bulunan Paysage Restaurant Türk mutfağının yanı sıra menüsünde dünya mutfağında esintilerinde yer aldığı bir restoran… Boğazda iftar mekanları arasında oldukça önemli bir yeri bulunan bu mekanda aynı zamanda Fransız mutfağının eşsiz lezzetlerini de bulabilirsiniz.

İftar Menüsü Fiyatı: 150 TL

Adres: Hekimler sitesi yolu No:18/A Kanlıca-İstabul

Telefon: 0216 322 00 77 - 322 70 60

Hamdi Restaurant

Boğazda İftar Mekanı

İstanbul Boğazı’nın manzarasına karşı Haliç’ten bakarak iftar yapmak isteyenler için tercih edilesi bir mekan… Boğazda yer alan iftar mekanları arasında bulunan Hamdi Restoran’ın özellikle teras katından rezervasyon yaptırarak, boğaz manzarasına doyabilir, enfes lezzetlerinde tadına varabilirsiniz.

İftar Menüsü Fiyatı: 150 TL

Adres: Tahmis Caddesi Kalçın Sokak No.11 Eminönü - İstanbul

Telefon: 0533 658 80 11 – 0212 528 03 90 F: 0212 528 49 91

Lacivert Restaurant

Boğazda İftar Mekanı

İstanbul Boğazı manzarası bulunan Lacivert Restaurant’ta klasik Türk mutfağının örneklerinden farklı olarak Ramazan’a özel hazırlanan Osmanlı mutfağında da esintiler bulunmaktadır. Ferah bir mekanda, manzarası ve lezzeti bol bir iftar yemeği için Lacivert Restaurant şehirdeki en güzel alternatiflerden.

İftar Menüsü Fiyatı: 195 TL

Adres: Anadolu Hisarı Mh., Körfez Cd. 57/A, 34410 Beykoz/İstanbul

Telefon: (0216) 413 37 53

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.