İstanbul Avrupa Yakası’ndan Trabzon’a Nakliye Şirketleri

Evden eve nakliyatın gerçekleşmesi günümüzde artık önemli sıkıntıların başında gelmektedir. Bununla beraber ortaya çıkan ve güvenli taşımacılığın gerçekleşmesi sağlayan İstanbul Avrupa Yakası'ndaki firmaları sizler için inceledik.
İstanbul Avrupa Yakası’ndan Trabzon’a Nakliye Şirketleri

Ev ya da ofis eşyası taşımak günümüzde insanların sıkıntı yaptığı durumların başında gelir. Hele ki bu nakliye sırasında malzemelerin zarar görmemesi ve istenilen yere güvenli şekilde bırakılması insanların önem verdiği konuların başında gelir. Sıkıntısız bir taşınma artık herkesin isteğidir. Güvenli bir taşımacılık için nakliye şirketlerini haberimizde sizler için inceledik.

 

Çimensa Taşımacılık

çimensa taşımacılık

Çimensa taşımacılık ile İstanbul Avrupa Yakası’ndan Türkiye’nin her yerine ev, ofis vb. eşyalarının nakliyesini yapan firmadır.

Adres: Küçükyalı Merkez Mah Rüştü Sarp Cad. Baraçoğlu Apt No:22 Maltepe-İstanbul

Tel: 0532 651 64 52 - 0212 227 95 28

[email protected]

 

Timuroğlu Nakliyat

timuroglu nakliye

İstanbul Avrupa Yakası’ndan Türkiye’nin her yerine nakliye işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz Timuroğlu Nakliyat, hem evden eve hem de şehir arası çalışmaktadır. Taşımacılıkta sadece ev ve ofis değil, aynı zamanda büyük organizasyonlar kullanılacak aletlerinden taşımacılığını gerçekleştirebilmektedir.

Adres: Yalı Mah. Fevzi Çakmak Cad. Albayrak Apt. No:4 D:3 Maltepe-İSTANBUL

Tel: 0850 800-13-62

Cep: 0532 700-67-94

[email protected]

 

Real Nakliyat

İstanbul Avrupa Yakası ilçe ve semtlerinden Türkiye’nin bütün şehirlerine ev, ofis, ambar, parça yük, askılı tekstil taşıma ve bunların yanında ağır yük taşımalarda sizler için kolaylık oluşturan, küçük ve büyük araç nakliyesi sağlayan firmadır.

Adres: Seyidnizam Mah. Şehir Er Ramazan Kirman Sok. No:64 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Tel: 0535 746 95 95

[email protected]

 

Prestij Nakliyat

prestij nakliyat

Prestij nakliyat ile İstanbul’un Avrupa Yakası’ndan bütün semtlerin yanı sıra Türkiye’de yer alan şehir ve ilçelerin hepsine, ihtiyaca göre ayarlanan araçlarla taşımacılık yapan firmadır. Verilen hizmetler arasında parsiyel, ağır yük, fuar, büro, piyano vb. taşımacılığını barındırmaktadır.

Adres: Nuripaşa Mah. Merv Cad.46 Sok. No:2013 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Tel: 0532 626 98 39

[email protected]

 

Furkan Nakliyat

furkan nakliyat

1993 yılından itibaren güvenli taşımacılığın başında gelen firmalardan biri olan Furkan Nakliyat, evden eve ve şehirler arası tüm taşımalarda, istenilen araç boyutuna göre nakliye işlemini sıkıntısız şekilde gerçekleştiren firmadır.

Adres: Masko Mobilyacilar Sitesi Yanı Heskop Sanayi Sitesi M8 Blok No 137 Başakşehir-İSTANBUL

Tel: 0 212 670 48 95

Cep:0 532 470 16 87

[email protected]

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.