İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya Nakliye Şirketleri

İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya nakliye işlemlerini yapan firmaları merak ediyorsanız haberimizi dikkatli okuyun.
İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya Nakliye Şirketleri

İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya ofis, ev vb. eşyalarınızı güvenilir ve rahat şekilde taşımanız için firmaları sizler için derledik.

Yöntaş Taşımacılık

Yöntaş Taşımacılık, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya çok uzun yıllardır taşımacılık yapan firmadır. Şanlıurfa’ya göndermek istediğiniz malzemelerinizi kapınızdan alıp belirtilen adresi hızlı ve güvenilir şekilde götürme imkanı sağlamaktadır. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında iki farklı bürosu bulunmaktadır.

Adres: Adres: Çobançeşme mh Sanayi Cd. Selvi Sk. No:4/A Yenibosna/Bahçelievler/İstanbul

Tel: 0212 451 51 34 - 35 – 36

[email protected]

Real Nakliyat

real nakliyat istanbul

İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya güvenli taşımacılık yapan, müşteri memnuniyetini ön plana çıkartan ve istenilen tarihte sigortalı koruma sistemiyle malzemeleri belirtilen yerlere ulaştırmaktadır. Ev, ofis, şirket, fuar eşyaları vb. malzemeleri oranlara göre ayırarak uygun araçlarla teslimatı sağlamaktadır.

Adres: Seyidnizam Mah. Şehir Er Ramazan Kirman Sok. No:64 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Tel: 0535 746 95 95

[email protected]

Prestij Nakliyat

prestij nakliyat istanbul

İstanbul Prestij Nakliyat Ambarı olarak da bilinen firma, İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya ve Türkiye’nin her yerine teslimatı gerçekleştirmektedir. ‘’ Güvenilir Uzman Ekibimize Güveniyoruz ‘’sloganı ile hareket eden nakliye şirketi, sigortalı hizmet anlayışı ile hareket edip İstanbul’un birçok semtinde bürolar bulundurmaktadır.

Adres: Nuripaşa Mah. Merv Cad.46 Sok. No:2013 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Tel: 0532 626 98 39

Turhal Nakliyat

Firma şehirlerarası nakliyat işine ilk olarak 1990’lı yıllarda başladı. İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya ve Türkiye’nin birçok iline taşımacılık işlemini gerçekleştirmektedir. ‘’Evinizi Taşıtacaksanız Bizimle İrtibata Geçin Ve Gerisini TURHAL Nakliyat’a Bırakın ‘’ sloganı ile hareket eden firma, kendisine iletilen işe uygun araç ayarlayarak müşteri memnuniyetini ön planda tutacak şekilde teslimatı sağlamaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası İrtibat No: 0212 909 34 60

[email protected]

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.