İstanbul Avrupa Yakası’nda Tunceli’ye Nakliye Şirketleri

Evden eve nakliyatın gerçekleşmesi günümüzde artık önemli sıkıntıların başında gelmektedir. Bununla beraber ortaya çıkan ve güvenli taşımacılığın gerçekleşmesini sağlayan İstanbul Avrupa Yakası'ndaki firmaları sizler için inceledik.
İstanbul Avrupa Yakası’nda Tunceli’ye Nakliye Şirketleri

İstanbul Avrupa Yakası’ndan, Tunceli başta olmak üzere Türkiye’nin bütün bölge ve illerine güvenli şekilde taşımacılık yapan firmalar haberimizde…

 

İstanbul Evden Eve Taşımacılık

istanbul nakliyat

1990 yılından itibaren nakliye alanında müşterilerine hizmet veren İstanbul Taşımacılık, İstanbul Anadolu yakasından Tunceli ile Türkiye’nin diğer il ve ilçelerine kadar ulaşım sağlamaktadır.

Adres: Altıntepe Mah. Özipek Sok. Sabah Apt. NO: 11/4 Maltepe/ İSTANBUL

Diğer Şubeler: Etiler, Bostancı, Küçükyalı

Etiler Tel: 212 266 48 37

Bostancı: 216 380 48 42

Küçükyalı: 216 388 16 94

 

Real Nakliyat

İstanbul Avrupa Yakası ilçe ve semtlerinden Türkiye’nin bütün şehirlerine ev, ofis, ambar, parça yük, askılı tekstil taşıma ve bunların yanında ağır yük taşımalarda sizler için kolaylık oluşturan, küçük ve büyük araç nakliyesi sağlayan firmadır.

Adres: Seyidnizam Mah. Şehir Er Ramazan Kirman Sok. No:64 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Tel: 0535 746 95 95

[email protected]

 

Ege Nakliyat

ege nakliyat

İstanbul Avrupa Yakası’ndan özellikte Tunceli’ye taşıma yapan nadir şirketlerin başında gelen, bunu yanında Türkiye’nin bütün şehirlerine hizmet sağlayan Ege Nakliyat, 7-24 sağlanan ulaşım ile müşterilerinin mallarını sigorta sistemi güvenliğiyle istenilen yere ulaştırmayı amaçlayan firmadır.

Adres: Büyükdere Caddesi, No 179/5 Mecidiyeköy/ İSTANBUL

Tel: 0212 211 23 82

7-24 Danışma Hattı: 0542 395 40 25

 

Kent İstanbul Nakliyat

kent istanbul nakliyat

İstanbul Avrupa yakasından Türkiye’nin her bölgesine taşımacılık yapan Kent İstanbul Taşımacılık, ‘’ her taşıma kendi taşımamızdır ‘’ sloganı ile hareket etmektedir. Nakliye gerçekleştikten sonra eşyaları eve çıkartmada asansör sistemini kullanan firmalardan birisidir. İstenilirse ambalajlanan eşyalar belli bir süre güvenli depolarda da saklanmaktadır.

Adres: Veysel Karani Mah. Asiltürk Cad. Geyik Sok. No:5 D:3 İstanbul

Telefon : 0(216) 498 74 21

E - Posta : [email protected]

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.