İstanbul Autoshow Fuarı

Daha önce her yıl düzenlenen fuar 2006 yılından itibaren iki yılda bir düzenlenmekte ve her geçen yıl daha da gelişip büyümektedir.
İstanbul Autoshow Fuarı

Uluslararası otomotiv üreticilerinin derneği olan OICA tarafından 2006 yılında Uluslararası Otomotiv Fuarları Takvimi'ne alınan İstanbul Autoshow Fuarı, sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en önemli otomobil fuarlarından biridir.

Aynı zamanda Türkiye'nin otomotiv sektörünün uluslararası alandaki prestiji açısından önemli olan bu fuar, otomobil tutkunlarına çeşitli markaların satışa yeni sunulacak otomobil modellerini tanıma fısatı sunuyor. Aynı zamanda markalar da reklam yapabilme fırsatı elde etmiş oluyor.

Fuar, bu yıl 15.kez Otomotiv Distribütörleri Derneği ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile 22 Mayıs-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü'nde gerçekleşmiştir. Birçok noktadan fuara servis ile ulaşım sağlanmıştır. Fuar, haftaiçi kadın, çocuk ve öğrenciler için ücretsiz gezilirken; haftasonu 0-12 yaş arası için ücretsiz, öğrenciler için 5 TL ve kadınlar için yüzde 50 indirimli olarak gezilmiştir.

İşte fuardan görüntüler:

auto-show.jpg

autoshow-002.jpg

autoshow-005.jpg

auto-show-004.jpg

auto-show-005.jpg

1974, Renault 12 TS

 

auto-show-006.jpg

Volkswagen Type 2

 

auto-show-007.jpg

1982, Chevrolet - School Bus

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.