İstanbul Anadolu Yakasından Yozgat' a Nakliye Firmaları

İstanbul Anadolu yakasından Türkiye' nin istediğiniz bölgesine nakliye hizmeti sunan tüm firmaları araştırdık.
İstanbul Anadolu Yakasından Yozgat' a Nakliye Firmaları

Taşınma işi zahmetli ve streslidir. Ancak sizin hiç elinizi sürmeden, işini profesyonelce yapan ekipleri bulunan, şehir içi ve şehirler arası nakliye hizmeti sunan pek çok sayıda firma bulunmaktadır. Eşyalarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde taşıyacak olan Anadolu yakasının en iyi nakliye firmalarını sizler için derledik;
 

Özenver Nakliyat

Özenver Nakliyat, son teknoloji nakliyat ekipmanları ile nakliyat işini ciddiye alan ve tecrübeli insanlardan oluşan ekibiyle tercih edilen nakliyat firmalarından birisidir. Şehir içi ve şehirler arası nakliye hizmeti veren firma, güvenilir ve hızlı taşımacılık ilkesi ile yola çıkmış, müşterilerinin memnuniyeti için hiçbir şeyden kaçınmamıştır. Avrupa yakasında bulunan ancak Anadolu yakasında da hizmet sunan Özenver Nakliyat'ı tercihleriniz arasında bulundurabilirsiniz.
 

ozenver-nakliyat.jpg

Adres: Fatih mah. Fındık Sk. No: 83 D:2 34204 Bağcılar/ İst.

Tel: 0216 621 67 81
 

Soydem Evden Eve Nakliyat

Şehirlerarası hizmet veren Soydem Nakliyat, uzman kişilerce yapılan ambalajlama işlemi ve güvenli nakliye hizmetiyle adından söz ettiren diğer nakliye firmalarından bir tanesidir. Eşyalarınızın hepsi firmaya ait olan kutularda ve ambalajlama ekipmanlarıyla korunur, saklanır ve teslim edilir. Türkiye’ nin bir ucundan öbür ucuna dahi nakliye hizmeti sunan soydem nakliyat, tecrübeli ve profesyonelce işini yapan firmalardan bir tanesidir.
 

soydem-nakliyat.jpg

Adres: Kayışdağı Yolu Cad. 1. Aydınlık Sk. No: 32 D:2 Ataşehir ist.

Tel: 0216 577 13 91
 

Temsa Nakliyat

Temsa Nakliyat, şehirlerarası nakliye hizmeti veren bunun yanında asansörlü taşımacılık hizmetine de yer veren nadir firmalardan biridir. Eşyalarınızın hiçbir hasar görmeden evinize taşınmasını istiyorsanız, mutlaka asansörlü nakliye hizmeti veren nakliye firmalarıyla anlaşmalısınız. Temsa nakliyat da bunlardan bir tanesidir. Eşyalarınızı titizlikle ambalajlar, taşındığınız yer yüksek katta ise asansörlü nakliye ile rahat bir şekilde nakil işlemini gerçekleştirir.
 

temsa-nakliyat.jpg

Adres: Mehpare Sk. No:19 Kozyatağı Erenköy

Tel: 0216 213 47 55
 

Asyatürk Evden Eve Nakliyat

Biz güvenli ve hassas taşırız sloganıyla yola çıkmış, işlerini profesyonelce ve titizlikle yapan bir diğer Nakliye Firması da Asyatürk Nakliyat'tır. Gerçekten işlerini düzgün yapmaları sadece sloganlarında dendiğiyle kalmamış gerçekten pek çok insanın her zaman tercih sebebi olmuştur. Anadolu yakasında bulunan şubesinde ve şehir içi, şehirlerarası nakliyat işlemini gerçekleştirmektedir. Nakliyat işlemini gerçekleştirecek olan araçlarına çok önem vermiş, hepsi son model ve teknolojiye uygun araçlar durumundadır.

 asyaturk-nakliyat.jpg

Adres: Sarı kanarya sokağı Kozyatağı/ İst.

Tel: 0216 576 84 73

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.